موضوعها: 5
سلام من سیو های بازی های اسنایپر قوست وریر 2 نسخه بلک باکس...
و inside رو دقیقا میخاستم بدونم کجان.(کرکی)
دومی رو یه پوشه تو داکیومنتس پیدا کردم ولی شک دارم..
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام برای جمع اوری سفینه ها توی بازی gta v باید از مرحله ی خاصی به بعد شروع کنی یا هر وقت بری میتونی پیداشون کنی چون من چند جا رفتم نبودش این سفینه ها
یه سوال دیگه برای صددرصد کردن بازی باید مراحلی که میبری مدال طلا بیاری یا فرقی نداره؟؟ یا مثلا تو اموزش تیراندازی تو اسلحه فروشی باید همه طلا باشن یا تو کلاس اموزش خلبانی؟؟
موضوعها: 0
سلام دوستان لطفا کمک کنید.
بعدازمدتی بازی FARCRY3رونصب کردم وقتی میام بیرون ازبازی وبرمیگرم داخل سیو بازی هام نیست ودوباره باید ازاول شروع کنم انگارسیستم سیوهارو نمیشناسه.قبلا توویندوز سون این مشکل رو نداشتم لطقا بگید چیکارکنم؟الان ویندوزم 8.1.
ممنون.
(09-03-2016, 08:43 AM)Arash356 نوشته است: سلام من سیو های بازی های اسنایپر قوست وریر 2 نسخه بلک باکس...
و inside رو دقیقا میخاستم بدونم کجان.(کرکی)
دومی رو یه پوشه تو داکیومنتس پیدا کردم ولی شک دارم..
ممنون میشم راهنمایی کنید.
چی شد کسی میدونه؟
پلتفرم های شما:
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه.ببخشید بازی general2 قرار بوده خیلی وقت پیش بیاد چرا نیومده؟ قرار بیاد؟ تاخیر خورده؟ساختش بسته شده؟ ممنون میشم بگید
موضوعها: 4
سلام بچه ها.من یه مشکلی در اجرای بازی bf1 دارم. موقعی که میرم داخل بازی هر چند دقیقه یک بار گیم به صورت کامل قفل میکنه برای چند ثانیه و بعد از اون دوباره به حالت قبلی برمیگرده و ادامه بازی.fps یهو میاد روی 3_4 وقتی که از اون قفلی زدن میام بیرون. بعدش درست میشه و به حالت قبلی برمیگرده. در اجرای خود بازی مشکلی ندارم ولی این خیلی رو اعصابم میره بعضی موقع ها. اینم مشخصات سیستمم هست :
gtx 960 4 gig
ram 8 ddr3
cpu i5
مشکلی هم از بابت اینترنت ندارم و مطمئنم این crash شدن بخاطر سیستمم هست. fps هم خوب میگیرم.60 به بالا. نمیدونم چرا یهو هنگ میکنه.لطفا کمکم کنید.