موضوعها: 5
لطفاجواب بالایی رو هم بدین خیلی کنجکاو شدم...
ضمنا...میشه بگید...که برای بازی Call of Juarez: Bound in Blood
کلا چی به جز بخش مولتی پلیر و سینگل پلیر که داستان اصلیش بود میتونم اضافه برم...
الان 2 بخش اضافه قطعا براش وجود داره که مپ و محتوای اضافه هست..
من اطلاعی ندارم ممنون میشم بهم بگید. ..
موضوعها: 13
سلام دوستان تو بازی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain متاسفانه تو اپیزود ۳۷ به مشکل خوردم دقیقا مثل اپیزود ۳۴ که
میگه mission complete اما اپیزود ۳۸ باز نمیشه یعنی اصلا
نشانش نمیده، چرا ؟!
مراحل فرعی هم وجود نداره! ضمنا ویدویی نحوه به اتمام رساندن
اپیزود ۳۷ رو هم دیدم و طبق آن پیش رفتم اما اپیزود ۳۸ باز نمیشه
![[تصویر: frownie.png]](http://bia2game.com/wp-includes/images/smilies/frownie.png)
میگم این بازی از اپیزود ۳۴ تا ۵۰ میخواد به همین منوال پیش بره که
برای باز کردن اپیزود بعدی این مشکلات باشه ؟؟؟!!!!
موضوعها: 1
سلام ببخشید من یه مشکلی داشتم که وقتی رو ایکن GTA v میزدم میگفت steam field exit and try again
من خداروشکر مشکلم با نصب کرک realoded حل شد ولی الان یه مشکلی دارم که وقتی رو ایکن بازی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط موس رو حالت لودینگ میره سه بار و هیچی نمیشه چیکار کنم خواهشا کمک کنید!!!!!
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام. یه سوال از بازی Minecraft دارم. اگه زیاد تو بازی بگردی یه موجودی میاد که انگار رو هوا شناوره.چشماش سفیده.شبیه کاراکتر اصلی لباس پوشیده.رفتم تحقیق کردم فهمیدم اسمش هیروبراینه. سوالم اینه: اصلا چی هست؟برای چی توی بازیه؟رو پیشروی بازی اثر میذاره؟
سلام میگم من سیستمم اینه
GT640
RAM 8
CPU i5 6400
بعد من میخوام ی گرافیک بگیرم جی تی ایکس 970 بازی ویچر رو اخرین کیفیت میکشه یا نه بعد جی تی ایکس 970وقویتر از 780؟
با تشکر
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
سلام
یه مشکلی دارم انصافا انصافا انصافا اگه تونستید کمکم کنید
بازی gtav نسخه کورپک که تو 9 تا dvd هست و تعداد فایل های فشرده زیادی داره رو اگه دارید حتتتتتما کمکم کنید
قسمت 107 رو اگه دارید خواهشا تو یه سایت اپلود برام اپلود کنید.حجمش از 150 مگ کمتره
خدایی اگه میتونید کمکم کنید
دمتون گرم
یاعلی...
هیچوقت فصل اول بازیهای ایرانی رو با فصل 13 ام کالاف دیوتی مقایسه نکنیم
داداش توی خود سیستم پیشنهادی بازی ویچر زده 770
بعد میگی ک 980 براش خوبه بعد ی چیز دیگه ی مقاله خوندم ک گرافیک 1060 از 980 قویتره و نصف قیمتش رو داره