موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام. من تو بازی WWE 2K15 مشکل Slow Motion دارم. تمام تنظیمات گرافیکی رو Off کردم، ولی بازم وقتی 2 دقیقه بازی میکنم لگ میزنه در ضمن چطوری Blur بازی رو Off کنم توی تنظیمات نبود. باید بگم من بازیهای GTA V و MSG GZ و Witcher 3 رو بدون لگ بازی کردم.
موضوعها: 9
من بازی رو نصب کردمmw3 کرک Reload کپی کردم ریختم
بازی به صورت افلاین اجرا شد و یک مرحله رو هم رفتم خیلی رون بود مشکلی نداشت
بعد رفتم پلاس مستر رو باز کردم اپدیت شد
بعد یوزر نیم و پسورد وارد کردم و رو start game کلیک که کردم
بعد این اررور امد
http://s3.picofile.com/file/8205689842/Error1.png
اینو میشه کاریش کرد ؟
موضوعها: 0
آره دوستمون راست میگه این آپدیت ۱۱ گیگیو دانلود کن رو فول رزولوشن با آخرین گرافیک بازی کن رونه رون منم همین مشکلو داشتم با اون آپدیت حل شد
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
08-14-2015, 10:18 PM
(آخرین ویرایش: 08-14-2015, 10:31 PM، توسط mzr.)
بچه ها من به یه مشکل خییییییییییییییییلی بد برخوردم
جدیدا که میام بازی های قدیمی رو که بازی میکردم رو دوباره برم سیستمم با کلی افت فریم اجرا میکنه بازی هارو
مثلا قبلا alan wake رو با بالا ترین تنظیمات بالا میاورد ولی الان رو پایین ترین تنظیماتش هم 30 فریم نمیگیرم یا crysis 3 رو مدیوم با رزلوشن 1366*768 حداقل 30 میگرفتم ولی الان رو تنظیمات لو و رزلوشن 1024*720 خیلی خوب فرم بده رو 20 هست
کسی میتونه کمک کنه
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
اقا من تو بازی ویچر ۳ یک مشکل دارم تو مرحله ی get juniuor که قبلشم با تریسس میرن تو خونه ی یک دونه جاسوسو تریسس اون اقا را پدرش را در میاره بعد از اون مرحله میگه برو با اقای رایمون روچ که داخل کمپی درون یک دره هست حرف بزن ولی بالای سر اون اقا دکمه ی e ظاهر نمیشه یعنی به طوری نمیشه ماموریت را کامل کرد و به ادامه ی بازی پرداخت چکار باید بکنم اگه اپدیتی چیزی باید دانلود بکنم بهم بگین کمکم کنید لطفا