موضوعها: 405
(07-28-2016, 12:48 AM)Arash356 نوشته است: سلام بازی red dead redemption هی چ وقت برای پی سی و کامپیوتر عرضه نشد؟!
اصلا نسخه پی سی وجود نداره و نخواهد داشت؟
!!
چرا که تو یه نقد دیدم نوشته بود برای پی سی عرضه شده..
سلام
تا اونجایی که من میدونم، Red Dead Redemption فقط برای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 منتشر شده و بهتازگی هم وارد سیستم پشتیبانی از نسل قبل ایکسباکسوان شده. تا حالا هم نشنیدم از کسی که اونو روی پیسی بازی کرده باشه، گرچه اگرم با شبیهساز بشه، که فکر نکنم اینطور باشه، بازم مثل نسخهی رسمی عرضهشده نیست و آنچنان خوب نیست. درکل، الان فقط برای کنسولهای نسل هفت و ایکسباکسوان موجود و قابل بازیه. فکر هم نکنم برای پیسی پورت یا ریمستر بشه و اگه اینطور بود، با این همه درخواست طرفداران حتما سازندگان این کارو انجام میدادن. با اضافهشدن این بازی به برنامهی پشتیبانی از نسل قبل ایکسباکسوان هم انتظار نمیره که بازسازی بشه یا برای پلیاستیشن4 و پلتفرم دیگهای منتشر بشه.
موضوعها: 5
سپاسگزارم...
راستش یه سوال کلی
بعد از بازی Counter Strike Global Offensive یه نسخه دیگه ظاهرا اومد که مدت ها پیش که تحقیق کردم آنلاین بود و ژاپنی...
خیل یوقته کانتر بازی نکردم و میخام اگه نسخه جدیدی اومده لطفا مرپعرفی کنید...
کلا اطلاعاتی بعدا ز این کانتر ندارید ؟
موضوعها: 5
بعد میشه توضیح بدید که این بازی aaa چه بازیست...؟
ظاهرا بازی یا سری بازی معروفیست ولی هیچی تو نت نیست...
میشه بگید...
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
با سلام.
من یه مشکلی دارم توی بازی Europa Universalis IV.
من باید چجوری توی این بازی با کشور های دیگه تجارت کنم؟
چجوری با یک کشور رابطه ی تجاری داشته باشم؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام gta v رو که میخوام ران کنم ارور 0xc000007b میده نسخه رلودد هست ویندوز هم 10 چیکار کنم؟
انتی ویروس نصب نیست
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام
من تو بتلفیلد 4 گیر کردم اونجا که تو یه کشتی بیدار میشه بعد میره تو دریا با قایق بعد فقط یه کشتی بزرگ داغونی هست که نمیشه کاریش کرد باید چیکار کنیم ؟