(09-28-2014, 01:59 AM)'ac4' نوشته است: سلام بازی هیتمن ابسولوشن روی وین 8 کار نمیکنه. روش کلیک میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته. قبلا روی ویندوز 7 نسخه 32 بیتی بدون مشکل اجرا کردم ولی الان اجرا نمیشه کرک رو نصب کردم.باز هم مشکل حل نشد[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]دوست عزیز من خودم این بازی رو چند روز پیش روی وین 8.1 نصب کردم و اجرا کردم و اجرا شد.من از نسخه ی بلک باکس استفاده کردم ولی برای اینکه مطمین بشم نسخه ی کامل بازی رو هم نصب میکنم ببینم چی میشه خبرشو بهت میدم.
هیتمن(نسخه اسکیدرو)
دوست عزیز من بازی رو نصب نکردم ولی این کار هارو که میگم انجام بده ببین اجرا میشه یا نه.
اول روی ایکون بازی کلیک راست کنید و گزینه ی Properties بزن.
بعد از سربرگ هایی که برات اورده compatibility رو انتخاب کن.
توی این قسمت تیک گزینه ی Run this program in compatibility mode for بزن تا قسمت انتخاب ویندوز فعال بشه و از این قسمت هر ویندوزی مثلا ویندوز 7 یا ویندوز xp sp 3 رو انتخاب کن و روی گزینه ی Apply و بعد ok کلیک کن بعد روی ایکون بازی کلیک ببین اجرا میشه یا نه.
حالا اگه اون نشد که یه فیکس ویندوز 8 هست اینم بریز ببین مشکلت حل میشه یا نه ولی به احتمال زیاد باید مشکلت با راه حل اولی حل بشه.
Hitman Absolution Win 8 Fix