موضوعها: 31
پلتفرم های شما:
(03-11-2013, 09:05 PM)'navidfarahnaki' نوشته است: (03-11-2013, 09:00 PM)'OLD GAMER' نوشته است: (03-11-2013, 08:55 PM)'navidfarahnaki' نوشته است: (03-11-2013, 08:42 PM)'OLD GAMER' نوشته است: (03-11-2013, 07:50 PM)'navidfarahnaki' نوشته است: آقا کمکم کنید توی این مرحله تام رایدر گیر کردم که باید به زنگوله بزنی تا چوب بشکنه اما نمیشکنه چیکار باید بکنم لطفا کمکم کنید.
اینم لینک عکس مرحله : http://www.samenblog.com/uploads/m/mysims3/122195.jpg
یه بار هردو تا دریچه رو باز کن بکشش بعد ولش کن..
یه باز سمت چپی رو ببند بکش ولش کن یه بار دیگه اون یکیو ببند و اون که آویزونه رو بکش ول کن.
آخه چطور بکشم و ول کنم نمیدونم اصلا نمیشه
به اون قسمتش که دورش طنابه با تیرکمون از اون تیرا بزن که بهش طناب وصله.
اینارو بهت یاد داده قبلا 100%
صدها بار این کاررو کردم بی فایدس دیوونم کرده نمیشه به خدا چیزهایی که شما گفتید
از زوایای مختلف این کارو بکن.
وقتی دَرا بستَس هنوز یه امید هست..
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
امروز بازی Tomb Raider رو دانلود کردم بعد از اینکه شروع کردم و چند تا از مراحل رو رد کردم با مشکل مواجه شدم
اونجایی که لارا با دوستش در حال راه رفتن هستن یه سری افراد خلافکار جلوشونو میگیرن بعد لارا به دوستش میگه تفنگ رو نزار زمین ولی دوستش همین کار رو میکنه خلاصه بعد از اینکه یه سری صحنه رد میشه لارا دستش با طناب بسته شده
صدای شلیک تفنگ هم میاد باید به صورت مخفیانه از پشت چندتا قسمت سنگی رد بشی بعد از اون لارا داخل یه چارچوب قایم میشه
رئیس اون افراد میاد و لارا رو میبینه بهش میگه بیا بیرون خب اینجا باید یه کاری انجام بدی یه دایره قرمز به وجود میاد که من هرکاری میکنم عمل نمیکنه و در آخر لارا رو طرف خفه میکنه اگه کسی میدونه کمک کنه سپاس فراوان
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
من امروز بعد از عمری رفتم یه بازی گرفتم اون چه بازی تامب رایدر بعد از نصب وقتی که بازی را اجرا کردم صفحه باز شد ولی همه نوشته ها ژاپنی بود و بعد هم که شانسی زدم رفتم تو منو یه گزینه اومد همش ژاپنی بود فقط یه تیکه ش فهمیدم نوشته dlc هرچی روش میزنم اتفاقی نمیفته حالا باید چیکار کنم ؟
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
موضوعها: 16
من تو ی اسکایریم HEARTHFIREبه مشکل برخوردم و اصلاً نامه ای برام نمیاد.میفهمید؟!
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
من تو نصب بازی کرایسیس 3 مشکل دارم :|
ارور کابل dx 11 می ده چه کنم؟
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
واقعا کسی نمیدونه چجوری باید این زبان بازی تامب رایدر را درست کنم ؟
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
03-12-2013, 05:41 PM
(آخرین ویرایش: 03-12-2013, 05:58 PM، توسط Ruthless.)
جواب بدین دیگه درگیرشم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]/images/smi/new/109.gif[/img]
[img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img]
فقط یه درایوری رو می خوام که dx 11 رو پشتیبانی کنه هر چی گشتم چیزی نفهمیدم
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
جواب بدین دیگه درگیرشم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]/images/smi/new/109.gif[/img]
[img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img][img]images/smi/s0 (96).gif[/img]
فقط یه درایوری رو می خوام که dx 11 رو پشتیبانی کنه هر چی گشتم چیزی نفهمیدمکارت گرافیکت DX 11 پشتیبانی میکنه؟