موضوعها: 0
سلام دوستان
من rust رو امروز نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم
یه صفحه خاکستری میاد بایه شکلک ادمک
شبیه ایکون اندروید
و همونجا گیر میکنه
باید چیکار کنم؟
ویندوز 8.1 64بیتی
(03-17-2017, 12:47 PM)maximum of pain نوشته است: سلام. من مشکل افت فریم توی بازی witcher 2 enhanced edition دارم. سیستم من از سیستم مورد نیاز بازی بالاتره و بازی های سنگینتر رو با همین سیستم اجرا کردم.اما با اینکه سیستم من رو پایین تشخیص میده و گرافیک رو روی low میزاره بازهم لگم زیاده و مجبور میشم رزولوشن رو بیارم پایین. تو نت چند تا روش امتحان کردم ولی کار نکرد. لطفا راهنماییم بفرمایید.
سیستم من:
cori5
vram 2 gig 820m
ram 8
دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟ من GTA v و metal gear solid V رو با این سیستم خیلی روان بازی کردم. مشکل از کجاست؟
(03-17-2017, 09:09 PM)مجیدنصر نوشته است: (03-17-2017, 04:05 PM)maximum of pain نوشته است: (03-17-2017, 12:47 PM)maximum of pain نوشته است: سلام. من مشکل افت فریم توی بازی witcher 2 enhanced edition دارم. سیستم من از سیستم مورد نیاز بازی بالاتره و بازی های سنگینتر رو با همین سیستم اجرا کردم.اما با اینکه سیستم من رو پایین تشخیص میده و گرافیک رو روی low میزاره بازهم لگم زیاده و مجبور میشم رزولوشن رو بیارم پایین. تو نت چند تا روش امتحان کردم ولی کار نکرد. لطفا راهنماییم بفرمایید.
سیستم من:
cori5
vram 2 gig 820m
ram 8
دوستان کسی در این مورد نظری نداره؟ من GTA v و metal gear solid V رو با این سیستم خیلی روان بازی کردم. مشکل از کجاست؟
سلام
بازی ویچر 2 اگه از نسخه های اولیه بازی استفاده می کنید چنین مشکلاتی رو داره و باید آپدیت های بازی رو بگیرید که پیشنهاد نمی کنم اگه اینترنت قوی دارید بگید تا لینک نسخه ی آپدیت شده بازی رو بهتون بدم اگه نه بگید چه نسخه از بازی رو دارید تا آپدیت های مربوطه رو براش بگردم و بهتون بدم.
راستی حتما هم کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید.
ممنونم. نسخه enhanced edition چهار تا patch داشت بازی هر 4 تا رو نصب کردم. بهتر شده الان ولی بار مجبورم گرافیک رو هی پایین بیارم که با توجه به سیستم من نباید اینطور باشه چون بازیهای قویتر از این با همین بازی کردم. اگر witcher 3 هم اینطور باشه کلا باید بیخیالش بشم. چون گویا زیاد بهینه نیست نسخه های pc این سری..الان با وجود نصب این 4 تا پچ راه دیگه ای نیست؟
(03-17-2017, 03:40 PM)mehdi_cr7 نوشته است: سلام دوستان
من rust رو امروز نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم
یه صفحه خاکستری میاد بایه شکلک ادمک
شبیه ایکون اندروید
و همونجا گیر میکنه
باید چیکار کنم؟
ویندوز 8.1 64بیتی
کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام
ببخشید من با این سیستم میتونم بازی Ghost recon Wildlands اجرا کنم؟
CPU: Intel® Pentium® CPU G2030 @ 3.00GHz
1333 RAM: 8.00 GB
Graphics:NVIDIA GeForce GT 610 2GB