امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(05-23-2015, 09:54 PM)Grimm DC نوشته است:
(05-23-2015, 09:52 PM)مجید نصر نوشته است:
(05-23-2015, 09:36 PM)Grimm DC نوشته است: دیگه کلا بازی بالا نمیاد.
هیچ اروری نمیده. 300 مگ آپدیت رو بیخودی دانلود کردم.
cd-key این بازی رو از کجا میشه خرید؟ سایت پرشین کی مورد اطمینانه؟
شما از کرکی که قرار دادم استفاده کردید؟
شما آپدیت 2.5 رو کپی کردید یا آپدیت دیگه ای رو؟

بله کرک رو کپی کردم. برا همین دیگه بالا نمیاد. آپدیت 1 و 2 رو دانلود کردم از سایت گیم 2 دی ال
2.5 رو دانلود نکردم
شما آپدیت 2.5 رو کپی کنید و بعد کرک 4 رو استفاده کنید.
کرک 4 مخصوص آپدیت 2.5 هست.
آپدیت در سایت game2dl موجود هست.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
سلام آقا من برا Farcry 4 همین مشکل سیاه شدن صفحه رو دارم هرچی هم کرک Reloaded  یا کرک های دیگه نصب میکنم نمیاد بالا آخر سر. الان چه کار کنم؟ مشکل از سیستمه؟ 
GPU >> ATI 5450 :(
جمله مسخره من دراوردی: 
Life is nothing serious ,Take it to your  nothing!!!!! :cool:   
در ضمن "بچه اراکوم،خیلی بی باکوم"
پاسخ
کس راه حلی نداره که بشه تو Tomb rider 2013 اسکین ریخت  :D :D :D :D :D

یه نمونش:دانلود
پاسخ
سلام مجید جان من تمام کارایی رو که گفته بودی انجام دادم انتی و اینترنت رو غیر فعال کردم فیفا رو پاک و اوریجین رو هم پاک و دوباره نصب کردم بعد اپدیت ۱؛۲؛۳؛۴ فیفا رو در محل نصب کپی کردم در اخر کرک رو ریختم وارد اکانت اوریجین هم نشدم بعد origin regtools رو با ران ادمینیستور زدم وبعد که رو لانچر میزنم میگه باید وارد اکانت بشی واحرا نیکنه چیکار کنم داداش؟ 
پاسخ
دوتا مشکل:
1- تو بازی میرور اج وقتی تیر اندازی میشه بازی به شدت افت فریم پیدا میکنه! چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
2-من نسخه بلک باکس بتمن آرکهام سیتی رو گرفتم!!!!
بعد از اونجایی که جوکر با ویلچر از پنجره پرتت میکنه بیرون صفحه سیاه میشه!!!!!!!! البته بعد پخش ویدیو! چه کنم!؟؟؟
با تشکر!!!!!!
پاسخ
اقا در بازی دراگون ایج اینگاسیشن من افت فریم و لگ وحشتناک دارم
وقتی بنچمارک کردم فریمم ۱۰ تا ۱۳ بود
رمم4 گیگه سیپیو ۲.۵ گیگاهرتز گرافیک ۲
سیستمم به حداقلش میخوره
کرکم ورژن ۴ هست و اپدیت ۱،۲ را ریختم.من الان بازیم کرش داره با کرک ورژن یک کرش ندارم
چیکار کنم؟
لعنت به ذاتت 3dm خب به‌ریلودد شکستن قفل را یاد بده اون کرک کنه
پاسخ
(05-24-2015, 02:40 AM)Sam95 نوشته است: سلام آقا من برا Farcry 4 همین مشکل سیاه شدن صفحه رو دارم هرچی هم کرک Reloaded  یا کرک های دیگه نصب میکنم نمیاد بالا آخر سر. الان چه کار کنم؟ مشکل از سیستمه؟ 
GPU >> ATI 5450 :(

سلام دوست عزیز
شما از آپدیت های منتشر شده برای بازی استفاده کردید؟
دقیق به خاطر ندارم ولی آپدیت 1.4 و یا 1.5 رو باید نصب می کردید تا مشکل سیاهی صفحه بر طرف میشد.
پاسخ
(05-24-2015, 11:05 AM)John cena نوشته است: سلام مجید جان من تمام کارایی رو که گفته بودی انجام دادم انتی و اینترنت رو غیر فعال کردم فیفا رو پاک و اوریجین رو هم پاک و دوباره نصب کردم بعد اپدیت ۱؛۲؛۳؛۴ فیفا رو در محل نصب کپی کردم در اخر کرک رو ریختم وارد اکانت اوریجین هم نشدم بعد origin regtools رو با ران ادمینیستور زدم وبعد که رو لانچر میزنم میگه باید وارد اکانت بشی واحرا نیکنه چیکار کنم داداش؟ 
خب حالا این کار رو بکن نرم افزار اوریجین رو نصب کن و اجرا کن و اکانتت رو وارد کن و بعد اینترنت رو قطع کن تا نرم افزار وارد حالت آفلاین بشه بعد بازی رو حتما حتما از لانچر کرک اجرا کن و برای مطمئن بودن با run as اجرا کن.

