موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
فک کنم راه رو یافتم مشکل از net freamwork بود ممنون
موضوعها: 9
یک سوال داشتم من بازی FarCry4 نخسه Gol Edition رو گرفتم نصب کردم با این سیستم
Cpu= InTel Dual Core 2.9 Gh
Gpu=Geforce 95000
Ram=4Gb
بعد با نرم افزار Extrame اجرا کردم اررور the progeram cant start BeCuse msvcr120.dll is miss.... رو داد بعد رفتم C++ مربوطش یعنی نسخه 2013 رو دانلود کردم ریختم فیکس نشد
بعد وقتی با لانچر کرک بازی رو باز میکنم این شکلی میشه ولی با اون اپلکیشن اصلی یعنی IGE باز میکنم میره تو قسمت لودینگ گیر میکنه نکته دایرکت 9 هم نصبه Fram work هم نصبه !
کمک میخام Pls Help me فقط گرافیکم اپدیت نیست
راستی وقتی بازی رو بدون Extarme با لانچر کرک باز میکنم صفحه سیام میشه و اررور Not respeinding میده و بعد میزنه Close the program :
کمک میخوام با تشکر
موضوعها: 5
(09-29-2015, 03:04 PM)gamertop نوشته است: یک سوال داشتم من بازی FarCry4 نخسه Gol Edition رو گرفتم نصب کردم با این سیستم
Cpu= InTel Dual Core 2.9 Gh
Gpu=Geforce 95000
Ram=4Gb
بعد با نرم افزار Extrame اجرا کردم اررور the progeram cant start BeCuse msvcr120.dll is miss.... رو داد بعد رفتم C++ مربوطش یعنی نسخه 2013 رو دانلود کردم ریختم فیکس نشد
بعد وقتی با لانچر کرک بازی رو باز میکنم این شکلی میشه ولی با اون اپلکیشن اصلی یعنی IGE باز میکنم میره تو قسمت لودینگ گیر میکنه نکته دایرکت 9 هم نصبه Fram work هم نصبه !
کمک میخام Pls Help me فقط گرافیکم اپدیت نیست
راستی وقتی بازی رو بدون Extarme با لانچر کرک باز میکنم صفحه سیام میشه و اررور Not respeinding میده و بعد میزنه Close the program :
کمک میخوام با تشکر
خودت داری میگی گرافیکم اپدیت نیست خو اپ کن دیگه
بعد باید همه ی نسخه های ++visual c رو نصب کنی
بدون اکسترم اینجکتور هم اجرا میشه
دایرتکس 11 رو هم باید نصب کنی
اگه باز هم not respoding داد باید فکر ارتقاع گرافیک باشی چون گرافیکت دایرتکس 10 رو ساپورت میکنه
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
درود
دوستان من مشکل stop working در pes16 دارم ویندوز هم 8هست راهنمایی لطفا
موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
سلام می خواستم بدونم راهی هست استیم رو دور زد و هر بازی رو خواستم انلاین بازی کنم؟ :D
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من بازی اساسین کرید 3 رو نصب کردم یه ارور میده the program cant start because D3DCOMPILER_43.dll is missing from your computer
اگر میشه لینک دانلود کرکشم برام بزار چون پیدا نکردم مرسی