موضوعها: 0
سلام
تو بازی ویچر اونجا که wild hunt به کیر مورهانت حمله میکنن vesemir میمیره میخواستم بدونم میشه بازی رو یجور دیگه رفت که نمیره یا باید حتما بمیره
پلتفرم های شما:
سلام دوستان تو بازی pes 2015 دسته 1 و 2 فرق داره مثلا دسته یک سرعت دویدنش اینا بیشتره شوت محکم تر میزنه ولی دسته 2 نه رو چندتا سیستم هم امتحان کردم همینطوریه دسته هارو هم عوض کردم بازم اینطوریه کسی مشکلش رو نمیدونه
سلام دوستان
من یه بی تجربه مطلق تو دنیای گیم. به امید خدا دارم سعی میکنم یه کنسول بخرم و نه در حد اعتیاد ولی هرازچند گاهی گیم بزنم. سوالات زیادی تو ذهنمه که نیاز دارم به جوابش برسم و اگه بخوام هی تو این تاپیک مطرحش کنم باعث آزار و اذیت میشم. واسه همین من این تک پست رو دادم که چندتا از بچه هایی که از زیر و بوم کنسول ها و بازی ها اطلاع دارن لطف کنن و بهم خصوصی بزنن که تو خصوصی تمام سوالای خودم رو به جواب برسونم.
عجالتا هم اولین سوالی که واسه من بی تجربه مطرحه اینه که کدوم کنسول، اینکه میگن ببینید کدوم بیشتر به سلیقتون میخوره و مثلا کدوم بازی ها رو دوست دارید واسه کسی مثل من که هیچ تجربه ای نداره تو کنسول و بازیهاش یه راهکار مفید نیست. اگه بخوام از تریلرهایی که این چند وقت (از بعد E3 امسال که پیگیر بازهای و تریلر ها شدم) فقط از تریلر فورزا خوشم اومد اونم علتش واسه خودم مشخص نیست. با دیدن تریلرهای فورزا حس فوق العادهای بهم دست میده. اما مثلا همین دوست داشتن یه تک بازی (مثل فورزا) میتونه حکم قطعی واسه انتخاب صادر کنه؟ بنظرم مسخرست. اگه لطف کنید و بگید که چی انتخاب کنم ممنون میشم ازتون. :heart: :heart: :heart:
ببخشید که خیلی زیاد شد.
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من می خواستم بازی Resident Evil 6 را دونفره با دوستم توی یک کامپیوتر بازی کنم یا همان splt screeen ولی نمی دونم چطوریه لطفا راهنمایی کنید؟
و اینکه ایا قابلیت splt screeen افلاین است ؟
فقط دوستان زود چون فردا ررفیقم میاد خونمون نمیخام جلوش کم بیارم با تشکر از دوستان با حال گیمفا
(08-29-2015, 05:11 PM)saeedgreat نوشته است: (08-29-2015, 04:46 PM)himan0098 نوشته است: سلام
تو بازی ویچر اونجا که wild hunt به ***** مورهانت حمله میکنن vesemir میمیره میخواستم بدونم میشه بازی رو یجور دیگه رفت که نمیره یا باید حتما بمیره
اخه بزرگوار چرا اسپویل میکنی من هنوز سیری رو هم پیدا نکردم.نصف لذت بازیرو به فنا دادی
شرمنده حواسم نبود ی اسپویلی چیزی بنویسم