موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
اقا یه سوال دقیقا داستان بازی watch doggs از چه قراره من تا اونجا که با badboy 17 اسم دختره رو یادم رفت :D
میری دنبال اون پله که یکی جا به جاش میکنه رفتم موضوع از چ قراره برا چی زن یارو رو دزدیدن بچشم میخواستن از قطار بدزدن ؟ :|
موضوعها: 0
11-19-2015, 12:31 AM
(آخرین ویرایش: 11-19-2015, 12:37 AM، توسط soroush talebi.)
دوستان من بعضی بازی ها مثل batman arkham knight - watch dogs - alen isolaton رو نصب میکنم بعد با اینکه تمام تنظیمات گرافیکی رو رو بالاترین حد میزارم بدون هیچ گونه لگی اجرا میشن ولی گوشه اجسام تو بازی خیلی لبه داره علتش چیه؟؟؟ درایور کارت گرافیکم هم اپدیته
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام دوستان.
من نسخه بلک باکس بازی Mortal Kombat X رو حدود دو ماه پیش از دانلود ها، دانلود کردم اما تو نصب مشکل داشتم {پچ چند تا از اپدیت هاش مشکل داشت}
1.حالا به نظرتون ایا نسخه کاملی از این بازی میاد؟2.یا اومده؟الان دوباره سایت دانلود ها بازی رو گداشته اما اپدیت هاش رو و اموزش نصب رو عوض کرده،دارم ریلودش رو دانلود میکنم.
3.به نظرتون بازم از دانلودها بگیرم؟شما سایت بهتری یا نظر دیگری سراغ دارین؟
ممنون میشم به سوال هام جواب بدید...
موضوعها: 0
(11-19-2015, 12:48 AM)Rasoul_76 نوشته است: (11-19-2015, 12:31 AM)soroush talebi نوشته است: دوستان من بعضی بازی ها مثل batman arkham knight - watch dogs - alen isolaton رو نصب میکنم بعد با اینکه تمام تنظیمات گرافیکی رو رو بالاترین حد میزارم بدون هیچ گونه لگی اجرا میشن ولی گوشه اجسام تو بازی خیلی لبه داره علتش چیه؟؟؟ درایور کارت گرافیکم هم اپدیته
یا رزولوشن رو تا آخرین حد بالا نبردید.
یا AA یا همون Anti Aliasing رو بالا نبردید.
اخه برادر من اگه رزولیشن یا anti aliasing رو بیارم پایین که بدتر میشه یعنی گوشه اجسام تو بازی بیشتر لبه دار میشه!!!