موضوعها: 405
ببخشید با این سیستم میشه rise of the tomb raider رو بازی کرد:
ram : 4gb ddr3
graphic : gt 610 2gb
Cpu : intel pentium dual core E5300 2.6 ghz
البته فکر نکنم بتونم اجراش کنم
موضوعها: 405
02-04-2016, 02:28 AM
(آخرین ویرایش: 02-04-2016, 07:25 PM، توسط Destiny.)
بخشید من تازه ویندوز 8.1 رو نصب کردم وقتی هم رزولوشنو تغییر میدم ایکون ها و ابجکت ها ریز میشن و به کیفیت مطلوبی نمیرسه
1ـ پیش از هر چیز نشانگر ماوس را به گوشه بالاـ سمت راست صفحهنمایش انتقال داده و از منوی كنترل پانل مترو، روی گزینه Settings كلیك كنید.
2ـ در صفحه بهنمایش درآمده روی Change PC settings كلیك كنید.
3ـ در بخش PC settings، روی گزینه Ease of Access كلیك كنید.
4ـ در این بخش میتوانید مقدار گزینه:
Make everything on your screen bigger
این کارم کردم اما اصلا همچین گزینه ای نیست
فقط اگه کسی میتونه به طور واضح توضیح بدید
دوست عزیز -قارچ- مطالبی رو از سایت های خارجی گذاشتن اما کارساز نبود
موضوعها: 1
سلام اساتید من یه سوال خیلی خیلی عجیب ذهنمو در گیر کرده من یه سیستم افتضاح یا به قول خودمون ذغالی دارم
رم 4 گیگ DDR2
گرافیک Geforce 9500GT
ویندوز هفت 64 بیت
پردازنده AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80GHZ
که خب هیچ بازی ای روش اجرا نمیشه در حال حاضر
اما یه سوال دارم اونم اینه که سیستم من درسته که در حال حاضر اشغاله ولی خب در 2011 سیستم خوبی به حساب میومد من بازی قدیمی Prince of Persia 4 رو نصب کردم و خود بازی قبل از لانچ نوشت که سیستم شما حتی از پیشنهادی هم بهتره از بازی لذت ببرید اما وقتی همه چیز رو تا اخر میبرم بازی به شدت افت فریم پیدا میکنه به همین ترتیب برای Assassins Creed 2 و Devil May Cry 4 و....
حالا خواستم بدونم چرا اینطور میشه؟؟؟؟
میخواستم 2 ملیون و 200 بدم ارتقا سیستم بدم ولی با این وضع یکم به PC بی اعتماد شدم
به نظر شما مشکل چیه که با وجود داشتن سیستمی حتی بهتر از پیشنهادی خود بازی بازم اون بازی لگ داره در گرافیک بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 0
سلام من چطور میتونم در بازی کانتر گلوبال افینسیو سرور بشم و با دوستام بازی کنم میشه راهنمایی کنید ؟و اگه رمز و ... رو هم میشه بگید ؟خواهشا راهنمایی کنید