موضوعها: 1
سلام !
آقا ببخشید من نمیدونم چرا مد های Sweetfx روی بازی تام رایدر من کار نمیکنه !!!
درصورتی که بهترین مد تام رایدر هست و برا همه اجرا شده
تمام مراحل هم رفتم ! ولی فعال نمیشه (اتفاقا دقیق یادمه جاست کاز 3 هم که سی دی کی اشتراکی گرفته بودم رو استیم اونم روش sweetfx فعال نمیشد !! تام رایدر هم الان همینطوره رو استیم با سی دی کی )
حالا میخوام ببینم راه حلی چیزی نداره ؟! اینم لینکش :https://sfx.thelazy.net/games/preset/5082/
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام من کرایسیس 3 رو نصب کردم کرک جداهم براش دانلود کردم اما وقتی میزنم رو آیکون بازی اون عکس اولش میاد و بعد اینکه عکسه رفت هیچ اتفاقی نمیفته مشکل چیه؟
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.
دوستان میشه کانتر 1.6 رو برای دانلود بزارید؟
چون نمیدونم از کدوم سایت دانلود کنم که خوب کار کنه.
از یه سایتی بزارید که خودتون هم استفاده میکنید.
خیلی ممنون.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام
آقا من دوباره تو بتلفیلد 4 گیر کردم تو مرحلهtashgar یه جا هست بمب میذاریم بعد باید دور بشیم تو راه هم هی دشمن میاد بعد که میریم بالا باید از یه جا بپریم یه نردبون هم جلومونه من هر کاری میکنم نردبونو نمیگیره بعد میفته بعدم میمیره چیکار کنم؟
موضوعها: 13
سلام دوستان لطفا کمک کنید نمیدونم کامپیوتر چه مرگش شده تازگی ها هر بازی نصب میکنم تا نصفه های بازی میرم بعد از بازی خارج میشم میخام دوباره بازی کنم میبینم کلا از اول اومده بازی تا حالا چند بار همین اتفاق افتاده.
سیستم رو با انتی ویروس eset smart security ورژن ۹ ویروس کشی کردم. ویندوزم اکتیو هم هست.ویندوز۱۰ هست همین چند روز پیش نصبش کردم قدیم هم ۱۰ داشتم باز هم همین اتفاق افتاده بود
لطفا بگید چطوری درستش کنم
موضوعها: 0
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم بازی سولزدو سولزارو میشه از راه شبکه یا کوآپ (تو پی سی) بازی کرد.؟