موضوعها: 11
11-10-2015, 05:18 PM
(آخرین ویرایش: 11-10-2015, 05:36 PM، توسط edwardghost.)
سلام دوستان یه سوال من sniper elite v2 رو نصب کردم کرک هم ریختم بازی بالا میاد اما موقعی که بعد لوگو یه تیکه منو جابجا میشه تا گزینه ها رو بیاره یه شکلی میشه انکار تصویرا جا میمونن و تیکه تیکه میشه بعد وقتی میخوام بازی رو شروع کنم و استارت گیم رو میزنم بعد نمایش فیلم اولش صفحه رنگش عوض میشه وثابت میمونه یه رنگ تقریبا ابی هست همون طور میمونه نه نوشته ای نه چیزی چی کنم؟
ویندوزم هم 8.1 64 بیت هست
موضوعها: 11
هیچکس نمیدونه چش شده اخرین اپدیت کارتمم نصبه
موضوعها: 1
سلام
آقا من تو بازی gta v
داخل یکی از مرحله ها رفتم ی ماشین van پلیس رو دزدیدم اما بعد از اون رو نقشه مرحله ای برام نیومدم
فقط گاهی اوقات متنی ک گوشه ی سمت چپ تو عکس زیره رو مینویه لطفا کمک کنید
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام دوستان
ی مشکل عجیبی برام پیش اومده تو کانتر سورس 34 همین که پنچ دقیقه از بازی کردنم گذشت،مانیتور خاموش میشه!!ولی کیس هنوز روشنه و سه راه رو هم خاموش میکنم مانیتور هنوز تا سی ثانیه روشنه ی صدای عجیبی هم از بلندگو میاد
لطفا راهنمایی کنید ممنون
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
سلام ، من یه مشکلی دارم ، وقتی MORTAL X رو اجرا میکنم شخصیتمو که انتخاب میکنم و استارت گیم رو میزنم هنگ میکنه و اتومات بازی رو میبنده ، بازی ریلودد هست و تا اپدیت 722 نصبه
موضوعها: 0
سلام دوستان من بازی watch dogs رو نصب کردم بعد کلی مراحلش رو هم رفتم بعد الان میخوام اپدیت این بازی رو بریزم چی کار باید بکنم که وقتی اپدیت رو ریختم بازی نره از اول؟؟؟