امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(07-18-2015, 01:37 PM)Milad OC نوشته است:
(07-18-2015, 12:37 PM)مجید نصر نوشته است:
(07-18-2015, 12:35 PM)Milad OC نوشته است: سلام عزیزان
ببخشید اگه امکانش هست لینک برای دانلوده کرکه GTA V ورژن پنج، کرکه ریلود و فایله تبدیل نسخه ی 3dm به ریلود رو برای من بفرستید...
ممنون
سلام کاربر عزیز
به تاپیک مشکلات Pc بازی GTA V مراجعه کنید تمامی فایل ها در پست اول قرار داده شده.

اتفاقا خودمم اول رفتم اونجا مجید جان ولی لینک ها خراب بودن و قبل از دانلود ارور ۴۰۴ میداد که فایل رو پیدا نکرده!!

الان دوباره امتحان کردم، کرک ریلود و فیکس ریلود سالمن و هیچ موردی ندارن ولی کرک ورژن پنج دانلود نمیشه آقا مجید گل

ملاحضه بفرمایید برادره عزیز...

http://hugefiles.net/paqn83q7bxoz

(لینکه دانلوده کرک ورژن پنج)
بفرمائید اینم لینک کرک 5
CRACK ONLY V5.1.0
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
سلام 
من تو تو بازی Batman Arkham City وقتی آخرین ضربه رو به مستر فریز میزنم از بازی بیرون میاد و Has stop working میده. نسخه ی معمولی هم هست. گوتی نیست.
کرک v2 هم ریختم درست نشد. کلا با  کرک دیگه به جز مالش خودش بالا نمیاد و همون اول has stop woking میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
(07-18-2015, 02:25 PM)Marvel Demon نوشته است: سلام 
من تو تو بازی Batman Arkham City وقتی آخرین ضربه رو به مستر فریز میزنم از بازی بیرون میاد و Has stop working میده. نسخه ی معمولی هم هست. گوتی نیست.
کرک v2 هم ریختم درست نشد. کلا با  کرک دیگه به جز مالش خودش بالا نمیاد و همون اول has stop woking میده
ممنون میشم راهنمایی کنید

احتمالا مشکل از یکی از این 3 چیزه
ضعف سیستم
کرک و اپدیت
نسخه بازی

شاید شما بطور متوالی چند ساعت درحال بازی بودید و سیستم دیگه کشش نداشته و اینطور شده
شما یک کرک دیگه و اخرین اپدیت هارو بریزید و موقع کلیک کردن روی ايكون بازی کلیک راست کنید و از طریق گزینه run as administrator رو بزن
[تصویر:  bhvydjh1o98x8mkm3xw8.gif]
پاسخ
(07-18-2015, 02:34 PM)علیرضا! نوشته است:
(07-18-2015, 02:25 PM)Marvel Demon نوشته است: سلام 
ممنون میشم راهنمایی کنید

احتمالا مشکل از یکی از این 3 چیزه
ضعف سیستم
کرک و اپدیت
نسخه بازی

شاید شما بطور متوالی چند ساعت درحال بازی بودید و سیستم دیگه کشش نداشته و اینطور شده
شما یک کرک دیگه و اخرین اپدیت هارو بریزید و موقع کلیک کردن روی ايكون بازی کلیک راست کنید و از طریق گزینه run as administrator رو بزن

سیستم ضعیف نیست. کلا هم اینطوره حتی اگه همون موقع pc رو روشن کنم. دوستام با همین نسخه بازی رو تموم کردن.نسخه ی بازی هم سالمه.
همیشه هم run as administrator اجرا میکنم
کرک و آپدیت روی این نسخه ای که دارم کار نمیکنه
پاسخ
(07-18-2015, 02:17 PM)مجید نصر نوشته است:
(07-18-2015, 01:37 PM)Milad OC نوشته است:
(07-18-2015, 12:37 PM)مجید نصر نوشته است:
(07-18-2015, 12:35 PM)Milad OC نوشته است: سلام عزیزان
ببخشید اگه امکانش هست لینک برای دانلوده کرکه GTA V ورژن پنج، کرکه ریلود و فایله تبدیل نسخه ی 3dm به ریلود رو برای من بفرستید...
ممنون
سلام کاربر عزیز
به تاپیک مشکلات Pc بازی GTA V مراجعه کنید تمامی فایل ها در پست اول قرار داده شده.

اتفاقا خودمم اول رفتم اونجا مجید جان ولی لینک ها خراب بودن و قبل از دانلود ارور ۴۰۴ میداد که فایل رو پیدا نکرده!!

الان دوباره امتحان کردم، کرک ریلود و فیکس ریلود سالمن و هیچ موردی ندارن ولی کرک ورژن پنج دانلود نمیشه آقا مجید گل

ملاحضه بفرمایید برادره عزیز...

http://hugefiles.net/paqn83q7bxoz

(لینکه دانلوده کرک ورژن پنج)
بفرمائید اینم لینک کرک 5
CRACK ONLY V5.1.0
ببخشید باعثه زحمت شدم
دسته گلت درد نکنه مجید جان
[تصویر:  45328260973062307208_thumb.jpg]
"Let's do This"
پاسخ
آقا کسی بازی civilization v brave new world رو بازی کرده ؟
من تمام قطعات فضاپیما رو ساختم و همشون هم الان در پایتخت هستند ولی نمیتونم فضاپیما بسازم !
کسی راه حل رو بلده ؟
پاسخ
سلام.
من قطعاتم به این شکله:
رم 8 ddr3
سی پی یو i5 
گرافیک 730 GT
با وجود اینکه گرافیکم پایینه نسبت به بقیه قطعاتم میخواستم بدونم بازی های battlefield 4 , battlefield 3 , battlefield hardline رو چجوری میتونم بازی کنم؟ لگ دارم؟ با چه حالتی؟
تورو خدا جواب بدید.چند بار پرسیدم هیچ کی جواب درست و حسابی نمیده.برام خیلی خیلی مهمه.
پاسخ
دوستان اگه مي شه چندتا از بازي هايي كه بخش انلاين خوبي دارن براي ps4 بگين ممنون  S0 (74)
[تصویر:  5b7th9dl7afci0p5zblo.jpg]
پاسخ
(07-18-2015, 04:19 PM)Mahdi Attacker نوشته است: سلام.
من قطعاتم به این شکله:
رم 8 ddr3
سی پی یو i5 
گرافیک 730 GT
با وجود اینکه گرافیکم پایینه نسبت به بقیه قطعاتم میخواستم بدونم بازی های battlefield 4 , battlefield 3 , battlefield hardline رو چجوری میتونم بازی کنم؟ لگ دارم؟ با چه حالتی؟
تورو خدا جواب بدید.چند بار پرسیدم هیچ کی جواب درست و حسابی نمیده.برام خیلی خیلی مهمه.
سلام کاربر عزیز
طبق گفته ی خودتون این کارت گرافیک خیلی ضعیف هست و برای اینکه بتونید این بازی ها رو بدون مشکل و لگ بازی کنید باید حالت های گرافیکی بازی رو روی Low و یا  Mediium قرار بدید تا مشکلی برای شما پیش نیاد.
این رو هم بگم که به غیر از سخت افزار، نرم افزار های سیستم شما به اجرای درست بازی وابسطه هست مثل آپدیت بودن کارت گرافیک، نصب بودن تپنرم اقزار هایی نظیر c++ و DX و در آخر هم یک ویندوز سالم و دستکاری نشده.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(07-18-2015, 03:46 PM)DeadSec نوشته است: آقا کسی بازی civilization v brave new world رو بازی کرده ؟
من تمام قطعات فضاپیما رو ساختم و همشون هم الان در پایتخت هستند ولی نمیتونم فضاپیما بسازم !
کسی راه حل رو بلده ؟

دوستان اگه کسی بلده لطفا سریعتر جواب بده !
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 15,161 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,847 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,737 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,851 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,680 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان