07-11-2015, 11:25 PM
(07-11-2015, 11:22 PM)sasanjz23 نوشته است:حدس من کمترین 1 گیگ و بیشترین 2 گیگ هست. فکر نکنم بیشتر از این بشه.(07-11-2015, 10:18 PM)مجید نصر نوشته است:(07-11-2015, 09:40 PM)sasanjz23 نوشته است:ببین اکثر این محتویات مال بخش آنلاین هست و نمی تونی بفهمی که نسخه ی کرکی هست یا نه و من هم خودم دقیق اطاعی ندارم ولی شاید یه پوشه هایی به غیر از پوشه های اصلی بازی باشه که یک سری چیز اضافه توی اون پوشه ها باشه.(07-11-2015, 09:01 PM)مجید نصر نوشته است:(07-11-2015, 08:36 PM)sasanjz23 نوشته است: من خودم نسخه کرکی که دارم روش نوشته upper echelon pack ولی نمیدونم الان باید نسخه معمولی cd key بگیرم یا upper echelonخواهش می کنم عزیز موردی نداره
لینک جایی که upper echelon دازه :
http://originalkey.net/Splinter-Cell-Bla...-EU-Cd-Key
جایی که نسخه معمولی رو داره :
http://persiankey.ir/games/uplay/Tom-Cla...t?limit=25
عذر میخوام برای صبر نکردن
بدرود
خب اول از همه بزار من یه چیزی رو برات روشن کنم و اون مسئله این هست که روی پک خیلی از بازی ها که شرکت ها اونو رو داخل بازار می کنند کاور الکی قرار میدند. حالا ببین محتویات نسخه ی طبق چیزی که اون سایت نوشته باید این باشه.
The composition of Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Upper Echelon Edition includes
The card for single and cooperative play "The Coast of Death"
Additional equipment
Gold Points
The legendary costume top echelon
حالا نسخه ی کرکی رو نصب کن و ببین این ها رو داره یا نه اگه نداشت که نسخه ی بازی این نیست ولی اگه داشت که چه بهتره.
حال یه قضیه ی دیگه هم پیش میاد و اونم این هست که فرقی نداره شما کدوم نسخه رو بگیری اگه نسخه ی upper echelon pack رو بخری و نسخه ی معمولی رو کپی کنی در اصل شما بازی اصلی رو داره و فقط لازمه اون محتویات اضافی رو دانلود کنی که فکر نکنم حجم خیلی زیاده داشته باشه.
حالا دیگه تصمیم با خودت هست.
سپاس گذار از پاسخ شما
فقط من نفهمیدم محتویاتی که تو upper echelon هست رو روی بازی کرکی چجوری بفهمم هستش یا نه جای خواستی داره این محتویات مخصوص؟
به نظرم اگه نسخه ی upper echelon رو بگیری بهتره و همان طور گفتم شاید نهایتا شما فقط این محتویات رو دانلود کنید.
(07-11-2015, 10:11 PM)mehrad21 نوشته است:دوست عزیز شما از چه کرکی استفاده می کنید؟(07-11-2015, 05:31 PM)Son of Siavash نوشته است:(07-11-2015, 05:25 PM)mehrad21 نوشته است: سلامmppatchesng
بازی gta v برای کامپیوتر اول بازی با فرانک یه علامت سواله (که واسه یه زنس که می خواد بره ماشینشو از انبار ماشینا بیاری ) متاسفانه اون زنه نیست الان باید چیکار کنم؟؟؟ :( :( :(
mppatchesng2
مسیر نصب:Grand Theft Auto V/Update/X64/dlcpacks
این دوتا فایل رو دانلود کن و در مسیری که گفتم بریز
درست نشد :@ :@
نسخه ی بازیتون چیه؟
شما میتونید یک حدس بزنید که میتونه حجمش چه چقد باشه به 1 گیگ میرسه ؟ اخه من حس و حال دانلود زیاد ندارم !!!