موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام دوستان یه سوال من یک دسته ایکس 360 خریدم ولی وقتی بازی میکنم خود به خود روشن میشه هر کاری میکنم خاموش نمیشه دکمه وستی رو که 10 ثانیه هم نگه داشتم نشد مجبورم باتری رو در بیارم مشکل از چیه؟
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
(07-13-2015, 04:20 PM)sasanjz23 نوشته است: در.د
چرا هرچی صبر میکنم هیچکیو پیدا نمیکنه ؟؟؟!!!!
این بازی قدیمی شده و کسی نمیاد آنلاین بزنه .به نظر من با کسی هماهنگ کن بعد آنلاین بزن
آره من برگشتم، ولی میرم و دوباره میام
موضوعها: 9
پلتفرم های شما:
سلام.ببخشید من چند روز پیش بازی call of duty advanced warfare ریجن 3 برای ps4 خریدم و اپدیتش هم دانلود کردم و وقتی میخوام انلاین بازی کنم به سرور وصل میشه ولی وقتی find game رو میزنم و یکی از مد ها رو انتخاب می کنم می نویسه not game found لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم
موضوعها: 5
(07-14-2015, 05:17 PM)esi79 نوشته است: سلام.ببخشید من چند روز پیش بازی call of duty advanced warfare ریجن 3 برای ps4 خریدم و اپدیتش هم دانلود کردم و وقتی میخوام انلاین بازی کنم به سرور وصل میشه ولی وقتی find game رو میزنم و یکی از مد ها رو انتخاب می کنم می نویسه not game found لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم
خوب میتونید یک سرور دیگه رو انتخاب کنید
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام توی بتمن توی معما های ریدلر اونجا که کت وومن یا همون سلینا رو اخرین کلیدش رو پیدا میکنیم فکر کنم ریدلر میگه یه گجتی توی ارکهام سیتی بود بیارش تو بزارم از در اخر بری میشه راهنمایی کنید چه گجتی منظورشه و کجاست؟
موضوعها: 79
(07-14-2015, 07:16 PM)batman knight نوشته است: سلام توی بتمن توی معما های ریدلر اونجا که کت وومن یا همون سلینا رو اخرین کلیدش رو پیدا میکنیم فکر کنم ریدلر میگه یه گجتی توی ارکهام سیتی بود بیارش تو بزارم از در اخر بری میشه راهنمایی کنید چه گجتی منظورشه و کجاست؟
منظورش electero charge gun هست مي تونيد با رقتن مراحل داستاني گيرش بيارين يا اگر هم هنوز نرسيديد به مرحله مي تونيد به GCPD بريد قسمتي كه وسايل خلاف كاران رو نگه داشتن اين گجت هست
موضوعها: 0
دوستان میشه آپدیت های بازی AC:unity رو بزارید(لینک) ممنون