امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
با سلام.
من قبل از اینکه بازی CS:GO رو بخرم نسخه کرکش رو داشتم.
تو این نسخه کرک بیشتر اسکین های سلاح ها بود مثلا اسکین asiimov برای awp.
آیا راهی هست که بشه این اسکین هارو تو نسخه اورجینال ریخت؟
منظورم اینه که این اسکین ها تو فایل های اون نسخه کرک شده هستند میشه گیرشون اورد و به نسخه اورجینال اضافه کرد؟
پاسخ
(06-23-2016, 11:30 AM)Kian Khatibi نوشته است: با سلام.
من قبل از اینکه بازی CS:GO رو بخرم نسخه کرکش رو داشتم.
تو این نسخه کرک بیشتر اسکین های سلاح ها بود مثلا اسکین asiimov برای awp.
آیا راهی هست که بشه این اسکین هارو تو نسخه اورجینال ریخت؟
منظورم اینه که این اسکین ها تو فایل های اون نسخه کرک شده هستند میشه گیرشون اورد و به نسخه اورجینال اضافه کرد؟

نه باید بخری
NvB4Ever
پاسخ
سلام دوستان.خسته نباشید.کمک میخوام ازتون.ی چند تا بازی باحال شوتر برای پی اس 4 بهم معرفی کنید.ضمنا نظرتون رو راجع به دیویژن هم بگید و انلاین جی تی ای.
پاسخ
(06-23-2016, 12:56 PM)farshidmg نوشته است: سلام دوستان.خسته نباشید.کمک میخوام ازتون.ی چند تا بازی باحال شوتر برای پی اس 4 بهم معرفی کنید.ضمنا نظرتون رو راجع به دیویژن هم بگید و انلاین جی تی ای.

سلام دوست عزیز اینجا مطرح کنید

[تصویر:  photo_2019_02_09_09_12_52.jpg]
پاسخ
(06-23-2016, 12:56 PM)farshidmg نوشته است: سلام دوستان.خسته نباشید.کمک میخوام ازتون.ی چند تا بازی باحال شوتر برای پی اس 4 بهم معرفی کنید.ضمنا نظرتون رو راجع به دیویژن هم بگید و انلاین جی تی ای.

overwatch الان محبوب همه است! battlefield 4. black ops 3.
دیویژن بازیکن هاش خیلی کم شده(از روز عرضه 81% یا بیشتر بازیکن هاش بازی رو رها کرده‌اند) اما چرا؟ خب بازی برای چند ساعت اول(مخصوصا بخش داستانی بازی) تقریبا جذاب هستش، اما بعد از به اتمام رسوندن این بخش نسبتا کوتاه، عملا دیگه کار خاصی توی دنیای بازی نمیتونید بکنید و فقط باید دشمنان قوی رو توی بخش dark zone برای تجهیزات بهتر بکشید!
Gta هم که بخش آنلاینش واقعا مفرح هستش و میشه گفت شهر بازی دنیای آنلاین بازیهاست! محتوای بازی خیلی زیاده و هنوز هم بعد از 3 سال دارند توی بخش آنلاین محتوای رایگان اضافه میکنند تا تجربه بازی همیشه تازه بمونه! الان قیمت بازی اومده پایین واقعا می‌ارزه بخرید.
That was just a dream

پاسخ
سلام، من توی بازی Fallout 4 چندتا زره پیدا کردم اسمشون اینه Super Mutant Cowl Armor و چندتا دیگه از Trinity Tower ولی هرکاری میکنم نمیتونم از زره ها رو جایگذرین زره های قبلی کنم، برای اینکار باید پرک خاصی رو باز کنم؟
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
سلام

من بازی کالاف دیوتی 7 رو نصب کردم از شرکت ایرانی پرنیان خریداری کردم
این بازی رو نصب کردم به طور کامل ولی متاسفانه در بازی گزینه زامبی فعال نیست و بخش بازی زامبی رو نمیشه واردش شد
کسی اطلاعی داره #راهنمایی کنه ؟!
پاسخ
(06-23-2016, 03:28 PM)Taylor For Ever نوشته است: سلام

این بازی رو نصب کردم به طور کامل ولی متاسفانه در بازی گزینه زامبی فعال نیست و بخش بازی زامبی رو نمیشه واردش شد
سلام
شما باید آپدیت ها و کرک بخش زامبی رو دانلود و نصب کنید تا بخش زامبی برای شما فعال بشه.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(06-23-2016, 03:33 PM)مجیدنصر نوشته است:

سلام
شما باید آپدیت ها و کرک بخش زامبی رو دانلود و نصب کنید تا بخش زامبی برای شما فعال بشه.

سلام مجید جان والا این سوال خود من نیست و برای یکی از دوستان من هست. 
ایشون میگن که:
دانلود کردم ولی موثر نبود . میشه شما لینک دانلود همونایی که استفاده کردید رو بذارید
مرسی
پاسخ
(06-23-2016, 03:37 PM)Taylor For Ever نوشته است:
(06-23-2016, 03:33 PM)مجیدنصر نوشته است:

سلام

سلام مجید جان والا این سوال خود من نیست و برای یکی از دوستان من هست. 
ایشون میگن که:
دانلود کردم ولی موثر نبود . میشه شما لینک دانلود همونایی که استفاده کردید رو بذارید
مرسی
این آپدیت ها رو به ترتیب دانلود و نصب کنه.
از این لینک آپدیت های 1 تا 3 رو دانلود و نصب کن.
لینک
بعد هم از این لینک زیر آپدیت آخری رو دانلود و نصب کن.
Update 5&6
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 16,100 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,966 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,922 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,959 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,842 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان