موضوعها: 9
(06-22-2015, 04:00 PM)Son of Siavash نوشته است: (06-22-2015, 03:55 PM)gamertop نوشته است: سلام اقا خسته نباشید من یک مشکل داشتم میخواستم ببینم میشه رفعش کرد یا نه
من وقتی بازی
Gta sanadnreas online رو اجرا میکنم اول 53 فریم میده و بعد که وارد خیبابون میشوم یکم شلوغ میشه به 45 و 30 فریم کاهش میابد
بعد که باز وارد محیط خلوت میشم 53
در نتیجه فریم متغییر است چکار کنم که یک جا ثابت بشه ؟
.....................
و همچنین در بازی GRound auto theft v (GTA V فریم بازی از 31تا 20 و کتر 16 متغییر استچکار کنم ثابت بشه این فریم
...........
اگه نرم افزاری چیزی هست با لینک بدید دانلود کنم خوب این که معمولیه برای منم اینجوری میشه مثلا تو خونه فریمم رو 55 یا 60 ته ولی تو وارد خیابون میشه 30 یا 35 میشه
خوب یکم گرافیک بازی رو از تو تنطیمات بیار پایین نه اخه چند روز پیش ویندوز عوض کردم این شکلی شد
وگرنه هر دو تا بازی قفل بود سر یک یا دو فریم
اون نرم افزار Vsync اینجا نمیتونه کمک کنه ؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوست من کلا واسه همه همینطوره ای هرجا تعداد اشیا و انسان ها بالا بره برای ثابت شدن فریم باید گرافیکتون قدرت بیشتری داشته باشه که معمولا نداره. به همین دلیل فریم بازی پایین میاد. این یه چیز طبیعیه نمی دونم چرا اینقدر سرش بحثه :-/
موضوعها: 0
06-23-2015, 01:39 AM
(آخرین ویرایش: 06-23-2015, 01:41 AM، توسط fredmehdi.)
در بازی evolve بعد از اینکه فیلم ابتدایی بازی میاد, میزنم استارت ولی وارد منو نمیشه و میگه signing as codex ولی بعدش مینویسه شما به سرور های 2k متصل نیستید.کرک کودکس هم ریختم.چه کار کنم؟
پلتفرم های شما:
(06-23-2015, 01:39 AM)fredmehdi نوشته است: در بازی evolve بعد از اینکه فیلم ابتدایی بازی میاد, میزنم استارت ولی وارد منو نمیشه و میگه signing as codex ولی بعدش مینویسه شما به سرور های 2k متصل نیستید.کرک کودکس هم ریختم.چه کار کنم؟
بعد از اینکه میگه به سرور متصل نیستید پایین صفحه گزینه ادامه هست
「ずっとずっとコウタに謝りたかった、私はただそれだけのためにずっと耐えて生き延びてきた。」
06-23-2015, 02:03 AM
(آخرین ویرایش: 06-23-2015, 03:34 AM، توسط fredmehdi.)
(06-23-2015, 01:53 AM)almasgame.com نوشته است: (06-23-2015, 01:39 AM)fredmehdi نوشته است: در بازی evolve بعد از اینکه فیلم ابتدایی بازی میاد, میزنم استارت ولی وارد منو نمیشه و میگه signing as codex ولی بعدش مینویسه شما به سرور های 2k متصل نیستید.کرک کودکس هم ریختم.چه کار کنم؟
بعد از اینکه میگه به سرور متصل نیستید پایین صفحه گزینه ادامه هست ادامه نداره.مینویسه signing as codex.وسط اوکی هست که دوباره به روال عادی برمیگیرده و ارور میده.
اپ
فهمیدم.هنگام ورود به بازی باید اینترنت قطع باشه.متشکر برای راهنمایی.
موضوعها: 9
06-23-2015, 02:15 PM
(آخرین ویرایش: 06-23-2015, 02:17 PM، توسط gamertop.)
(06-22-2015, 07:26 PM)Ct Os نوشته است: دوست من کلا واسه همه همینطوره ای هرجا تعداد اشیا و انسان ها بالا بره برای ثابت شدن فریم باید گرافیکتون قدرت بیشتری داشته باشه که معمولا نداره. به همین دلیل فریم بازی پایین میاد. این یه چیز طبیعیه نمی دونم چرا اینقدر سرش بحثه :-/
اقا جان نمیدونم شما هم چرا حرف منو متوجه نمیشی
میگم برای بازی Gta sanadnreas Online که کلا
256Graphic شه
cpu=1.8
با ram=1
چرا باید این سیستم
Gpu=Gerforce 9500 1gb ddr2
Cpu=2.8gh
ram=4
به مشکل بر بخوره من نمیدونم شما چرا داری مقاومت میکنی در مقابل فهمیدن ببخشیدااااااااااااا
اخه داداش گلم نگاه کن من سیستم نسبت به حداقل های بازی نسبتا 4* برابره چرا باید این شکل بشه
(بعدشم دارم میگم قبل از اینکه ویندوز عوض کنم همچین مشکلی نبود )
ببخشید بازم اعصابم خورد شد :( :( :heart:
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
(06-23-2015, 02:15 PM)gamertop نوشته است: (06-22-2015, 07:26 PM)Ct Os نوشته است: دوست من کلا واسه همه همینطوره ای هرجا تعداد اشیا و انسان ها بالا بره برای ثابت شدن فریم باید گرافیکتون قدرت بیشتری داشته باشه که معمولا نداره. به همین دلیل فریم بازی پایین میاد. این یه چیز طبیعیه نمی دونم چرا اینقدر سرش بحثه :-/
اقا جان نمیدونم شما هم چرا حرف منو متوجه نمیشی
میگم برای بازی Gta sanadnreas Online که کلا
256Graphic شه
cpu=1.8
با ram=1
چرا باید این سیستم
Gpu=Gerforce 9500 1gb ddr2
Cpu=2.8gh
ram=4
به مشکل بر بخوره من نمیدونم شما چرا داری مقاومت میکنی در مقابل فهمیدن ببخشیدااااااااااااا
اخه داداش گلم نگاه کن من سیستم نسبت به حداقل های بازی نسبتا 4* برابره چرا باید این شکل بشه
(بعدشم دارم میگم قبل از اینکه ویندوز عوض کنم همچین مشکلی نبود )
ببخشید بازم اعصابم خورد شد :( :( :heart:
صد در صد حرف شما درسته شکی هم درش نیست ولی همه چیز سیستم نیست که داداش من ممکنه خود بازی مشکل داشته باشه ممکنه خود ویندوز پشت بازی داره کارهای دیگه انجام میده هزار و یک احتمال هست
06-23-2015, 03:41 PM
(آخرین ویرایش: 06-23-2015, 03:42 PM، توسط John cena.)
سلام.من در بازی gtav کرک ریلودد فیکس هست اون مرحله که مایکل با پسرش میرن ساحل و یک دوچرخه ور میدارن من دوچرخه رو انتخاب میکنم بعد همونطور که دارم سوارش میشم و راه میرم هی ازم جون کم میشه و از دوچرخه میفتم!!!! میخواستم راه حل رو بدونم با تشکر.
پلتفرم های شما:
06-23-2015, 06:38 PM
سلام
بین این بازیا کدوم بهتره؟
Tomb Raider
[font='Linux Libertine', Georgia, Times, serif][i]Dark Souls II[/i][/font]
[font='Linux Libertine', Georgia, Times, serif][i][font='Linux Libertine', Georgia, Times, serif][i]Metro: Last Light[/i][/font][/i][/font]
[font='Linux Libertine', Georgia, Times, serif][i][font='Linux Libertine', Georgia, Times, serif][i][font='Linux Libertine', Georgia, Times, serif][i]Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist[/i][/font][/i][/font][/i][/font]
پلتفرم های شما:
(06-23-2015, 03:41 PM)John cena نوشته است: سلام.من در بازی gtav کرک ریلودد فیکس هست اون مرحله که مایکل با پسرش میرن ساحل و یک دوچرخه ور میدارن من دوچرخه رو انتخاب میکنم بعد همونطور که دارم سوارش میشم و راه میرم هی ازم جون کم میشه و از دوچرخه میفتم!!!! میخواستم راه حل رو بدونم با تشکر.
:| برادر من خب این طبیعیه
شما اگه اون مهارت رو افزایش ندید و بخواید مسابقه بدید خسته میشید
وقتی که جونتون کم میشه چند ثانیه صبر کنید بعد حرکت کنید
「ずっとずっとコウタに謝りたかった、私はただそれだけのためにずっと耐えて生き延びてきた。」
|