(05-24-2015, 11:05 AM)John cena نوشته است: سلام مجید جان من تمام کارایی رو که گفته بودی انجام دادم انتی و اینترنت رو غیر فعال کردم فیفا رو پاک و اوریجین رو هم پاک و دوباره نصب کردم بعد اپدیت ۱؛۲؛۳؛۴ فیفا رو در محل نصب کپی کردم در اخر کرک رو ریختم وارد اکانت اوریجین هم نشدم بعد origin regtools رو با ران ادمینیستور زدم وبعد که رو لانچر میزنم میگه باید وارد اکانت بشی واحرا نیکنه چیکار کنم داداش؟
خب حالا این کار رو بکن نرم افزار اوریجین رو نصب کن و اجرا کن و اکانتت رو وارد کن و بعد اینترنت رو قطع کن تا نرم افزار وارد حالت آفلاین بشه بعد بازی رو حتما حتما از لانچر کرک اجرا کن و برای مطمئن بودن با run as اجرا کن.
(05-24-2015, 11:54 AM)sajad habibi نوشته است: دوتا مشکل:
1- تو بازی میرور اج وقتی تیر اندازی میشه بازی به شدت افت فریم پیدا میکنه! چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
2-من نسخه بلک باکس بتمن آرکهام سیتی رو گرفتم!!!!
بعد از اونجایی که جوکر با ویلچر از پنجره پرتت میکنه بیرون صفحه سیاه میشه!!!!!!!! البته بعد پخش ویدیو! چه کنم!؟؟؟
با تشکر!!!!!!
سلام دوست عزیز
1.از این پچ و کرک استفاده کنید.
Mirror's Edge v1.01
Crack Fix
2.نسخه ی بلک باکس این بازی مشکل داره و هیچ کاری نمی تونید انجام بدید و این دقیق یادم نیست یا به خاطر مشکل فشرده سازی در این قسمت و یا حذف فایلی از این قسمت بود.
تنها راه حل استفاده از نسخه ی کامل هست.
و یک راه حل دیگه اینکه اون فایل ویدیوئی که مربوط به این قسمت میشه رو پیدا کنید و پاک کنید تا بازی این تیکه فیلم رو رد کنه و ادامه ی بازی شروع بشه.
(05-24-2015, 01:59 PM)black ops 3 نوشته است: اقا در بازی دراگون ایج اینگاسیشن من افت فریم و لگ وحشتناک دارم
وقتی بنچمارک کردم فریمم ۱۰ تا ۱۳ بود
رمم4 گیگه سیپیو ۲.۵ گیگاهرتز گرافیک ۲
سیستمم به حداقلش میخوره
کرکم ورژن ۴ هست و اپدیت ۱،۲ را ریختم.من الان بازیم کرش داره با کرک ورژن یک کرش ندارم
چیکار کنم؟
لعنت به ذاتت 3dm خب بهریلودد شکستن قفل را یاد بده اون کرک کنه
دوست عزیز این کار ها رو انجام بدید.
اگر امکان داره بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
بعد آپدیت های 1 ، 2 و 2.5 رو دانلود و به ترتیب کپی کنید.
در آخر فقط از کرک 4 استفاده کنید.
کارت گرافیک حتما آپدیت باشه و آنتی ویروس غیر فعال
و اینکه کرک 4 فقط با آپدیت 2.5 سازگار هست که شما کپی نکرده بودید ولی شما کار هایی که گفتم رو انجام بدید به احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد.