موضوعها: 0
01-29-2016, 01:21 AM
(آخرین ویرایش: 01-29-2016, 01:21 AM، توسط alireza1223445.)
حالا ابدیت هاشو از کجا گیر بیارم
جایی رو میشناسید ک اپدیت هاش ب ترتیب و لینک هاش هم درست باشه
موضوعها: 405
ببخشید من تازه ویندوز 8.1 رو نصب کردم وقتی هم رزولوشنو تغییر میدم ایکون ها ریز میشن و به کیفیت مطلوبی نمیرسه
1ـ پیش از هر چیز نشانگر ماوس را به گوشه بالاـ سمت راست صفحهنمایش انتقال داده و از منوی كنترل پانل مترو، روی گزینه Settings كلیك كنید.
2ـ در صفحه بهنمایش درآمده روی Change PC settings كلیك كنید.
3ـ در بخش PC settings، روی گزینه Ease of Access كلیك كنید.
4ـ در این بخش میتوانید مقدار گزینه:
Make everything on your screen bigger
این کارم کردم اما اصلا همچین گزینه ای نیست
موضوعها: 405
(01-29-2016, 02:18 PM)قارچ نوشته است: (01-29-2016, 02:04 PM)ash-1999 نوشته است: ببخشید من تازه ویندوز 8.1 رو نصب کردم وقتی هم رزولوشنو تغییر میدم ایکون ها ریز میشن و به کیفیت مطلوبی نمیرسه
1ـ پیش از هر چیز نشانگر ماوس را به گوشه بالاـ سمت راست صفحهنمایش انتقال داده و از منوی كنترل پانل مترو، روی گزینه Settings كلیك كنید.
2ـ در صفحه بهنمایش درآمده روی Change PC settings كلیك كنید.
3ـ در بخش PC settings، روی گزینه Ease of Access كلیك كنید.
4ـ در این بخش میتوانید مقدار گزینه:
Make everything on your screen bigger
این کارم کردم اما اصلا همچین گزینه ای نیست
سلام دوست عزیز.
من فکر میکنم مشکل شما رزولوشن پایین در ویندوز 8 است. اگر درست متوجه شدم فکر میکنم این مقاله بتونه بهتون کمک کنه:
https://www.winhelp.us/low-resolution-vi...ndows.html
امیودارم کمک کننده باشه.
دوست عزیز بابت کمکتون ممنون
این اموزش گفته چطوری بایین ترین رزولوشن رو استفاده کنیم مشکله من اینه که وقتی روزولوشنو از روی screen resolution دسکتاب بالا میبرم نوشته و ابجکت ها ریز میشه
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
ببخشید توی متال توی یه مرحه باید کامیون رو با بالن بفرستی به مادربیس ولی بالن من توانشو نداره میترکه شرایط آپدیت شو هم ندارم راه دیگه ای سراغ ندارید این کامیون رو بشه فرستاد به مادربیس؟
Negan
موضوعها: 1
سلام !
من بازی fsx را نصب کرده بودم ! ولی از گرافیکش راضی نبودم !
حالا پچ rex را نصب کردم !!!
ولی موقع اجرا این ارورو میده ! چیکار باید کنم درست بشه ؟! (البته اوکی را بزنم میره تو صفحه اصلی ! ولی وقتی بازی را اجرا میکنم با این فایل یه چند تا از این پیغاما عین قبل میده ! بعد هم استاپ ورکیگن !
ممنون میشم کمکم کنید