موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
بازی های ایرانی معمولا یک بار نصب می شن،دادا کار اشتباهی کردی رویه رایانه ی عموت نصبش کردی ولی خوب میتونی با شرکت سازندش تماس بگیری که یا جوابتو نمی دن و یا جواب بی ربط بهت می دن،خلاصه بد گیری کردی[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
یک بازی ایرانی در هر سیستم عامل ۳ بار میتونه نصب بشه....[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مشکل از جای دیگه هستش ...در ضمن تو گفتی خونه پسر عموم ریختم و بعد کامپیوتر خودم....باید تبریک بگم چون دیگه پسر عموت نمیتونه بازیش رو انجام بده اخه باید دی وی دی هنگام اجرای بازی تو دستگاه باشه.دی وی دی رو در دستگاه بزار و میرمهنا رو اجرا کن.با تشکر..[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
اینترنتو که قطع میکنی چه اروری میده ؟
موضوعها: 0
من امروز بازیه test drive 2 رو نصب کردم ولی وقتی که میزنم بازی رو رو حالت آفلاین وارد که میشم اون فیلمایه اولیش رو نشون میده ولی بعدش از بازی خارج میشه و کرش میکنه...
این ارور و میده..
Crash ID: 00877ce1
ممنون میشم کمکم کنید..
بچه ها کمک کنید..!!!!
دمتـــــــــــــــــــــون گرمـــ
پلتفرم های شما:
سلام دوستان
من بازی Metro Last Light رو نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا کردم متوجه شدم صدا نداره. نه منوی اول بازی و نه تو محیط بازی. آپدیتاشم نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد. مشکل از سیستمم نیست چون تو محیط ویندوز یا بازیای دیگه صدا داره.
اگه کسی راه حلی بلده ممنون میشم منو در جریان بذاره
موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
وقتی دارید بازی کپی میگیرید دقت کنید یک نسخه کپی درست و حسابی بگیری ولی اگر اصله باشرکت منتشر کننده تماس بگیرید.
پلتفرم های شما:
کسی هنوز واسه مشکل صدای بازی مترو به جوابی نرسیده؟ [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]