امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
ببخشید، کسی میدونه بازی Fallout 4 چند پایان داره، اگه توی سایتی در مورد پایان‌هاش نوشته لینکش رو برام بفرستید.(فرق نداره اگه فارسی باشه یا English)
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(01-02-2016, 08:39 PM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: ببخشید، کسی میدونه بازی Fallout 4 چند پایان داره، اگه توی سایتی در مورد پایان‌هاش نوشته لینکش رو برام بفرستید.(فرق نداره اگه فارسی باشه یا English)

تا جایی که خودم دیدم،4 تا پایان داشته.هر گروه پایان مربوط به خودش رو داشت،البته فیلمی که در انتها نشون میده همشون یکسانه
That was just a dream

پاسخ
بخشید دوستان من نسخه انگلیسی gta san andreas رو نصب کردم اما صدای شخصیت ها نمیاد صدای محیط هست اما شخصیت ها صحبت میکنن نیست

اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم

اگه بتونید فارسی سازم بزارید عالی میشه خیلی ممنون

ببخشید کسی سوال ما رو جواب نمیده چند روزه حتی یه نفرم جواب نداده
پاسخ
(01-02-2016, 10:23 PM)ash-1999 نوشته است: بخشید دوستان من نسخه انگلیسی gta san andreas رو نصب کردم اما صدای شخصیت ها نمیاد صدای محیط هست اما شخصیت ها صحبت میکنن نیست

خب عزیزم مال خودش هس !
اگر هم اشتباه نکنم نسخه ای که 600 مگ هس را دانلود کردید...
این نسخه کلا همینطوره !! صدا نداره
منم اینو دانلود کرده بودم ... و صدا نداشت ولی خب یه نسخه ی دیگه SA فارسی داشتم !! که ماشیناش بیخود بود
به جاش فایل های صدای بازی (که فارسی بودن ! ) را کپی کردم روی نسخه ی انگلیسی
------------------
راه دوم هم فکر کنم پارسال یکی از بچه های ادیت gta نسخه اصلی و اریجینال بازی GTA SA را که تقریبا 5 گیگ میشد (از همه نظر کامل بود نه کرش بازی میشد و هم فایل ها اصلی بودند ! ) را آپلود کرده بود اگر یه سرچی کنید میتونید اون هم دانلود کنید
پاسخ
(01-02-2016, 10:39 PM)paprika نوشته است:
(01-02-2016, 10:23 PM)ash-1999 نوشته است: بخشید دوستان من نسخه انگلیسی gta san andreas رو نصب کردم اما صدای شخصیت ها نمیاد صدای محیط هست اما شخصیت ها صحبت میکنن نیست

خب عزیزم مال خودش هس !
منم اینو دانلود کرده بودم ... و صدا نداشت ولی خب یه نسخه ی دیگه SA فارسی داشتم !! که ماشیناش بیخود بود
------------------
راه دوم هم فکر کنم پارسال یکی از بچه های ادیت gta نسخه اصلی و اریجینال بازی GTA SA را که تقریبا 5 گیگ میشد (از همه نظر کامل بود نه کرش بازی میشد و هم فایل ها اصلی بودند ! ) را آپلود کرده بود اگر یه سرچی کنید میتونید اون هم دانلود کنید

ببخشید میتونید فایل ها رو ابلود کنید همون دوبله فارسی رو میگم بعد بگید کجا کبی کنم
پاسخ
(01-02-2016, 11:51 PM)ash-1999 نوشته است:
(01-02-2016, 10:39 PM)paprika نوشته است:

خب عزیزم مال خودش هس !
------------------

ببخشید میتونید فایل ها رو ابلود کنید همون دوبله فارسی رو میگم بعد بگید کجا کبی کنم
شرمنده داش !!
من توان آپلود را ندارم (آخه  فایل صدا حجمش تقریبا 4 گیگه )
میتونید 2 کار کنید...
1- اگه صدای فارسی براتون مهم نیس میتونید gta sa اریجینال را (5 گیگی) را از انجمن g2d دانلود کنید (که فعلا انجمنش تا 3 روز بستس)
2- اگه دوست دارید بازی با صدای فارسی باشه میتونید بازی را تهیه کنید از مغازه های بیرون. چون همه این نسخه ی فارسیشو دارن (درضمن این سایت هم معتبر هس میتونید ازش بخرید:http://downloads98.com/1392/12/19/gta-5-farsi-for-pc/)
پاسخ
دوستان من gta iv رو دارم 2 تا dvd که تو دمو ها صدا نداره و ضبط هم آهنگ نداره و اصلا حال نمیده یه راهی سراغ ندارین این صداش درست شه ؟
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ
(01-03-2016, 10:48 AM)Yves Guillemot نوشته است: دوستان من gta iv رو دارم 2 تا dvd که تو دمو ها صدا نداره و ضبط هم آهنگ نداره و اصلا حال نمیده یه راهی سراغ ندارین این صداش درست شه ؟
دوتا پوشه movie و audio تو فایل اصلی و بازيتون هست که اگر این دو ناقص باشه این مشکلات به وجود میاد 
حجم واقعی پوشه movie باید یک گيگ خورده باشه و حجم پوشه audio باید 5 گيگ باشه تو گوگل سرچ کنید ببینید ميتونيد پیدا شون کنید برای دانلود 
روش های دیگه هم هست مثلا خودم از همین iv دو DVD ها داشتم که اون دو فايلو از يک iv دیگه که اون دوفايلو کامل داشت کپی کردم درست شد
[تصویر:  ceb35c2332302.jpg]
پاسخ
سلام
من تو بازی GoW 3 remastered به یه مشکلی بر خوردم
توی مرحله palace of hades که تابوت یک زنه با زنجیر آویزونه پشتش هم یه مجسمه سنگین خیلی بزرگ قرار داره
و روش حل کردن معما هم اینه که باید دو تا دست مجسمه رو به دو طرف دیوار قفل کنی و ...
حالا من روش حلشو فهمیدم ولی نمیدونم این چه باگی هست که نمیزاره انجامش بدم :
وقتی از نردبون سمت چپ بالا میرم و اون تپه کوچیک سنگ رو از طبقه پایین میارم بالا و بعد از اینکه دست چپ مجسمه رو به یه طرف دیوار قفل میکنم ، وقتی میخوام اون تپه سنگ رو زیر اون چرخ دنده بزارم که دوباره دست مجسمه نیافته، انگار اون تپه سنگه اصن نمیره زیر چرخ دنده ، اصن فیت نمیشه ، اصن نمیره زیر چرخ دنده ، هرچقدر هم نزدیک میبرم آخرش حداقل چند سانت بینشون فاصله میوفته و دوباره دسته مجسمه به حالت عادی بر میگرده ، کسی میدونه باید چیکار کنم؟
[تصویر:  Moein_Awesome.png]
پاسخ
سلام دوستان تو بازی  Fallout 4 وقتی سوار سفینه کوچک می شود چکار باید کرد؟ تو دکل مخابرات که مرد سیاه اونجا می رسه چه جوری برق رو وصل کرد؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,373 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,369 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,224 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,138 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,038 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان