موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
آقا یه مشکل فوری توو بازی GTA V دارم
اونجاکه لستر ایمیل میفرسته برا اینا ماشینارو پیدا کنن
من پرسیدم گفتن باید تطابق بدیم عکسای ایمیل با نقشه ولی گشتم پیدا نکردم دیگه حوصله گشتن ندارم کسی میتونه جای ماشینارو روی نقشه علامت بزنه عکسشو بفرسته اینجا؟
ممنون میشم.
موضوعها: 5
سلام سوالی داشتم ..اینکه بازی Deus Ex The Fall رو که تازه گرفتم صحنه غیر اخلاقی یا مشکل اینجوری نداره؟ چون قراره دونفره بازی کنیم باداداش کوچیکم و جلو خونواده...
موضوعها: 1
درخواست آموزش اضافه شدن جام های معتبر Respect به بخش tournoment در FIFA2 ساعت قبل
سلام.من قبلا fifa رو تو pc بازی میکردم.پچ مودینگ وی نصب میکردم بعد همه جام ها به قسمت تورنومنت اضافه میشدن مثه لیگ قهرمانان اروپا یا جام جهانی.حالا Xbox one گرفتم.چکار کنم بتونم این جام ها رو بیارم.اگه باید تو قسمت career بازی کنم>چنتا بازی باید بکنم؟البته وقت ندارم یه فصل کامل بازی کنم.اگه راه دیگه ای هست هر کی میدونه بهم معرفی کنه.ممنون
نمیشه خریدشون؟ یا دانلود کرد ؟ یا اکانت کسی یا سیوی چیزی.نمیدونم!
موضوعها: 5
(08-01-2016, 05:26 PM)Arash356 نوشته است: سلام سوالی داشتم ..اینکه بازی Deus Ex The Fall رو که تازه گرفتم صحنه غیر اخلاقی یا مشکل اینجوری نداره؟ چون قراره دونفره بازی کنیم باداداش کوچیکم و جلو خونواده...
بعد یه چیز دیگه ... امیدوارم دوستان پاسخ بدن...
اینکه ما کلا دونفره هربازی رو میریم و بیشتر بازی ها مثل همین بالایی یه نفرن و یه پروفایله ان....
حالا راهی نیست که بشه اینارو یه جوری دونفره و بدون عوض کردن پوشه سیو بازی کنیم؟