موضوعها: 0
(01-31-2016, 04:11 PM)white.wolf نوشته است: (01-31-2016, 04:05 PM)mamad171 نوشته است: سلام یه سوال در مورد falluot 4 اونم اینکه چجوری میشه به پایگاه خودم آدم اضافه کنم
يه radio tower بساز از تو قسمت power وبعد به سوئیچ وصلش کن باسيم و سویچ رو با سیم به جنراتور برق وصل کن که radio tower فعال بشه بعد از توی pip boy سيگنالشو تنظیم کن که باعث میشه عده ای به گروه شما بپبوندند و یه سری مرحله های فرعی برای Preston gravy بري باعث میشه عده ی دیگه تی اضافه بشن
سلام ممنون دمت گرم
ولسه همه ی چیزا رو میدونم اما سوییچ کدومه و توی کدوم بخش از pip boy باید برم
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
توی اساسینز یونیتی یه لباسی هست که مث لباس الطایره ولی سیاهه و قفله
چجوری باید اونو باز کرد?
بقیه لباسارو چجوری میشه باز کرد? چون تعدادیشو واسه ps4. نیمده ولی برای باز کردن لباس باید بازی کرده باشید
موضوعها: 0
سلام میشه لطفا توضیح بدید چطور تست پینگ اینترنت خودم روی pc چگونه قابل انجام هست؟؟
موضوعها: 1
سلام !
ببخشید تو بازی کالاف بلک آپز 3 چطوری میشه کاری کرد که نشونه که با کلیک راست میگیری فقط تا وقتی که دستت رو موس هس باشه ؟!
نه این که فقط کلیک کنم و ثابت باشه ؟! (تو کالاف ادنس داشت ! ولی تو این پیدا نکردم !)
کسی میدونه ؟!
موضوعها: 1
(01-31-2016, 05:17 PM)قارچ نوشته است: (01-31-2016, 05:05 PM)paprika نوشته است: سلام !
ببخشید تو بازی کالاف بلک آپز 3 چطوری میشه کاری کرد که نشونه که با کلیک راست میگیری فقط تا وقتی که دستت رو موس هس باشه ؟!
نه این که فقط کلیک کنم و ثابت باشه ؟! (تو کالاف ادنس داشت ! ولی تو این پیدا نکردم !)
کسی میدونه ؟!
سلام
توی تنظیمات موس و کیبورد خود بازی یه گزینه باید باشه به نام toggle aim. باید اونو فعال کنی. احتمالا باید براش یه کلید تعریف کنی ینی روش کلیک کنی و وقتی ازت میپرسه که چه دکمه ای رو میخای براش انتخاب کنی راست کلیک موستو بزنی.
اگه متوجه نشدی بگو که برات عکس جور کنم. ایشالا که حل میشه همینجوری
نه متاسفانه همچین دکمه ای نیس !