موضوعها: 9
سلام با تشکر از دوست عزیز امیدوارم هرجا که باشید سر شار از خوش حالی باشید
من یک مشکل برام به وجود امد هنگام اجرای بازی ها
وقتی بازی های Gta SAnandreesOnline و GtA v Offline و بقیه بازی ها رو اجرا میکنم یک دفعه از بازی پرت میشه بیرون
نه اررور Close programers میده نه اررور خاصی میده یهنی از بازی بیرون میاد
ولی از بازی خارج نمیشه
یعنی=از بازی خارج میشه ولی باز دوباره میشه برگرشت به بازی و ادامشو انجام داد ولی در بعضی مواقع ب صورت سریع سریع انجام میشه و اعصابادمو خورد میکنه و بعضی وقتام اصلان خارج نمیشه یعنی تکلیف خاصی نداره یک دفعه خارج میشه یک دفعه نمیشه
مشخصات سیستم
Cpu=INtel 2cors 2.8 Gh
ram=4gb
Graphic=Nvdia Gefroce 9500 1gb ddr2
window=Seven 64bit
کسی راه حلی به ذهنش میرسه ؟
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
یکی بگه چجوری باید Warchife ها رو بکشیم؟
موضوعها: 0
دوستان در کنسول ها 30 فریم با 30 فریم پی سی زمین تا اسمون فرق داره.روی کنسول انگار 60 فریمه.علتش فرق دسته و موسه؟
موضوعها: 2
سلام دوستان، ببخشید من تازه عضو شدم نمی دونم که جایی درستی تاپیک زدم یا نه ...
بنده لپتاپ Z510 رو دارم و فکر می کنم از سیستم پیشنهادی خود بازی FarCry 4 هم به غیر از رم بالاتره، ولی وقتی بازی FarCry 4 رو نصب و بازی می کنم، خیلی کنده و حتی با این که گرافیک بازی رو گزاشتم روی Low هم باز هم همون طور اجرا می شد، حالا می خواستم بدونم مشکل از خود بازی هستش که خریدم یا نه دلیل دیگه ای داره ؟
ممنون
موضوعها: 5
(06-19-2015, 02:41 PM)ABZiko نوشته است: سلام دوستان، ببخشید من تازه عضو شدم نمی دونم که جایی درستی تاپیک زدم یا نه ...
بنده لپتاپ Z510 رو دارم و فکر می کنم از سیستم پیشنهادی خود بازی FarCry 4 هم به غیر از رم بالاتره، ولی وقتی بازی FarCry 4 رو نصب و بازی می کنم، خیلی کنده و حتی با این که گرافیک بازی رو گزاشتم روی Low هم باز هم همون طور اجرا می شد، حالا می خواستم بدونم مشکل از خود بازی هستش که خریدم یا نه دلیل دیگه ای داره ؟
ممنون
سیستم دقیقتو میشه بگی ؟
موضوعها: 2
06-19-2015, 02:49 PM
(آخرین ویرایش: 06-19-2015, 02:50 PM، توسط ABZiko.)
خدمت شما :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 380 × 265 × 25 میلیمتر - وزن: 2.22 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
آخه توی یک نقدی که دیدم می گفت که بازی هایی مثل COD Ghost رو به راحتی اجرا می کنه ولی این بازی رو خیلی بد اجرا می کنه ...
آیا می تونه یک دلیلش نصب نکردن درایور گرافیک باشه ؟