موضوعها: 9
(08-19-2016, 12:53 AM)Writer Bot نوشته است: (08-19-2016, 12:37 AM)mohammad9333 نوشته است: سلام
دوستان یه سوالی داشتم
من اخبار رو خوندم اما چیز زیادی دستگیرم نشد
بازی no man's sky بالاخره قراره برای xone بیاد یا نه؟اگه اره اگه میشه بگید ک قبل عید میاد یا بعد از عید
سلام.
درباره این مسئله والله سایت Daily Star با شان مری رئیس استودیوی سازنده یعنی Hello Games مصاحبهای داشتند و از ایشون در این باره پرسیدند؛ اما مثل این که شان مری جواب مشخصی نداده و هنوز در هالهای از ابهام قرار داره منتشر شدن این بازی برای ایکس باکس وان. شان گفته که مطمئن نیست که این اتفاق چه زمانی رخ میده و بحث کردن راجب این موضوع زود هست. راستش یکم سَرسَری این قضیه رو رد کردند و انگار قرار نیست برای ایکس باکس وان منتشر بشه و از جواب دادن طفره رفتند. به نظر بنده فعلاً روی پلتفرم دیگهای منتشر نمیشه این عنوان، چون دلیلش مشخصه، این بازی در انحصار سونی هست و سازندگان به همین دلیل فعلا قصد ندارند که بازی رو برای پلتفرم دیگهای منتشر کنند.
سلام
خب اخه یه چیزی
وقتی برای pc اومده که نمیشه انحصاری سونی
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
بچه ها من بازی assassin's creed syndicate رو نسخه فیت گرلشو دانلود کردم.ولی سر 95 درصد ارور میده:
(it is not found any file specified for isarcextract)
تو Safe mode امتحان کردم بازم نصب نشد نسخه های فیت گرلم کم کمش یک ساعت نصب طول میکشه خیلی عذاب اوره سر 95 درصد هی ارور بده.
(08-18-2016, 09:34 PM)Arash356 نوشته است: واقعا خیلی ممنون .... پس مطمئن میرم بازیش میکنم...
-------------
بازی بتلفیلد هاردلاین من اپیزود 4 رو تقریبا وسطاشم..اونجایی که Khai مورد حمله دشمنان قرار گرفته بارونم میاد بعد ما میریم اون 4 تا نفری که دارن از پشت در شکلی میکنن رو میکشیم و بعد که دررو با زدن E باز میکنیم..میاد لودینگ یه صفحه سیاه و بعد از اون هیچی نمیاد کلی هم صبر کردم ولی جلوتر نمیره باید چیکار کنم>؟
دوستان علاوه بر بالایی
دربازی کانتر استرایک گلوبال آفنسیو : تو بخش لود اوت بازی اسلحه های جدیدی رو برداشتم و اسلحه های قدیمی رو عوض کردم ولی تو بازی هرمودی میرم اسلحه ها اسکین هاشون اعمال نمیشه و همون سلاح های قبلی هست..چیکار کنم بتونم با اسلحه های جدید بازی کنم...؟
نسخه من هم نان استیم.
ممنون میشم پاسخ دهید.....
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام ....
بچه ها من تازه واردم اینجا،میشه یکم تو استفاده از بخش فروم راهنماییم کنید؟
پلتفرم های شما:
من تو far cry 3 فریم 60 دارم فقط هر چند ثانیه بازی گیر میکنه قبلا اینجوری نبود یهو شد