(05-24-2015, 11:54 AM)sajad habibi نوشته است: دوتا مشکل:
1- تو بازی میرور اج وقتی تیر اندازی میشه بازی به شدت افت فریم پیدا میکنه! چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
2-من نسخه بلک باکس بتمن آرکهام سیتی رو گرفتم!!!!
بعد از اونجایی که جوکر با ویلچر از پنجره پرتت میکنه بیرون صفحه سیاه میشه!!!!!!!! البته بعد پخش ویدیو! چه کنم!؟؟؟
با تشکر!!!!!!

سلام دوست عزیز
1.از این پچ و کرک استفاده کنید.
Mirror's Edge v1.01
Crack Fix

2.نسخه ی بلک باکس این بازی مشکل داره و هیچ کاری نمی تونید انجام بدید و این دقیق یادم نیست یا به خاطر مشکل فشرده سازی در این قسمت و یا حذف فایلی از این قسمت بود.
تنها راه حل استفاده از نسخه ی کامل هست.
و یک راه حل دیگه اینکه اون فایل ویدیوئی که مربوط به این قسمت میشه رو پیدا کنید و پاک کنید تا بازی این تیکه فیلم رو رد کنه و ادامه ی بازی شروع بشه.

(05-24-2015, 01:59 PM)black ops 3 نوشته است: اقا در بازی دراگون ایج اینگاسیشن من افت فریم و لگ وحشتناک دارم
وقتی بنچمارک کردم فریمم ۱۰ تا ۱۳ بود
رمم4 گیگه سیپیو ۲.۵ گیگاهرتز گرافیک ۲
سیستمم به حداقلش میخوره
کرکم ورژن ۴ هست و اپدیت ۱،۲ را ریختم.من الان بازیم کرش داره با کرک ورژن یک کرش ندارم
چیکار کنم؟
لعنت به ذاتت 3dm خب به‌ریلودد شکستن قفل را یاد بده اون کرک کنه
دوست عزیز این کار ها رو انجام بدید.
اگر امکان داره بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
بعد آپدیت های 1 ، 2 و 2.5 رو دانلود و به ترتیب کپی کنید.
در آخر فقط از کرک 4 استفاده کنید.
کارت گرافیک حتما آپدیت باشه و آنتی ویروس غیر فعال
و اینکه کرک 4 فقط با آپدیت 2.5 سازگار هست که شما کپی نکرده بودید ولی شما کار هایی که گفتم رو انجام بدید به احتمال زیاد مشکلتون حل خواهد شد.
پاسخ
یک سوال در مورد مرحله ی بازی 

پیشه beverly همون عکاسه میرم  تو سطل اشغال میپره بیرون عکس ازم میگیره 
میگه حال کردی چه عکسی گرفتم از این حرفا ............. [تصویر:  smile.png]
بعد از چند دقیقه که با ماشین داشتم میرفتم دیدم دو تا دایره سبز رنگ روی نقشه ظاهر شد
عکسش : http://s6.picofile.com/file/8190045234/GTA5_2015_05_18_12_02_04_37.bmp
بعدش وارد دایره که میشم  زنگ میزنه به عکاسه اونم یک دیالوگ میگه قطع میکنه 
دیالوگشم یکم نا مفهموه 
متن صحبت عکاسه [تصویر:  smile.png] : http://s6.picofile.com/file/8190045918/GTA5_2015_05_18_12_06_38_58.bmp
اگه دقتم کنید میبیند که دیگه هیچ مرحله ای ام نیست جز این 
درصد 28.6 هستم 
بخدا من گیج نیستم  [تصویر:  biggrin.png] [تصویر:  biggrin.png] این مشکل از بازیه همه ی مرحل ها نصف نصفه [تصویر:  smile.png]))
بی زحمت این مرحلرو یکی را نمایی کنه
کسیم اگه لینک  کل مراحل بازی رو نسخه (full unlocked( داره بهم بده ممنون میشم
پاسخ
اصافا جواب بدید میخوام امشب بذارم رو انلود
مرتال ایکس بلک باکس همه DLC ها را میخونه یا باید نسخه کامل را دانکنم؟
[تصویر:  54280707216425640811.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,776 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,705 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,403 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,731 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,491 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان