موضوعها: 8
(07-26-2015, 11:29 AM)AMIRHR1 نوشته است: مشکل دانلود نکردن UPLAY
سلام دوستان اولین مشکلم این بود ک لاگین نمیکرد با ایننترنتم ( مخابرات ) رفتم مغازه دوستام اونجا با مبین نت لاگین کرد حالا ماله خودمم با ***** شکن لاگین میکنه
اما مشکل اساسی اینجاس با هیچی دانلود نمیکنه نه با قند شکن نه بدون شیلتر شکن بازی the crew با v*p*n هم ک اصم کلا تو برنامه نمیره و کرش میکنه
کمک دوستان
موضوعها: 0
با سلام خدمت دوستان
یه پیام گذاشتم پاک شده گویا. شایدم من درست آپلود نکردم.
به هر حال از دوستان عزیز تقاضا دارم راجع به یک بازی قدیمی که به اسم "پنل" ، "panel" اگه اشتباه نکنم اسمش همین بود که تحت داس بود و تو ویندوز 98 هم که با سی پی یو های سرعت پایین بود میشد بازی رو اجرا کرد. بازی 111 مرحله داشت که به مرور سخت میشد و داخل بازی یک توپ زرد رنگ بود که با حرکتش تو صفحه بازی راه باز میشد انگار که اجزای صفحه رو می خوره و همین جور حرکت می کرد تا به خونه امن برسه و اینجوری مرحله تموم می شد و وارد مرحله بعدی میشدیم. یک سری قیچی و چاقو اینجور چیزا هم دنبالش می کردن و بازی فوق العاده فکری و پیچیده بود. لطفا اگه کسی لینک دانلود داره یا بازی رو داره کمک کنه. ممنون
موضوعها: 4
سلام.با گرافیک 730 GT شادو آو موردور رو چجوری میتونم بیارم؟ گرافیکمم چهار گیگه.
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
07-26-2015, 06:14 PM
(آخرین ویرایش: 07-26-2015, 06:16 PM، توسط Steve McQueen.)
دوستان این ارور رو چطوری رفع کنم و باید از چه فولدری محتوایات اضافه رو پاک کنم
http://*****/images/ja4ju65nj2m5zqkitsin.jpg
ممنون میشم کمک کنید
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من بازی ماینکرافت رو روی کامپیوتر نصب کردم وقتی میخوام وارد بخش سینگل پلیر بشم این ارور رو میدی بگید باید چیکار کنم؟
http://*****/images/k8fs315t3silhniejkxt.png
موضوعها: 8
(07-26-2015, 03:04 PM)AMIRHR1 نوشته است: (07-26-2015, 11:29 AM)AMIRHR1 نوشته است: مشکل دانلود نکردن UPLAY
سلام دوستان اولین مشکلم این بود ک لاگین نمیکرد با ایننترنتم ( مخابرات ) رفتم مغازه دوستام اونجا با مبین نت لاگین کرد حالا ماله خودمم با ***** شکن لاگین میکنه
اما مشکل اساسی اینجاس با هیچی دانلود نمیکنه نه با قند شکن نه بدون شیلتر شکن بازی the crew با v*p*n هم ک اصم کلا تو برنامه نمیره و کرش میکنه
کمک دوستان