موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
اقا من یه سوال دارم هیچکس بلد نیس هیچکی تا الان جواب نداده
اینم سوالم
بچه ها تو far cry 4 یه قسمتی از بازی هست که ماموریته باید سوار هلی کوپتر یا بالگرد بشی بعد دنبال یه کامیون می افتی هرکاری می گه می کنم بعد از خراب کردن مغازه میوه فروشی و نابود کردن نگهبانا کامیون دم پل وایمیسه و یه کامیون دیگه از کنارش رد میشه و بعد خود به خود کامیون میترکه و بعد مرحله از اول میاد لطفا کمک کنید
امضا بلد نیستم اثر انگشت می زنم ×___×
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
سلام.من تو بخش آنلاین بازی payday2 می روم و بعد یه جا رو برای ا نلاین انتخاب می کنم ارور می ده می گه can not cread game
و چند تا بازی تو سبکmax payne می خوام
آره من برگشتم، ولی میرم و دوباره میام
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
دوستان تو چپتر 4 میرور اج وقتی داره فرار میکنه و بعدش میره روی یه قطار مترو باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟ :huh:
کلی موانع میاد جاخالی میده و بعد مسیر تموم میشه و.............!!!! :huh:
موضوعها: 5
(06-22-2015, 02:41 PM)Jon Snow نوشته است: (06-22-2015, 12:02 PM)Jon Snow نوشته است: دوستان تو چپتر 4 میرور اج وقتی داره فرار میکنه و بعدش میره روی یه قطار مترو باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟ :huh:
کلی موانع میاد جاخالی میده و بعد مسیر تموم میشه و.............!!!! :huh:
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟
تو گوگل این رو سرچ کن chapter 4 mirror's edge
بعد تو youtube برو ببین
موضوعها: 9
سلام اقا خسته نباشید من یک مشکل داشتم میخواستم ببینم میشه رفعش کرد یا نه
من وقتی بازی
Gta sanadnreas online رو اجرا میکنم اول 53 فریم میده و بعد که وارد خیبابون میشوم یکم شلوغ میشه به 45 و 30 فریم کاهش میابد
بعد که باز وارد محیط خلوت میشم 53
در نتیجه فریم متغییر است چکار کنم که یک جا ثابت بشه ؟
.....................
و همچنین در بازی GRound auto theft v (GTA V فریم بازی از 31تا 20 و کتر 16 متغییر استچکار کنم ثابت بشه این فریم
...........
اگه نرم افزاری چیزی هست با لینک بدید دانلود کنم
موضوعها: 5
06-22-2015, 04:00 PM
(آخرین ویرایش: 06-22-2015, 04:01 PM، توسط Dead ■ Man.)
(06-22-2015, 03:55 PM)gamertop نوشته است: سلام اقا خسته نباشید من یک مشکل داشتم میخواستم ببینم میشه رفعش کرد یا نه
من وقتی بازی
Gta sanadnreas online رو اجرا میکنم اول 53 فریم میده و بعد که وارد خیبابون میشوم یکم شلوغ میشه به 45 و 30 فریم کاهش میابد
بعد که باز وارد محیط خلوت میشم 53
در نتیجه فریم متغییر است چکار کنم که یک جا ثابت بشه ؟
.....................
و همچنین در بازی GRound auto theft v (GTA V فریم بازی از 31تا 20 و کتر 16 متغییر استچکار کنم ثابت بشه این فریم
...........
اگه نرم افزاری چیزی هست با لینک بدید دانلود کنم
خوب این که معمولیه برای منم اینجوری میشه مثلا تو خونه فریمم رو 55 یا 60 ته ولی تو وارد خیابون میشه 30 یا 35 میشه
خوب یکم گرافیک بازی رو از تو تنطیمات بیار پایین