امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
بازی مکس پین رو هم آپدیت 1.02 و هم آپدیت 1.05 رو نصب کردم و کرک کردم اما بازم اجرا نشن، از طریق Administrator هم نشد.
(من قبلا یادم نیست توی همین ویندوز بازی کردم اما حالا نمیدونم چرا نمیشه)
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(04-29-2016, 08:54 PM)mortezaezio نوشته است: سلام.من بازی Mirror's edge رو تا اپیزود 7 رفتم.میخواد وارد اپیزود 8 بشه لودینگ میزنه بعد یه صفحه سفید میاد و همونجوری میمونه Wall .چیکار کنم؟؟

داداش انتی ویروس رو اف کن دوباره بازی رو کرک کن اگه نشد داخل اینترنت دنبال کرک فیکسش بگرد
پاسخ
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا میشه بازیهایی مثل ویچر 3 یا سولز 3 رو روی پی سی با دسته بازی کرد به جای موس و کیبورد؟ اگه میشه چطوری (دردسر خاصی داره آیا؟)؟
و اینکه اگه مانیتورت 1080 باشه بعد کیفیت بازی رو روی 4k باشه آیا تغییر گرافیکی خاصی رخ میده یا نه؟
ممنون
پاسخ
(04-30-2016, 10:31 PM)mahdi111111 نوشته است: سلام دوستان میخواستم بدونم آیا میشه بازیهایی مثل ویچر 3 یا سولز 3 رو روی پی سی با دسته بازی کرد به جای موس و کیبورد؟ اگه میشه چطوری (دردسر خاصی داره آیا؟)؟
و اینکه اگه مانیتورت 1080 باشه بعد کیفیت بازی رو روی 4k باشه آیا تغییر گرافیکی خاصی رخ میده یا نه؟
ممنون
سلام
میشه ولی باید از برنامه هایی مثل xpadder استفاده کنید
کیفیت 4k فقط رزولوشن و کیفیت تصویر رو افزایش میدهد و روی بافت ها و تکسچرهای بازی تاثیر نداره
پاسخ
سلام دوسنان من هرچی میگردم gta san andreas (gta5) نسخه فارسیشو پیدا نمیکنم کسی اگه دارش لینک دانلود بده ممنون Wall Wall
پاسخ
(05-01-2016, 12:19 AM)mamad137648 نوشته است: سلام دوسنان من هرچی میگردم gta san andreas (gta5) نسخه فارسیشو پیدا نمیکنم کسی اگه دارش لینک دانلود بده ممنون Wall Wall

دفعه بعد اینجا درخواست بده  S0 (24) https://forum.gamefa.com/Thread-%D8%AA%D...#pid256148

http://downloads98.com/1392/12/19/gta-5-farsi-for-pc/

http://www.bargozideha.com/share/kpf5vlg...an-Andreas
پاسخ
سلام من تاحالا بازی های مافیارو بازی نکردم.... الان کنجکاو شدم بدونم چجوریه و کلا داستان خوبه گیم پلی و..... یه سری توضیحات از کسی که این بازی رو بازی کرده...ممنون میشم.
Wall
پاسخ
(05-01-2016, 02:57 PM)Arash356 نوشته است: سلام من تاحالا بازی های مافیارو بازی نکردم.... الان کنجکاو شدم بدونم چجوریه و کلا داستان خوبه گیم پلی و..... یه سری توضیحات از کسی که این بازی رو بازی کرده...ممنون میشم.

سلام 

مافیا بهترین بازی هست که من انجام دادم

بازی مافیا روی داستان مانور زیادی میده و کلا اگه داستان برات مهمه حتما این بازیو تجربه کن ولی پیشنهاد میدم از همون نسخه اول بازی کن و داستان تاثیر گذار و عظمت این بازی رو درک کن. یعنی واقعا داستان های بازی تاثیر گذاره و غرق داستان میشی. گیم پلی بازی هم مشکلی نداره و یه گیم پلی کامل رو شاهد هستیم و همه چیز بازی عالیه. نسخه 1 با دوبله فارسی حجمی حدود 1 گیگ داره حتما تجربش کن
پاسخ
(05-01-2016, 02:57 PM)Arash356 نوشته است: سلام من تاحالا بازی های مافیارو بازی نکردم.... الان کنجکاو شدم بدونم چجوریه و کلا داستان خوبه گیم پلی و..... یه سری توضیحات از کسی که این بازی رو بازی کرده...ممنون میشم.

شک نکن بهترین انتخاب مافیا هست
مافیا 1 هنوز هم برای من خاطر انگیز هست، گیم پلی که عالیه
مافیا 1 هم به فارسی دوبله شده داستان شاهکاره به تمام به معناست

Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ
سلام . داستانش اینه که شما یه بچه فقیری اسمتم ویتوء از یه شهری به شهر دیگه میرین واسه کار پدرت تو اونجا کار پیدا میکنه البته یه خواهرم داریم تو بازی.تو اون شهر یه خونه کوچیک میگیرین تو هم داری بزرگ میشی بعد با جوءی اشنا میشی تو یه سرقت اون در میره تو میری زندون اونم میزن تو کارای مافیایی تو این بین پدر ویتو میمیره و زندونی هارو میبرن جنگ تو اولین مرحله هم  تو جنگی. بعد از برگشت جویی رو میبینی اون دیگه نمیزاره برگردی به جنگ بعد میری خواهرو مادرتو میبینی بعدشم با صابکار خواهرت دعوا میکنی مادرت میگه برو کار کن میری پیش همون مرده که بابای ویتو باهاش کار میکرد.بعد از اون کار میری پیش جویی و کار مافیاییت شرو میشه و.........
خیله باحاله خاطره انگیزه
[تصویر:  gnmfcf57082yvi1u63hb.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,745 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,463 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,328 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,181 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,098 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان