امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
لطفاجواب بالایی رو هم بدین خیلی کنجکاو شدم...
ضمنا...میشه بگید...که برای بازی Call of Juarez: Bound in Blood
کلا چی به جز بخش مولتی پلیر و سینگل پلیر که داستان اصلیش بود میتونم اضافه برم...
الان 2 بخش اضافه قطعا براش وجود داره که مپ و محتوای اضافه هست..
من اطلاعی ندارم ممنون میشم بهم بگید. ..
Wall
پاسخ
سلام دوستان تو بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain متاسفانه تو اپیزود ۳۷ به مشکل خوردم دقیقا مثل اپیزود ۳۴ که
میگه mission complete اما اپیزود ۳۸ باز نمیشه یعنی اصلا
نشانش نمیده، چرا ؟!
مراحل فرعی هم وجود نداره! ضمنا ویدویی نحوه به اتمام رساندن
اپیزود ۳۷ رو هم دیدم و طبق آن پیش رفتم اما اپیزود ۳۸ باز نمیشه [تصویر:  frownie.png]
میگم این بازی از اپیزود ۳۴ تا ۵۰ میخواد به همین منوال پیش بره که
برای باز کردن اپیزود بعدی این مشکلات باشه ؟؟؟!!!!
پاسخ
سلام ببخشید من یه مشکلی داشتم که وقتی رو ایکن GTA v میزدم میگفت steam field exit and try again
من خداروشکر مشکلم با نصب کرک realoded حل شد ولی الان یه مشکلی دارم که وقتی رو ایکن بازی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط موس رو حالت لودینگ میره سه بار و  هیچی نمیشه چیکار کنم خواهشا کمک کنید!!!!!
پاسخ
سلام. یه سوال از بازی Minecraft دارم. اگه زیاد تو بازی بگردی یه موجودی میاد که انگار رو هوا شناوره.چشماش سفیده.شبیه کاراکتر اصلی لباس پوشیده.رفتم تحقیق کردم فهمیدم اسمش هیروبراینه. سوالم اینه: اصلا چی هست؟برای چی توی بازیه؟رو پیشروی بازی اثر میذاره؟
[تصویر:  bn2o_this_action_will_have_consequences-0.png]
پاسخ
(07-10-2016, 02:45 PM)hawkeye نوشته است: سلام. یه سوال از بازی Minecraft دارم. اگه زیاد تو بازی بگردی یه موجودی میاد که انگار رو هوا شناوره.چشماش سفیده.شبیه کاراکتر اصلی لباس پوشیده.رفتم تحقیق کردم فهمیدم اسمش هیروبراینه. سوالم اینه: اصلا چی هست؟برای چی توی بازیه؟رو پیشروی بازی اثر میذاره؟

جان جان جان جان؟؟؟؟
چی شنیدم؟هیروبراین؟
ببینم مود ریختید؟
وجود هیروبراین فقط یه شایعه ب یه عکس فتوشاپ هست.
از بازیتون عکس بگیرید و انجا بزارید.
کدوم نسخه رو بازی میکنید؟کنسول یا پی سی؟
نسخه بازیتون چنده؟
یکم زیادی تند رفتم!!!
به این انجمن که مخصوص ماینکرف هست سر بزنید و اونجا اعلام کنید.
انجمن ایران کرفت
[تصویر:  www.rahafun.com-Yellow-by-Carlos-Ortega-Elizalde-55.jpg]

پاسخ
سلام میگم من سیستمم اینه 
GT640
RAM 8
CPU i5 6400
بعد من میخوام ی گرافیک بگیرم جی تی ایکس 970 بازی ویچر رو اخرین کیفیت میکشه یا نه بعد جی تی ایکس 970وقویتر از 780؟
با تشکر
پاسخ
باسلام یه بار دیگم پرسیدم کسی جواب نداد دوباره میپرسم.ac2رو رییختم سه تا لانچر داره.یکیش رو که باز میکنم یه صفحه سه گزینه ای میاد زبونش عجیب غریبه ولی یکی گزینه هاش playهستش اون رو که میزنم یه ارور به همون زبون میده اون دوتا گزینش هم وارد یه سایت میشه!اون دوتا لانچر هم باز میکنم اول لانچر اپدیت میکنه بعد وارد یوپلی میشه که سی دی کی میخواد!هر کرکی هم ریختم فایده ندارم!قابل ذکره که همین نسخه از بازی رو قبل از اینکه مادربردم رو عوض کنم میریختمش از طریق لانچره که سه گزینه داره راحت اجرا میشد!ویندوزم هم 64 بیتیه لطفا جواب بدین Wall Wall Wall
nothing is true everything is permitted
پاسخ
سلام
یه مشکلی دارم انصافا انصافا انصافا اگه تونستید کمکم کنید
بازی gtav نسخه کورپک که تو 9 تا dvd هست و تعداد فایل های فشرده زیادی داره رو اگه دارید حتتتتتما کمکم کنید

قسمت 107 رو اگه دارید خواهشا تو یه سایت اپلود برام اپلود کنید.حجمش از 150 مگ کمتره
خدایی اگه میتونید کمکم کنید
دمتون گرم
یاعلی...
[تصویر:  97vq_photo_2016-09-06_10-39-01.jpg]

هیچوقت فصل اول بازیهای ایرانی رو با فصل 13 ام کالاف دیوتی مقایسه نکنیم
پاسخ
(07-10-2016, 10:12 PM)MONSEF نوشته است: سلام
یه مشکلی دارم انصافا انصافا انصافا اگه تونستید کمکم کنید
بازی gtav نسخه کورپک که تو 9 تا dvd هست و تعداد فایل های فشرده زیادی داره رو اگه دارید حتتتتتما کمکم کنید

قسمت 107 رو اگه دارید خواهشا تو یه سایت اپلود برام اپلود کنید.حجمش از 150 مگ کمتره
خدایی اگه میتونید کمکم کنید
دمتون گرم
یاعلی...
سلام
انگار من چند پست فبل تر جواب شما رو دادم.
ببینید احتمال اینکه یک نفر دقیقا همون DVD های بازی شما رو داشته باشه خیلی خیلی کمه و عملا کسی نمی تونه این درخواست شما رو جواب بده چون فایل های ستاپ این بازی ممکنه با ستاپ بازی من و شما فرق کنه. بهترین حالت این هست که DVD بازی رو به فروشنده ای که بازی رو خریدید مرجوع کنید و یه پک دیگه بگیرید.

(07-10-2016, 08:42 PM)amir assassin boy نوشته است: باسلام یه بار دیگم پرسیدم کسی جواب نداد دوباره میپرسم.ac2رو رییختم سه تا لانچر داره.یکیش رو که باز میکنم یه صفحه سه گزینه ای میاد زبونش عجیب غریبه ولی یکی گزینه هاش playهستش اون رو که میزنم یه ارور به همون زبون میده اون دوتا گزینش هم وارد یه سایت میشه!اون دوتا لانچر هم باز میکنم اول لانچر اپدیت میکنه بعد وارد یوپلی میشه که سی دی کی میخواد!هر کرکی هم ریختم فایده ندارم!قابل ذکره که همین نسخه از بازی رو قبل از اینکه مادربردم رو عوض کنم میریختمش از طریق لانچره که سه گزینه داره راحت اجرا میشد!ویندوزم هم 64 بیتیه لطفا جواب بدین Wall Wall Wall
با سلام
شما یکبار به صورت کامل بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و از این کرک فقط استفاده کنید.
Crack

(07-10-2016, 08:22 PM)alireza1223445 نوشته است: سلام میگم من سیستمم اینه 
GT640
RAM 8
CPU i5 6400
بعد من میخوام ی گرافیک بگیرم جی تی ایکس 970 بازی ویچر رو اخرین کیفیت میکشه یا نه بعد جی تی ایکس 970وقویتر از 780؟
با تشکر
با سلام
این بستگی داره که شما با چه رزولوشنی قصد دارید آخرین کیفیت بازی رو ببینید. گرافیک GTX 970 کارت گرافیک قوی و بِروزی هست و از 780 هم مسلما قویتره چون از تکنولوزی جدیدتر استفاده می کنه.
اگر شما قصد دارید آخرین کیفیت بازی ها با رزولوشن بالا رو ببینید باید گرافیک 980 به بالا رو تهیه کنید ولی اگه به رزولوشن 720 یا حتی 1080 با کمی تغییرات توی تنظیمات بازی راضی هستید 970 گزینه ی بسیار عالی ای برای بازی هست.

(07-10-2016, 02:31 PM)sskh نوشته است: سلام ببخشید من یه مشکلی داشتم که وقتی رو ایکن GTA v میزدم میگفت steam field exit and try again
من خداروشکر مشکلم با نصب کرک realoded حل شد ولی الان یه مشکلی دارم که وقتی رو ایکن بازی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط موس رو حالت لودینگ میره سه بار و  هیچی نمیشه چیکار کنم خواهشا کمک کنید!!!!!
سلام
شما آپدیت 1.33 بازی رو نصب کردید؟
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
داداش توی خود سیستم پیشنهادی بازی ویچر زده 770 
بعد میگی ک 980 براش خوبه بعد ی چیز دیگه ی مقاله خوندم ک گرافیک 1060 از 980 قویتره و نصف قیمتش رو داره
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 15,838 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,935 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,857 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,931 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,814 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 77 مهمان