امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(01-08-2016, 02:46 PM)shahin/به نام انسانیت نوشته است: کسی داستان کامل assassins creed syndicate رو اگه میدونه بگه فقط مرحله اخرشو نگه  S0 (24) S0 (86)
با سلام
به این تاپیک مراجعه کنید تا دوستان بهتر کمکتون کنند.
تاپیک جامع اسپویل داستان بازی های ویدیویی
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(01-08-2016, 09:51 AM)Tomb Raider A نوشته است: درود
میخوام بازی بتل هاردلاین رو دان کنم بیشتر سایت ها لینک ها رو حذف کردند سایت دانلود ها لینک ها رو داره کسی میدونه که نسخه هاش سالمه یا نسخه فشرده ش مشکلی نداره؟

UP
[تصویر:  jootix_3971470251.jpg]
پاسخ
(01-09-2016, 08:07 PM)Tomb Raider A نوشته است:
(01-08-2016, 09:51 AM)Tomb Raider A نوشته است: درود
میخوام بازی بتل هاردلاین رو دان کنم بیشتر سایت ها لینک ها رو حذف کردند سایت دانلود ها لینک ها رو داره کسی میدونه که نسخه هاش سالمه یا نسخه فشرده ش مشکلی نداره؟

UP
سالمه دانش کن فقط اون کارایی که برای مرحله 8 گفته رو انجام بده
[تصویر:  76561198355324646.png]
پاسخ
سلام و خسته نباشید
طی مشکلاتی که برای هاردم پیش اومد مجبور شدم تمامی بازی هارو از اول دانلود کنم
بلک اوپس سه رو دانلود کردم چطوری باید به استیم بشناسونمش ؟
وقت برای دانلود بکاپ هم وجود نداشت Wall
پاسخ
سلام توی فالوت 4 چطور میتونم شهر بسازم?
سوال دوم اینه که این workshop خیلی دیر ب دیر گیر میان راهی نیس?
 همیشه ★بهترین ها★ ماله ☆بهترین ها☆ست  S0 (37)
پاسخ
دوستان من bloodborne رو تازه شروع کردم 
بعد از کشتن باس دومش رفتم به یه جایی که مثل یه تالار یا کلیسا بود و وقتی رفتم تو یهو یه چیز که لباس قرمز هم داشت یهو از سمت راست من در اومد منم گرخیدم و کشتمش یه تروفی هم بازی بهم داد ولی بعدش وقتی نوت های بازیکن ها دیگه تو اون مکان رو خوندم فهمیدم که باید باهاش حرف میزدم 
میخواستم بدونم این کارم تاثیر بدی نداره و مشکلاتی واسم پیش نمیاره ؟ که اگه مشکل بوجود میاره از اول شروع کنم بازیو
پاسخ
(01-09-2016, 11:58 PM)tak3az.ir نوشته است: سلام و خسته نباشید
طی مشکلاتی که برای هاردم پیش اومد مجبور شدم تمامی بازی هارو از اول دانلود کنم
بلک اوپس سه رو دانلود کردم چطوری باید به استیم بشناسونمش ؟
وقت برای دانلود بکاپ هم وجود نداشت Wall
سلام
این مراحل رو دنبال کنید.
1- اگر بازی رو قبلا از استیم دانلود کردید روی اسم بازی کلیک کنید و Delete Local Content رو بزنید و نرم افزار استیم رو ببندید.
2- توی مسیر x:\SteamLibrary\steamapps\common یک پوشه دقیقا به این اسم درست کنید.
Call of Duty: Black Ops III
3- حالا بازی کرکی که نصب کردید رو بدون اینکه کرک رو کپی کنید در پوشه ای که قبلا به اسم بازی توی محل نصب بازی های استیم درست کردید کپی کنید.

4- حالا نرم افزار استیم رو باز کنید و Install رو بزنید تا با کلمه ی Discavery رو به رو بشد. اگر این کلمه برای شما اومد یعنی داره فایل های بازی رو شناسایی می کنه و دیگه لازم نیست تمام حجم بازی رو دانلود کنید.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(01-10-2016, 12:14 AM)ice gamer نوشته است: سلام توی فالوت 4 چطور میتونم شهر بسازم?
سوال دوم اینه که این workshop خیلی دیر ب دیر گیر میان راهی نیس?

داداش منظور شهر سازی اینه که تو جاهای که workshop داری چوب و اهن و اینجور چیزا جمع کنی و خونه و تختو ... بسازی بعد غذای مردمتو جور کنیو ایستگاه رادیویی بزنی که ادم به شهرت جذب کنه و اینا شهرسازی میشه این 
واسه workshop هم برو تو اون جاهایی که عکس مزرعه دارن برو معمولا یه ماموریت بهت میدن ماموریتو که انجام بدی میتونی از workshop اونها استفاده کنی یا یه سری مراحل کلی هم هست که جا workshop هارو بهت نشون بده مثلا اگه با BOS دوست باشی یه مرحله بهت میده به نام feed the troops که تو اون جاهای workshop های مختلفو بهت نشون میده که بری و با مردمشون حرف بزنی بعضیاشون بهت ماموریت میدن بعضیاشونم اگه کاریزمات بالا باشه میتونی با حرف قانعشون کنی که کمکت کنن اگرم نتونتی قانع کنی باید بهشون پول بدی
پاسخ
سلام دوستان تو بازی mortal combat X بعد از نصب آپدیت اول با ارور زیر مواجه میشم.
please veify integrity of the mkx game cache
کرکش رو هم کپی کردم.
پاسخ
(01-11-2016, 12:00 AM)Mr BoB نوشته است: سلام دوستان تو بازی mortal combat X بعد از نصب آپدیت اول با ارور زیر مواجه میشم.
please veify integrity of the mkx game cache
کرکش رو هم کپی کردم.
شما احتمالا آپدیت قبلیشو نگرفتین شاید اشتباه متوجه شدید که آپدیت اوله این ارور نشون میده که آپدیت ها به ترتیب نصب نشدن .
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,779 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,726 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,408 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,746 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,496 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان