امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(04-19-2016, 07:16 PM)پویان خلفیان نوشته است:
(04-19-2016, 06:48 PM)payamdp نوشته است: سلام خسته نباشید 
من میخوام tlou رو انلاین بازی کنم میگه باس مپ دانلود کنم 
میرم واسه دانلود مپ این ارور رو میده 
[تصویر:  2gkqje75pzb3kv32tu2c.jpg]
مشکل از کجاس ؟ 
بازیو اپدیت کردم  psn هم دارم  Wall

درود
ترجمه این متن اشاره داره به این که این مطلب در این زمان در دسترسی نیست.
شاید مشکل از قطع و وصلی اینترنت شما باشه یا شاید پینگ اینترنت شما مناسب اجرای آنلاین بازی نیست.
موفق باشید.
مطمئنی داداش ؟ من با این نت راحت بتل و فیفا زدم انلاین
 Dell inspiron 5110 - n :| 

متن و ترجمه آهنگ  S0 (36)
پاسخ
سلام . من خودم بازی arkham knight رو تا 96 درصد بردم .حالا میخوام سیو پروژه knight fall رو کامل ببینم .سیو 100 بازی رو دانلود کردم طبق دستور سایت ها  هم تو پوشه  document ریختم هم تو پوشه steam ولی اینو هم بگم که اعداد پوشه داخل steam با اون ادرسی که سایتگفتهبود فرق داشت . حالا وقتی میرم توبازی همون سیو خودمه . باید چیکارکنم ؟؟
[تصویر:  j6sohzyikj0f.jpg]
پاسخ
سلام، آقا این ارور کلافمون کرده من نسخه KAOS بازی Dark Souls 3 رو نصب کردم و ویندوزم هم 10 هستش نسخه 64 بیت، کارت گرافیک رو اپدیت کردم درست نشد، ++C هارو تا ماله سال 2015 رو هم نصب کردم درست نشد، نرم افزار های تو پوشه خوده بازی رو هم نصب کردم بازم درست نشد، کرک این بازی CODEX هستش موقع نصب هم آنتی ویروس هم خاموش بود!(انتی ویروس خوده ویندوز البته من خودم آنتی ویروس ندارم) خواهشاً کمک کنید ثواب داره به مولا!!

اینم عکس این ارور لعنتی:

[تصویر:  xgebbt7leq782udlnsog.png]
یک چیز اعتیادآور تَر از مواد مخدر کشف شد:

[تصویر:  ltrpgtvu2c85p9m4mesm.jpg]
پاسخ
(04-19-2016, 09:41 PM)parda$ نوشته است: سلام، آقا این ارور کلافمون کرده من نسخه KAOS بازی Dark Souls 3 رو نصب کردم و ویندوزم هم 10 هستش نسخه 64 بیت، کارت گرافیک رو اپدیت کردم درست نشد، ++C هارو تا ماله سال 2015 رو هم نصب کردم درست نشد، نرم افزار های تو پوشه خوده بازی رو هم نصب کردم بازم درست نشد، کرک این بازی CODEX هستش موقع نصب هم آنتی ویروس هم خاموش بود!(انتی ویروس خوده ویندوز البته من خودم آنتی ویروس ندارم) خواهشاً کمک کنید ثواب داره به مولا!!

اینم عکس این ارور لعنتی:

سلام 

این کرک رو بریزین ببینید درست میشه

لینک
پاسخ
(04-19-2016, 09:52 PM)Punks Never Die نوشته است:
(04-19-2016, 09:41 PM)parda$ نوشته است: سلام، آقا این ارور کلافمون کرده من نسخه KAOS بازی Dark Souls 3 رو نصب کردم و ویندوزم هم 10 هستش نسخه 64 بیت، کارت گرافیک رو اپدیت کردم درست نشد، ++C هارو تا ماله سال 2015 رو هم نصب کردم درست نشد، نرم افزار های تو پوشه خوده بازی رو هم نصب کردم بازم درست نشد، کرک این بازی CODEX هستش موقع نصب هم آنتی ویروس هم خاموش بود!(انتی ویروس خوده ویندوز البته من خودم آنتی ویروس ندارم) خواهشاً کمک کنید ثواب داره به مولا!!

اینم عکس این ارور لعنتی:

سلام 

این کرک رو بریزین ببینید درست میشه

لینک

نخیر بازم درست نشد!
این مشکل کرکش نیست تنها چیزی که میدونم مشکل از جایه دیگست، واقعا کلافه شدم دگ
یک چیز اعتیادآور تَر از مواد مخدر کشف شد:

[تصویر:  ltrpgtvu2c85p9m4mesm.jpg]
پاسخ

اینم عکس این ارور لعنتی:

سلام
این ارور به خاطر نصب نبودن نرم افزار .net هست ولی روی ویندوز 10 آخرین نسخه این نرم افزار نصب هست. شما برای اینکه این مشکل رو برطرف کنید باید ویندوز خودتون رو آپدیت کنید تا این مشکل برطرف بشه. به غیر از اون آپدیت بازی رو هم دانلود و نصب کنید تا مشکل شاید مشکل برطف بشه. گاهی با نصب آپدیت بازی این مشکل برطرف میشه.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
سلام. توی بازی مکس پین یه مشکلی دارم.وقتی که صحنه سینمایی یا همون فیلم پخش میشه صدا خیلی ضعیف پخش میشه ولی وقتی که گیمپلی هست صدا خیلی راحت شنیده میشه
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(04-21-2016, 09:51 AM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: سلام. توی بازی مکس پین یه مشکلی دارم.وقتی که صحنه سینمایی یا همون فیلم پخش میشه صدا خیلی ضعیف پخش میشه ولی وقتی که گیمپلی هست صدا خیلی راحت شنیده میشه

درود
عنوان مکس پین در زمان خودش هم از مشکلات زیادی رنج می برد و انتظار می ره از خود عنوان این مشکل بوجود آمده باشه، پس لطفا آپدیت های مورد نیاز مکس پین 3 را نصب و مشکل را رفع کنید.
موفق باشید.
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
سلام یه مشکل عجیب تو نسه بلک باکس...
من بازی بلک باکس Dead Island Riptide رو دانلود کردم...
با اینکه تاحالا بلک باس مشکلی نداشته  و کرد کخواسته ونه....
ولی وسط یکی از کات سین های بازی زد بیرون... و ارور has stop working رو میده..
همون کات سین های اولیه بازی..!!
لطفا کمکم کنید که چکار کنم بیرون نزنه وسط کات سین ؟
پاسخ
(04-22-2016, 02:49 AM)Arash356 نوشته است: سلام یه مشکل عجیب تو نسه بلک باکس...
من بازی بلک باکس Dead Island Riptide رو دانلود کردم...
با اینکه تاحالا بلک باس مشکلی نداشته  و کرد کخواسته ونه....
ولی وسط یکی از کات سین های بازی زد بیرون... و ارور has stop working رو میده..
همون کات سین های اولیه بازی..!!
لطفا کمکم کنید که چکار کنم بیرون نزنه وسط کات سین ؟
درود
دانلود کرک نهایی و سالم
اگر بازی کرش کرد، اون قسمت online رو از روی coop بردار بذار روی Single player ! درست میشه !
یعنی به Options برید قسمت Online گزینه ی Game Type رو از Cooperative به Single Player تغییر بدید.
موفق باشید.
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,432 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,391 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,262 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,146 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,059 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان