موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام تو بازی call of duty ghosts ارور stop working میده راه حلش چیه؟
رم2
سی پی یو 2 هسته ای
گرافیک 1
هارد 160
موضوعها: 1
سلام.
من نسخه GTA : San Andreas Carbon mod رو روی pc نصبیدم اما بعد از وارد شدن یعنی بهتره بگم بازی اجرا هم نشده میپره بیرون
همه راه رو هم امتحان کردم اصلا یه مدتی هست که پی سیم اینطوری شده هر بازی ای که نصب میکنم یه مشکلی داره :
باز نمیشه ارور میده میپره بیرون و....
حتی بازی هایی که قبلا هم نصب کردم و بازی کردم هم اینطور شدن یه ارور همیشگی هم تو پیسیم هست که گفتم شاید از اون باشه
قبلا gta san andreas هم بازی کردم اما الان اینطور شده
...مشکل این نیست که بگین به سیستمم نمیخوره کلا یه مدته بازی های قبلیم مث
cod mw3
mw2
Re 6
re revelations
re revelations2
و.....
Sad خلاصه دیگه اگه راهی میدونین جلوی پام بگزارین Sad
موضوعها: 65
(04-18-2015, 05:43 PM)Dandelyon11 نوشته است: سلام.
من نسخه GTA : San Andreas Carbon mod رو روی pc نصبیدم اما بعد از وارد شدن یعنی بهتره بگم بازی اجرا هم نشده میپره بیرون
همه راه رو هم امتحان کردم اصلا یه مدتی هست که پی سیم اینطوری شده هر بازی ای که نصب میکنم یه مشکلی داره :
باز نمیشه ارور میده میپره بیرون و....
حتی بازی هایی که قبلا هم نصب کردم و بازی کردم هم اینطور شدن یه ارور همیشگی هم تو پیسیم هست که گفتم شاید از اون باشه
قبلا gta san andreas هم بازی کردم اما الان اینطور شده
...مشکل این نیست که بگین به سیستمم نمیخوره کلا یه مدته بازی های قبلیم مث
cod mw3
mw2
Re 6
re revelations
re revelations2
و.....
Sad خلاصه دیگه اگه راهی میدونین جلوی پام بگزارین Sad
اينجور مواقع بهترين كار عوض كردن ويندوز هست، اگه نميخواي ميتوني ريكاوري كني، اگه باز هم حوصله نداري برو سيستم ريستور رو امتحان كن، اگر نه هم كه يك نگاهي به درايورها، Net Framework و ... بنداز و مطمئن شو كه آپديت باشن.
»» همین الان عضو شوید «« . »» معرفی و نقد بازی ها ««
موضوعها: 1
04-18-2015, 07:04 PM
(آخرین ویرایش: 04-18-2015, 07:19 PM، توسط sss2.)
چه اروری میده متن ارور بنویس
(04-17-2015, 11:30 PM)مجید نصر نوشته است: (04-17-2015, 09:49 PM)arshia tech نوشته است: من بازی مکس پین 3 رو یه بار ریختم اجرا نکرد پاک کردم دوباره ریختم رو اوتوران بازی که کلیک میکنم بعد رو setup میرم این ارور رو میده
the directory name is invalid: playMaxPayne3.exe
بعد که مستقیم میرم رو setup هیچ اروری نمیده ولی اجرا هم نمیکنه در ضمن ویندوز من 8 64بیتی هست
سلام دوست عزیز
اول اینکه نسخه ی خریداری شما چند DVD هست؟
من خودم نسخه ی کامل بازی یعنی 7 DVD و به صورت دوبار نصب رو دارم و بدون هیچ مشکلی بازی رو راحت اجرا کردم.
یک چیز دیگه شما اصلا قبل از اینکه بازی رو نصب کنید باید آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید به خصوص اینکه شما از آنتی ویروس Nod32 استفاده می کنید.
این آنتی ویروس به شدت به کرک بازی گیر میده و باعث اجرا نشدن و یا حتی نصب نشدن بازی میشه.
مورد دوم اینکه بازی به دلیل قدیمی بودن با ویندوز 8.1 سازگار نیست و یک آپدیت یا کرک برای بازی منتشر شد که این مشل رو رفع می کنه.
حالا برای نصب بازی یکبار سیستم رو رییستارت کن و قبل از هر کاری آنتی ویروس خودت رو به صورت کامل غیر فعال کن.
بعد شروع به نصب و کرک کردن بازی کن.
وقتی نصب کردی اینترنت قطع میکنی بعد کرک سوشیال کلوپ توی my document میریزی کرک ریلودد هم تو پوشه بازی میریزی بعد تو پوشه بازی یه ایکن اجرایی غیر از اصلی هست اون اجرا میکنی بعد بازی لود میشه
اموزش تو اکثر سایتها هست ( مشکلات بازی max payne3 بزن
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
ارور کالاف ghosts اینه اقای مجید نصر
http://*****/images/s3ylmp5r87th0j7eqsds.jpg