موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من میخوام ویندوز 10 نصب گنم . ایا امگان نصب بازی های قدیمی در اون هست ؟/
موضوعها: 20
(04-23-2016, 08:15 PM)omid orton نوشته است: سلام من میخوام ویندوز 10 نصب گنم . ایا امگان نصب بازی های قدیمی در اون هست ؟/
درود
بله خیلی از عناوین قدیمی قابل نصب بر روی ویندوز 10 هستند
ولی اکثرا هم قابل اجرا نیستند
موفق باشید.
موضوعها: 13
سلام دوستان تو بازی Dark Souls 3 برای رفع مشکل لرزیدن تصویر تو سایتا نوشته شده مراحل زیر را دنبال نمایید:
– به فایل نام برده واقع در مسیر روبرو بروید: C:\Users\UserName\AppData\Roaming\DarkSoulsIIIGraphicsConfig.XML
– فایل با پسوند “XML” را با نرم افزار ویرایشگر متن باز نمایید.
– خط Something را یافته و عبارت “WindowScreen” را در تگ های آن وارد نمایید.
حال این فایل را سیو کرده و از آن خارج شوید. مشکل تان باید حل شده باشد.
حالا من تو فایل گفته شده اصلا خط Something ندارم.
(04-23-2016, 10:48 PM)Mr BoB نوشته است: سلام دوستان تو بازی Dark Souls 3 برای رفع مشکل لرزیدن تصویر تو سایتا نوشته شده مراحل زیر را دنبال نمایید:
– به فایل نام برده واقع در مسیر روبرو بروید: C:\Users\UserName\AppData\Roaming\DarkSoulsIIIGraphicsConfig.XML
درود
این خط یک خط مهندسیه، شما اگر این خط را ندارید باید افزونه اون را دانلود و نصب کنید.
موفق باشید.
(04-23-2016, 10:57 PM)پویان خلفیان نوشته است: (04-23-2016, 10:48 PM)Mr BoB نوشته است: سلام دوستان تو بازی Dark Souls 3 برای رفع مشکل لرزیدن تصویر تو سایتا نوشته شده مراحل زیر را دنبال نمایید:
درود
این خط یک خط مهندسیه، شما اگر این خط را ندارید باید افزونه اون را دانلود و نصب کنید.
موفق باشید.
ببخشید ممکنه بفرمایید چه افزونه ای؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
من یازی walking dead اپیزود یک رو بازی کردم به یه جایی رسیدم که پسر هرشل رو گاز گرفت بعد لی باچند نفر رفت توی یه فروشگاه میشه از اونجا برام یه سیو بزاید؟؟
(04-24-2016, 01:26 PM)Son of Rome نوشته است: من یازی walking dead اپیزود یک رو بازی کردم به یه جایی رسیدم که پسر هرشل رو گاز گرفت بعد لی باچند نفر رفت توی یه فروشگاه میشه از اونجا برام یه سیو بزاید؟؟
درود
شما یک سیو کامل نصب کنید، بعد از صفه Load مرحله موردنظر رو انتخاب کنید و لذت ببرید.
موفق باشید.
موضوعها: 0
من میخوام یه فایل iso رو که 10.5گیگ هست رو رایت کنم توی فایل یه فایل بین هست که به تنهای 10.5 گیگه پس نمیشه رو dvd رایتش کرد. من یه نرم افزار رایت میخوام که این فایل و خودش تقسیم بندی کنه مثلا خودش تبدیلش کنه به به چهار dvd که 4.5 گیگی هستن.
نمیخوام زیپ یا rar بشن کسی میدونه چیکار کنم
(04-24-2016, 01:58 PM)payam1992 نوشته است: من میخوام یه فایل iso رو که 10.5گیگ هست رو رایت کنم توی فایل یه فایل بین هست که به تنهای 10.5 گیگه پس نمیشه رو dvd رایتش کرد. من یه نرم افزار رایت میخوام که این فایل و خودش تقسیم بندی کنه مثلا خودش تبدیلش کنه به به چهار dvd که 4.5 گیگی هستن.
نمیخوام زیپ یا rar بشن کسی میدونه چیکار کنم
برای این کار نرم افزار موجوده ولی کار باهاش به همین راحتی نیست و باید به زبان برنامه نویسی تسلط داشته باشید.