امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
سلام !
آقا ببخشید من نمیدونم چرا مد های Sweetfx روی بازی تام رایدر من کار نمیکنه !!!
درصورتی که بهترین مد تام رایدر هست و برا همه اجرا شده
تمام مراحل هم رفتم ! ولی فعال نمیشه (اتفاقا دقیق یادمه جاست کاز 3 هم که سی دی کی اشتراکی گرفته بودم رو استیم اونم روش sweetfx فعال نمیشد !! تام رایدر هم الان همینطوره رو استیم با سی دی کی )
حالا میخوام ببینم راه حلی چیزی نداره ؟! اینم لینکش :https://sfx.thelazy.net/games/preset/5082/
پاسخ
(07-31-2016, 08:23 AM)godwar نوشته است: سلام دوستان

بازی dota2 با حجم 7 گیگ دانلود کردم با اکسترکت حجمش تقریبا 16  گیگ شد بعد با برنامه استیم وارد بازی میشم بعد دستور console- در قسمت Propeties استیم برای بازی وارد کردم ولی اتفاقی نمی افته و چیزی نشون نمیده در بازی.

[تصویر:  suwt_20160729232739_1.jpg]

ایا بازی افلاین هم میشه بازی کرد؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
اینترنتتون تایم اوت نشده؟ رابط کاربری کانتر گو هم به همین شکله. من وقتی وارد بازی میشدم و همه چیز داخل حالت لود بود و حتی آواتار و لول رو نشون نمیداد,مشکل از اینترنتم بود! فک نکنم مشکل از جای دیگه ای باشه.
پاسخ
سلام من کرایسیس 3 رو نصب کردم کرک جداهم براش دانلود کردم اما وقتی میزنم رو آیکون بازی اون عکس اولش میاد و بعد اینکه عکسه رفت هیچ اتفاقی نمیفته مشکل چیه؟
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
پاسخ
سلام دوستان فال اوت باز کمک میخااااااام Wall آقا من تو هر شهری که میتونم توش ساختو ساز کنم ( یعنی شهره برای منه ) وقتی استیل برداشت میکنم فقط میتونم در همون شهره ازش استفاده کنم. ولی قبل از اینکه این آپدیت جدیدارو بریزم اینجوری نبود قشنگ شمش استیلو بهم میداد همه جا میتونستم ببرمش. کسی ترفندی چیزی بلد نیست به من بگه باید چیکار کنم. اخه الان من تو اون شهره اصلیمم هیچی استیل ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید

[تصویر:  vq24_total_war_shogun2.jpg]
پاسخ
سلام.
دوستان میشه کانتر 1.6 رو برای دانلود بزارید؟
چون نمیدونم از کدوم سایت دانلود کنم که خوب کار کنه.
از یه سایتی بزارید که خودتون هم استفاده میکنید.
خیلی ممنون.
[تصویر:  www.rahafun.com-Yellow-by-Carlos-Ortega-Elizalde-55.jpg]

پاسخ
(07-31-2016, 08:05 PM)Kian Khatibi نوشته است: سلام.
دوستان میشه کانتر 1.6 رو برای دانلود بزارید؟
چون نمیدونم از کدوم سایت دانلود کنم که خوب کار کنه.
از یه سایتی بزارید که خودتون هم استفاده میکنید.
خیلی ممنون.

لینک رو پ.خ میکنم اینجا نمیشه.
برای آنلاین هم sxe injector رو باید نصب کنید. موقع نصب بازی هم آنتی ویروس خاموش باشه.
پاسخ
سلام
آقا من دوباره تو بتلفیلد 4 گیر کردم تو مرحلهtashgar یه جا هست بمب میذاریم بعد باید دور بشیم تو راه هم هی دشمن میاد بعد که میریم بالا باید از یه جا بپریم یه نردبون هم جلومونه من هر کاری میکنم نردبونو نمیگیره بعد میفته بعدم میمیره چیکار کنم؟
پاسخ
(07-31-2016, 09:53 PM)ali48 نوشته است: سلام
آقا من دوباره تو بتلفیلد 4 گیر کردم  تو مرحلهtashgar یه جا هست بمب میذاریم بعد باید دور بشیم تو راه هم هی دشمن میاد بعد که میریم بالا باید از یه جا بپریم یه نردبون هم جلومونه من هر کاری میکنم نردبونو نمیگیره  بعد میفته بعدم میمیره چیکار کنم؟

ُسلام.
این ویدئو رو تا آخر ببینید خودم گیم پلی گرفتم:

http://www.aparat.com/v/OKF9s 
به این ترتیب باید رفت.
پاسخ
سلام دوستان لطفا کمک کنید نمیدونم کامپیوتر چه مرگش شده تازگی ها هر بازی نصب میکنم تا نصفه های بازی میرم بعد از بازی خارج میشم میخام دوباره بازی کنم میبینم کلا از اول اومده بازی تا حالا چند بار همین اتفاق افتاده.
سیستم رو با انتی ویروس eset smart security ورژن ۹ ویروس کشی کردم. ویندوزم اکتیو هم هست.ویندوز۱۰ هست همین چند روز پیش نصبش کردم قدیم هم ۱۰ داشتم باز هم همین اتفاق افتاده بود
لطفا بگید چطوری درستش کنم
پاسخ
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم بازی  سولزدو سولزارو میشه از راه شبکه یا کوآپ (تو پی سی) بازی کرد.؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 15,795 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,935 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,851 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,929 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,799 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان