موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
بازی مکس پین رو هم آپدیت 1.02 و هم آپدیت 1.05 رو نصب کردم و کرک کردم اما بازم اجرا نشن، از طریق Administrator هم نشد.
(من قبلا یادم نیست توی همین ویندوز بازی کردم اما حالا نمیدونم چرا نمیشه)
موضوعها: 0
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا میشه بازیهایی مثل ویچر 3 یا سولز 3 رو روی پی سی با دسته بازی کرد به جای موس و کیبورد؟ اگه میشه چطوری (دردسر خاصی داره آیا؟)؟
و اینکه اگه مانیتورت 1080 باشه بعد کیفیت بازی رو روی 4k باشه آیا تغییر گرافیکی خاصی رخ میده یا نه؟
ممنون
موضوعها: 405
(04-30-2016, 10:31 PM)mahdi111111 نوشته است: سلام دوستان میخواستم بدونم آیا میشه بازیهایی مثل ویچر 3 یا سولز 3 رو روی پی سی با دسته بازی کرد به جای موس و کیبورد؟ اگه میشه چطوری (دردسر خاصی داره آیا؟)؟
و اینکه اگه مانیتورت 1080 باشه بعد کیفیت بازی رو روی 4k باشه آیا تغییر گرافیکی خاصی رخ میده یا نه؟
ممنون
سلام
میشه ولی باید از برنامه هایی مثل xpadder استفاده کنید
کیفیت 4k فقط رزولوشن و کیفیت تصویر رو افزایش میدهد و روی بافت ها و تکسچرهای بازی تاثیر نداره
موضوعها: 0
سلام دوسنان من هرچی میگردم gta san andreas (gta5) نسخه فارسیشو پیدا نمیکنم کسی اگه دارش لینک دانلود بده ممنون
موضوعها: 5
سلام من تاحالا بازی های مافیارو بازی نکردم.... الان کنجکاو شدم بدونم چجوریه و کلا داستان خوبه گیم پلی و..... یه سری توضیحات از کسی که این بازی رو بازی کرده...ممنون میشم.
موضوعها: 405
(05-01-2016, 02:57 PM)Arash356 نوشته است: سلام من تاحالا بازی های مافیارو بازی نکردم.... الان کنجکاو شدم بدونم چجوریه و کلا داستان خوبه گیم پلی و..... یه سری توضیحات از کسی که این بازی رو بازی کرده...ممنون میشم.
سلام
مافیا بهترین بازی هست که من انجام دادم
بازی مافیا روی داستان مانور زیادی میده و کلا اگه داستان برات مهمه حتما این بازیو تجربه کن ولی پیشنهاد میدم از همون نسخه اول بازی کن و داستان تاثیر گذار و عظمت این بازی رو درک کن. یعنی واقعا داستان های بازی تاثیر گذاره و غرق داستان میشی. گیم پلی بازی هم مشکلی نداره و یه گیم پلی کامل رو شاهد هستیم و همه چیز بازی عالیه. نسخه 1 با دوبله فارسی حجمی حدود 1 گیگ داره حتما تجربش کن
موضوعها: 1
(05-01-2016, 02:57 PM)Arash356 نوشته است: سلام من تاحالا بازی های مافیارو بازی نکردم.... الان کنجکاو شدم بدونم چجوریه و کلا داستان خوبه گیم پلی و..... یه سری توضیحات از کسی که این بازی رو بازی کرده...ممنون میشم.
شک نکن بهترین انتخاب مافیا هست
مافیا 1 هنوز هم برای من خاطر انگیز هست، گیم پلی که عالیه
مافیا 1 هم به فارسی دوبله شده داستان شاهکاره به تمام به معناست
Sent from my iPhone using Tapatalk
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام . داستانش اینه که شما یه بچه فقیری اسمتم ویتوء از یه شهری به شهر دیگه میرین واسه کار پدرت تو اونجا کار پیدا میکنه البته یه خواهرم داریم تو بازی.تو اون شهر یه خونه کوچیک میگیرین تو هم داری بزرگ میشی بعد با جوءی اشنا میشی تو یه سرقت اون در میره تو میری زندون اونم میزن تو کارای مافیایی تو این بین پدر ویتو میمیره و زندونی هارو میبرن جنگ تو اولین مرحله هم تو جنگی. بعد از برگشت جویی رو میبینی اون دیگه نمیزاره برگردی به جنگ بعد میری خواهرو مادرتو میبینی بعدشم با صابکار خواهرت دعوا میکنی مادرت میگه برو کار کن میری پیش همون مرده که بابای ویتو باهاش کار میکرد.بعد از اون کار میری پیش جویی و کار مافیاییت شرو میشه و.........
خیله باحاله خاطره انگیزه