موضوعها: 0
11-06-2015, 01:10 PM
(آخرین ویرایش: 11-06-2015, 01:12 PM، توسط soroush talebi.)
سلام من بازی batman arkham knight رو نصب کردم این بازی دو مرحله نصب داره مرحله اولش که نصب میشه هیچی مرحله دومش رو که میخوام نصب کنم setup میاد بعد جای ذخیره شدن تو هارد رو میگه کجا باشه بعد next که میکنم میشه برای دریافت فایل باید به اینترنت متصل شید چی کار باید بکنم؟؟؟ انتی ویروس و فایروال هم غیر فعال کردم ولی فایده نداره اینم عکس این اروری که میده:http://uupload.ir/files/45ng_capture.png
11-06-2015, 03:43 PM
(آخرین ویرایش: 11-06-2015, 04:55 PM، توسط soroush talebi.)
سلام دوستان من یه سوالی پیش اومده برام من دو بازی ریختم تازگی بازی arkham knight و alien:isolation این دو بازی رو با اینکه رو نهایت تنظیمات گرافیکی گذاشتم بدون لگ و گیر اجرا میکنه ولی باز هم کناره های هرجسمی تو بازی رو میبینی لبه داره!!! این علتش چیه؟؟؟ anti aliasing هم رو اخرین درجش هست ولی نمیدونم چرا این مشکل رو داره؟؟؟ درایور کارت گرافیکم هم اپدیت هست.
سلام دوستان من بازی gta v رو ریختم موقع ورود به بازی ارور grand theft auto has stopde working میده کسی میدونه مشکل چیه؟؟ تمام برنامه های مورد نیاز مثل directx net framwork و c++2005 تا 2013 رو هم ریختم ولی فایده نداشت انتی وبروس و فایروال رو هم غیر فعال کردم راهنمایی کنید مشکل چیه اگه از کرکه بگید کدومو باید بریزنم چی کار کنم؟؟