موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
(03-06-2015, 08:11 PM)Purya_Cr7a نوشته است: موقع اجرای fifa 15 این ارورر میاد
برای ضعیف بودن کارت گرافیک هست؟
مشخصات حداقل سیستم مورد نیاز:
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
داداش این سیستم موردنیازه مدل گرافیکت چیه ؟
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
سلام اگه کسی Dying Light بازی کرده لطفا به من کمک کنه :
اون قسمت هست که Rahim زخمی شده و یه بمب بهت میده که باید توی لانه ی volatile ها قرار بدی ، بمب اول رو که میزارم ، بعد یه جایی رو نشون میده که انگار طبقه ی دوم همون ساختمونه ولی هیچ راهی نداره که بری طبقه بالا ، لطفا اگه کسی اون قسمت رو رفته به منم بگه !
ممنون !
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
03-09-2015, 08:28 PM
(آخرین ویرایش: 03-09-2015, 09:10 PM، توسط MWOLFM.)
سلام من وقتی که لس آنجلس نویر رو اجرا می کنم این ارور رو میده هزارتاکارم انجام دادم نشد
The application has failed to start because its side-by-side configuartion is incorrect.please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
آقایون راهنمایی کنید :heart:
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
ممنون ولی باز هم همین ارورر رو میده!!!
کارت گرافیکم دایرکت 10 رو ساپورت میکنه ولی نمیاد
اگه میشه یه فیلم از کار با همین dxcpl بزارید ممنون
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
03-10-2015, 09:54 PM
(آخرین ویرایش: 03-10-2015, 09:54 PM، توسط m.reza.)
آقا هیج جوره نمیشه texture quality رو تو dying light گذاشت رو low ? فریم بعضی وقتا میاد پایین میره رو اعصاب
موضوعها: 683
(03-10-2015, 09:54 PM)m.reza نوشته است: آقا هیج جوره نمیشه texture quality رو تو dying light گذاشت رو low ? فریم بعضی وقتا میاد پایین میره رو اعصاب
شما اگر به تنظیمات برید میتونید راحت این کارو انجام بدید. توی قسمت گرافیک میرید وانجا همه کارایی که میخواید رو میتونید انجام بدید.!
موضوعها: 1
سلام خسته نباشید ببخشید اساسنز کرید نصب کردم و بعد از نصب درخواست آپدیت uplay کرد که آپدیت شد و اما بعد از اون درخواست رمز میکنه میگه رمز روی سیدی رو وارد کنین چیکار کنم از سایت دانلودها این بازی رو دانلود کردم هیچ رمزی نبود توی اون سایت
این آدرسی هست که من از اون سایت دانلود کردم و هیچی نیست درضمن توی توضیحات گفته بود توی پوشه Redist آپدیت بازی هست اما من اسم این پوشه رو سرچ کردم اما چنین پوشه ای نه توی فایل های نصب شده بازی هست و نه نصب نشده اینم از آدرس صفحه سایت دانلودها
http://www.downloadha.com/1393/12/%D8%AF...%DB%8C-pc/
تصویر اولی هست که وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم و بازی شروع میکه به اجرا شدن این میاد
http://upir.ir/bahman93/1111_41b94.jpg
و بعد از اون این قسمت میاد که درخواست رمز میکنه نمیدونم چیکار کنم سریال هم ندارم که وارد کنم
http://upir.ir/bahman93/22222_bcee1.jpg
البته قبل از این که صفحه دوم بیاد توی همون صفحه اول یه درخواست آپدیت میداد که آپدیت کردم اما با این وجود مشکل حل نشد توی یه سایت دیگه دیدم که نوشته بود سریال نداره نمیدونم حال چیکار کنم اما این سریال میخواد
ممنون میشم از دوستانی که کمکم کنن Huh Huh