موضوعها: 0
07-18-2016, 10:10 PM
(آخرین ویرایش: 07-18-2016, 10:11 PM، توسط Mahd78.
دلیل ویرایش: عدم ذکر نام بازی
)
سلام.من از بازی batman arkham city نسخه game of the year edition که black box ریلیز کرده و مربوط به games for windows live هستش استفاده میکنم.بازی رو تا اونجایی که بعد از تعقیب نینجا و رفتن به wonder city و خوردن یه نوشیدنی و انجام دادن یه سری پرواز و مبارزه برای راس الغول پیش بردم.وقتی که از در میام بیرون و از پله ها میرم بالا نمیتونم ادامه بدم و انگار یه دیوار نامرئی وجود داره البته 90 درصد فکر میکنم یه باگه.اگه کسی میدونه باید چی کار کرد لطفا جواب بده.
بازی رو از
شاتل لند دانلود کردم(نسخه کامل و آخرین آپدیت).
اینم یه ویدئو از مشکلم که امیدوارم متوجه بشید:
Picofile
ببخشید دوستان من در ویچر یه جا موندم...
(Broken flowers) قسمت ( find a way into the var attre villa )
چندتا سرباز جلوی در خونه واستادن و میگه برو تو خونه و در قفله میگه کلید رو پیدا کن...
چکار کنم ؟
موضوعها: 1
سلام خدمت دوستان
یه سوال درباره بازی hoome front
من توی مراحل اولیه بازی تا اونجا که تانک رو منهدم کردن به وسیله بمب c4 پیش رفتم بعد که وارد یه خونه میشن دیگه اتفاقی نمیفته گیر کردم.لطفا راهنمایی کنید زودتر دارم دیوونه میشم ممنون
(07-18-2016, 10:10 PM)Mahd78 نوشته است: سلام.من از بازی batman arkham city نسخه game of the year edition که black box ریلیز کرده و مربوط به games for windows live هستش استفاده میکنم.بازی رو تا اونجایی که بعد از تعقیب نینجا و رفتن به wonder city و خوردن یه نوشیدنی و انجام دادن یه سری پرواز و مبارزه برای راس الغول پیش بردم.وقتی که از در میام بیرون و از پله ها میرم بالا نمیتونم ادامه بدم و انگار یه دیوار نامرئی وجود داره البته 90 درصد فکر میکنم یه باگه.اگه کسی میدونه باید چی کار کرد لطفا جواب بده.
بازی رو از شاتل لند دانلود کردم(نسخه کامل و آخرین آپدیت).
اینم یه ویدئو از مشکلم که امیدوارم متوجه بشید:Picofile
کسی نبود جواب منو بده؟
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
سلام
لطفا سریع جوابمو بدید
من 5 مرحله از gta v رو بردم ولی الان فقط یک علامت سوال تو نقشه هست.وقتی میرم اونجا هیچ اتفاقی نمیوفته
چیکار باید کنم؟؟؟؟
هیچوقت فصل اول بازیهای ایرانی رو با فصل 13 ام کالاف دیوتی مقایسه نکنیم
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
سلام من میخوام Gta v انلاین بازی کنم دقیقا باید چکار کنم الان نسخه کرکیشو دارم
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام. dark souls 3 رو برای pc خریدم اما وارد اون قسمتی که باید کاراکترتون رو انتخاب کنید میشم اما نمیشه هیچ چیز رو عوض کرد. نه سن و نه کلاس و نه جنسیت :|