موضوعها: 0
(09-14-2014, 05:55 PM)'MRM1375' نوشته است: آقا تو فیفا چرا آنالوگ سمت راست کار نمیکنه
تا چند وقت پیش کار میکرد اما ویندوز رو عوض کردم دیگه کار نکرد
مشکل از چیه؟ چند تا دسته رو هم زدم اما درست نشد
برای pc
کسی بلد نیست؟؟؟؟
موضوعها: 0
من تو بازی second son گیر کردم اونجاکه باید اون زنه که سنگ دورشه رو شکست بدیم خیلی سخته اصلا هر چقدر میزنمش شکست نمیخوره [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
تو رو خدا کمکم کنیدددددد[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
دوستان Fifa 14 رو اجرا که می کنم
موقع انتخاب تیم می پره بیرون و هیچ ارورری نمیده ؟؟؟؟
چیکار کنم؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
همه این کار ها رو کردم هرچی کرک بگین گرفتم اتفاقی نیفتاد
فقط چجوری فایروال و هرچی مربوط هست را off کنم؟؟؟
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من crysis3 رو نصب کردم و وارد بازی شدم اما حتی مرحله ی اول رو نمیاره[img]images/smi/s0 (5).gif[/img] فقط اولش دو تا انیمیشن نشون میده [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]( البته فایر وال و آنتی ویروس رو قبلش غیر فعال کردم)
لطفا کمکم کنید[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
سلام به همگی ، من یه مدته حال کردم بازی civilization v brave new world رو بازی کنم و الان هم تقریبا آخرشم ، میخوام این بازی رو از طریق science victory به پایان برسونم و به همین خاطر تمام قطعات مورد نیاز برای ساخت spaceship رو دارم و همه ی اونها رو هم به پایتخت یعنی capital فرستادم و spaceship factory رو هم ساختم ولی هرکاری میکنم نمیتونم فضاپیما بسازم ، یعنی هیچ گزینه ای توی بازی برای این کار نیست .
آیا این یه باگه ؟ یا اینکه من بلد نیستم فضاپیما بسازم ؟
تو رو خدا هرکی بلده بهم بگه . ممنون !!!!!![img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]