امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(02-06-2017, 01:28 PM)navid1998 نوشته است: راهنمایی کنید میخوام بازی بگیرم موندم mafia 3 بگیرم یا wach dogs 2 کدوم خفن تره؟

مافیا3 شخصیت پردازی و داستان خیلی بهتری داره
ولی WD2 گیم پلی و بقیه چیزاش بهتره و میتونی توش همه چیو هک کنی
اگه به عنوان یه بازی اپن ورلد و بره سرگرم شدن زیاد میخوای پیشنهاد من WD2

راستی معذرت میخوام برای جواب دادن تو این تاپیک حواسم نبود
از این به بعد سوال از این قبیل داشتید تو تاپیک چی بازی کنیم و چه بازی بخریم؟ مطرح کنید
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
پاسخ
سلام خدمت دوستان
توی بازی rainbow six siege نسخه codex بعد نصب بازی و آپدیتش ( آپدیت ها رو به ترتیب از 1.1 نصب کردم تا 3.4) وقتی در بخش multiplayer > custom > local بازی رو میسازم، بقیه که میخوان join بشن ، پیداش نمیکنن. لازم به ذکره که بازی ها در شبکه LAN و بدون اینترنت هست. از این بابت مشکلی نیست چون در حالت تک نفره مشکلی نداره.
لطفا کمک کنید.
ممنون
پاسخ
(02-07-2017, 10:31 AM)sat_light نوشته است: سلام خدمت دوستان
توی بازی rainbow six siege نسخه codex بعد نصب بازی و آپدیتش ( آپدیت ها رو به ترتیب از 1.1 نصب کردم تا 3.4) وقتی در بخش multiplayer > custom > local بازی رو میسازم، بقیه که میخوان join بشن ، پیداش نمیکنن. لازم به ذکره که بازی ها در شبکه LAN و بدون اینترنت هست. از این بابت مشکلی نیست چون در حالت تک نفره مشکلی نداره.
لطفا کمک کنید.
ممنون
چون بازی کرکی هست اول باید روش های خاص را برای بازی کردن حالت چند نفره چه با اینترنت چه بدون اینترنت انجام بدین.در حالت تک نفره مشکلی نداره چون کرکی که منتظر شده مال بخش تک نفره هست.
پاسخ
سلام وقت بخیر
دوستان توwatch dogs2 بعداز چند دقیقه بازی کرش میکنه اول بازیم نمیشه بازی کرد اینطوری لطفاکمک کنید
Core i7
Ram8
950m 4 gig
پاسخ
(02-07-2017, 11:33 AM)who i am نوشته است:
لطفا کمک کنید.
ممنون
چون بازی کرکی هست اول باید روش های خاص را برای بازی کردن حالت چند نفره چه با اینترنت چه بدون اینترنت انجام بدین.در حالت تک نفره مشکلی نداره چون کرکی که منتظر شده مال بخش تک نفره هست.

لطف میکنید اون روش های خاص که برای حالت چندنفره باید انجام بشه رو بفرمایید. ممنون میشم
پاسخ
(02-07-2017, 01:03 PM)sat_light نوشته است:
(02-07-2017, 11:33 AM)who i am نوشته است:
لطفا کمک کنید.
ممنون

لطف میکنید اون روش های خاص که برای حالت چندنفره باید انجام بشه رو بفرمایید. ممنون میشم
توی اینترنت روش هاش هست فکر کنم یک سرچی بکنید.من برای حالت انلاین انجام دادم شد اینجوری به صورت افلاین و چند نفره باید توی اینترنت بگردید.

(02-07-2017, 12:15 PM)arash_shady نوشته است: سلام وقت بخیر
دوستان توwatch dogs2 بعداز چند دقیقه بازی کرش میکنه اول بازیم نمیشه بازی کرد اینطوری لطفاکمک کنید
Core i7
Ram8
950m 4 gig
سلام علیکم کرک را همراه با اپدیت ریختی دیگه؟کارت گرافیکتم حتما اپدیت کن.
پاسخ
نسخه cpyو گرفتم دیگ بازآپدیت دادن؟گرافیک آپ شده
پاسخ
(02-07-2017, 05:16 PM)arash_shady نوشته است: نسخه cpyو گرفتم دیگ بازآپدیت دادن؟گرافیک آپ شده
یک اپدیتی بود با حجم حدود 500 مگ که نسخه فول انلوک را به cpy تبدیل می کرد.
پاسخ
نسخه 1.07هست 
نمیدونم چکاکنم یجا کرک فیکس بود اونم دان کردم نشد آپدیت جدید نیومده ؟تو extremedlدیدم مث اینکه مشکل منودارن بضیا ولی راه حلی ندادن واقن اعصابم خرده:|
پاسخ
(02-07-2017, 09:36 PM)arash_shady نوشته است: نسخه 1.07هست 
نمیدونم چکاکنم یجا کرک فیکس بود اونم دان کردم نشد آپدیت جدید نیومده ؟تو extremedlدیدم مث اینکه مشکل منودارن بضیا ولی راه حلی ندادن واقن اعصابم خرده:|
دیگه وقتی راه حلی نداره چی کار میشه کرد.مثل یک مرحله کال اف دیوتی اینفینید وارفار یک مرحله ای داشت روی pc به نام burn water یا یک همچین چیزی روی pc مرحله اش خراب بود تنها راه حلی که داشت این بود که سیو را بگیر از یک مرحله جلوتر بازی کن.می خوای شما هم این راه حلا امتحان کن سیو را بگیر از ادامه برو.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,780 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,726 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,410 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,746 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,496 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان