موضوعها: 405
(01-01-2016, 01:39 AM)happy12 نوشته است: (01-01-2016, 01:35 AM)ash-1999 نوشته است: ببخشید من نسخه اصلی یعنی انگلیسی gta san andreas رو دانلود کردم
راهی نیست که فارسیش کنم یه فارسی سازی چیزی؟
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم
توی نت ی سرچی بزن شاید چیزی پیدا کردی
اون فارسی ساز نیست یه نفری اومده یه ماد درست کرده گذاشته زیاد جالب نیست با اون سن اندرس فارسی فرق میکنه
موضوعها: 4
سلام.
من cod 4 رو نصب کردم که آنلاین بازی کنم. پچ و آنتی چیت و... رو کامل ریختم و نصب کردم. اما موقع بالا اوردن سینگل پلیر این ارور رو میده :
میزنی روی سینگل پلیر میگه:
please insert correct DVD-ROM select ok and restart application
و روی مولتی پلیر هم یه ارور دیگه میاد.کمک پلیز.
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام دو تا از بازیهای زیر رو میشه بگید اخر این ماه بگیرم خودم نمیتونم انتخاب کنم
witcher 3
cod bo3
fallout 4
bloodborne 3
just cause 3
موضوعها: 0
(12-30-2015, 01:23 PM)ab.hossein200 نوشته است: سلام دوستان
تو لب تاب تو گیم ها وقتی دستم رو از روی کلید w بر میدارم شخصیت بازی تا حدود یک دقیقه به حرکتش ادامه میده انگار کلید w کیبورد هنگ کرده.تو بازی ها هیچ لگ تصویری وجود نداره و بقیه کلید های کیبورد هم کار میکنن.این مشکل از وقتی ایجاد شد که آپدیت گرافیک رو از 341 به بالاتر آپدیت کردم.این مشکل تو بازی های gtav و farcry4 دارم خواهشا راهنمایی کنید.
کسی با این مشکل آشنایی نداره؟
موضوعها: 405
01-02-2016, 12:49 AM
(آخرین ویرایش: 01-02-2016, 01:28 AM، توسط Destiny.)
ببخشید دوستان من نسخه انگلیسی gta san andreas رو نصب کردم اما صدای شخصیت ها نمیاد صدای محیط هست اما شخصیت ها صحبت میکنن نیست
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم
اگه بتونید فارسی سازم بزارید عالی میشه خیلی ممنون
(01-01-2016, 11:30 PM)ab.hossein200 نوشته است: (12-30-2015, 01:23 PM)ab.hossein200 نوشته است: سلام دوستان
تو لب تاب تو گیم ها وقتی دستم رو از روی کلید w بر میدارم شخصیت بازی تا حدود یک دقیقه به حرکتش ادامه میده انگار کلید w کیبورد هنگ کرده.تو بازی ها هیچ لگ تصویری وجود نداره و بقیه کلید های کیبورد هم کار میکنن.این مشکل از وقتی ایجاد شد که آپدیت گرافیک رو از 341 به بالاتر آپدیت کردم.این مشکل تو بازی های gtav و farcry4 دارم خواهشا راهنمایی کنید.
کسی با این مشکل آشنایی نداره؟
داداش صد در صد مشکل از دکمه w کیوردته مشکل از بازی نیست چون فقط یک دکمه هنگ میکنه باید دکمه رو درست کنی که یه کیبورد بخری بهتره
ببخشید دوستان من نسخه انگلیسی gta san andreas رو نصب کردم اما صدای شخصیت ها نمیاد صدای محیط هست اما شخصیت ها صحبت میکنن نیست
(01-01-2016, 10:58 PM)ALIREZA A.T.A نوشته است: سلام دو تا از بازیهای زیر رو میشه بگید اخر این ماه بگیرم خودم نمیتونم انتخاب کنم
witcher 3
cod bo3
fallout 4
bloodborne 3
just cause 3
به نظر من اول ویچر و بگیر بعدشم جاست کاز عالیه تا مدت ها سرگرمت میکنه امکان داره خسته شی و خوشت نیاد که اونم بستگی به خودت داره
1.witcher 3
2.just cause 3
موضوعها: 4
(01-01-2016, 10:52 PM)Mahdi Attacker نوشته است: سلام.
من cod 4 رو نصب کردم که آنلاین بازی کنم. پچ و آنتی چیت و... رو کامل ریختم و نصب کردم. اما موقع بالا اوردن سینگل پلیر این ارور رو میده :
میزنی روی سینگل پلیر میگه:
please insert correct DVD-ROM select ok and restart application
و روی مولتی پلیر هم یه ارور دیگه میاد.کمک پلیز.
اگه جواب بدید ممنون میشم.