موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
سلام ، من یه مشکلی دارم ، وقتی MORTAL X رو اجرا میکنم شخصیتمو که انتخاب میکنم و استارت گیم رو میزنم هنگ میکنه و اتومات بازی رو میبنده ، بازی ریلودد هست و تا اپدیت 722 نصبه
موضوعها: 0
سلام دوستان من بازی watch dogs رو نصب کردم بعد کلی مراحلش رو هم رفتم بعد الان میخوام اپدیت این بازی رو بریزم چی کار باید بکنم که وقتی اپدیت رو ریختم بازی نره از اول؟؟؟
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من بازی فالوت 4 رو دیروز خریدم ولی یه مشکل دارم اونم اینکه نمیدونم کجا باید وسایلم رو بفروشم برای همین مجبور میشم دور بندازمشون کسی میدونه کجا باید وسایلم رو بفروشم؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدید
(11-12-2015, 01:55 PM)AMIR_PC نوشته است: (11-12-2015, 11:10 AM)white.wolf نوشته است: (11-12-2015, 11:07 AM)soroush talebi نوشته است: سلام دوستان من بازی watch dogs رو نصب کردم بعد کلی مراحلش رو هم رفتم بعد الان میخوام اپدیت این بازی رو بریزم چی کار باید بکنم که وقتی اپدیت رو ریختم بازی نره از اول؟؟؟
نگران نباش اپدیتو هر جور بریزی سیوت نمیپره مگر اینکه بد با اشتباه بریزی که اونم فقط بازی دیگه اجرا نمیشه
دوست عزیز اطلاعات اشتباه ندید خواهشا، اگر در موردش اطلاع کامل ندارید بقیه رو هم گمراه نکنید.
در جواب دوستمون هم شما از سیو بازیتون یه کپی داشته باشید و هروقت دیدید سیوتون پرید دوباره سیو قبلی خودتون رو بتونید برگردونید.
خب چطوری باید از سیو بازی کپی بگیرم؟؟ یعنی سیو بازی کجاست که بخوام کپی بگیرم ازش؟؟؟
11-12-2015, 04:42 PM
(آخرین ویرایش: 11-12-2015, 04:48 PM، توسط soroush talebi.)
دوستان من جدیدا به یه مشکل عجیب برخوردم اینکه من کارت گرافیکم سری جی فورس انویدیا هست بعد درایور کارت گرافیکم هم نسخه 353.62 بعد بازی ها رو این نسخه درایور راحت بالا میاد بعد جی فورس جدیدا درایور جدید نسخه 358.91 رو منتشر کرده ای نسخه رو که نصب میکنم اخه من ویندوزم 7 64 بیتیه بعد با جدیدترین نسخه درایور کارت گرافیک اولا که اون قسمت شیشه ای ویندوز 7 مات میشه بعد جالب اینکه دیگه نمیشه شیشیه ای کرد وقتی درایور جدیدو میریزم. بعد بازی ها از جمله watch dogs بالا نمیاد این علتش چیه؟؟ کسی میدونه. مدل کارت گرافیکم هم GTX 960 4GB هست. تو جعبه کارت گرافیکم تو خودش درایور کارت گرافیک نسخه 353.62 هست اینو نصب میکنم همه چی خوبه همه میگن درایور های کارت گرافیک رو باید به جدیدترین نسخه اپدیت کرد تا تو بازیها مشکل نداشته باشه ادم ولی ماله ما برعکسه نسخه جدید درایور رو که میریزم اصلا بازی بالا نمیاد!!!! نسخه ای رو هم که دانلود میکنم مطمئنم درسته نسخه ویندوز 7 64 بیتی کارت های گرافیکی سری 900 رو دانلود میکنم؟؟ ؟؟؟؟