موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام، من بازی CoD BO1 رو نصب کردم و کرک اسکیدرو رو هم ریختم و از آپدیت2الی5 یا 6 بود نصب کردم، ولی بازم وقتی که از بازی بیرون میشم، بازی ذخیره نمیشه و مجبورم همون مرحله رو از اول برم، اما وقتی که مرحله رو تموم کردم بعدش ذخیره میشه، در ضمن بازی هم خیلی لگ میزنه.
موضوعها: 1
سلام دوستان من بازی gta v رو تو پی اس فور دارم بازی میکنم اما بعد از اینکه ده درصد بازی رو رفتم یعنی اخرین مرحله Casing The Jewel Store بود همونجایی که میری عکاسی از جواهری اما الان دیگه مرحله نداده میشه بپرسم باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم دارم اینه که چطوری میتونم تغییر شخصیت کنم؟
موضوعها: 1
سلام !
من بازی fsx را نصب کردم !
گرافیک بد بود ! رفتم پچ REX را دان کردم ! ولی اجرا که میکنم ارور میده ! (دقیقا همین ارور را میده )
https://www.youtube.com/watch?v=PjWUJygqxoo
1 دیقه هس فیلم
-------------
ممنون میشم کمک کنید...
خیلی دوست دارم حل بشه اگه کسی مشکلو راه حلشو میدونه بگه !
مرسی
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام دوستان لطفا کمک کنید.
من یه جا خواندم که اگه بازی Quantum Break را پیش خرید کنیم یه نسخه رایگان ویندوز 10 بهمون میدن اگه درسته از کجا باید پیش خرید کنم قضیش چیه من می خوام این بازی را به صورت اورجینال تجربه کنم. اصلا نمی دونم چطور باید بخرمش چکار باید بکنم لطفا راهنمایی های لازم را بهم بگید که چطوری هست. با تشکر
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام من احتیاج به یک ف......یلتر شکن دارم
وا س بازی {زدن بازی و ف....یلتر کردن}
خودم سایفون دارم ولی کار نمیکنه
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
02-17-2016, 11:04 PM
(آخرین ویرایش: 02-19-2016, 05:11 PM، توسط مجیدنصر.)
سلام دوستان من بازی اون مشکل رو در مورتال کمبت دارم با اون روش هم درست نشد ولی بعضی موقع ها رزولیشن درسته ولی بعضی موقع ها خراب
موضوعها: 0
سلام من نسخه skidrowبازیهfarcry4و
دارم میتونم آپدیت وdlcهای ریلودد و نصب کنم روش؟