موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.من Devil may Cry نسخه PC که بازی میکنم وسط مرحله که save میکنم اگه بعدش بمیرم از محل save ادامه پیدا میکنه.ولی اگه از بازی بیام بیرون دوباره باید از اول مرحله شروع کنم.کسی راه حلی داره؟
I'm not a player,but a gamer
players get chicks
I get Achievements
موضوعها: 3
بچه ها من توی مرحله ی l.a. noire گیر کردم اسم اون قاتل MC COFEE هستش اخر مرحله تو اداره ی پلیس باز جویی
تورو خدا کمک کنید[img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img]
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
آقا سلام
من بازی اسکایریم رو قبلا بازی میکردم ولی الان اجرا نمیشه
بازی به طور کامل و بدون مشکل نصب میشه ولی وقتی میره تو منو سریع میاد بیرون نمی دونم چیکار کنم دیگه گفتم شاید مشکل از بازیه رفتم دوباره بازی رو گرفتم
چه کنم ؟؟
آقا جان من کسی میتونه این مشکل اسکایریم رو حل کنه بهم بگه !
رو آیکون بازی که کلیک میکنم و میرم تو بازی وقتی لوگوی بتسدا رو نشون میده میره یه لحظه منو رو نشون میده و سریع بسته میشه . کرک razor 1911 رو ریختم درایور ها رو هم آپ کردم directx هم نصب کردم و.....
کمکک کنید
پلتفرم های شما:
(07-29-2013, 08:49 PM)'Expellite' نوشته است: (07-29-2013, 08:18 PM)'LordMb' نوشته است: آقا سلام
من بازی اسکایریم رو قبلا بازی میکردم ولی الان اجرا نمیشه
بازی به طور کامل و بدون مشکل نصب میشه ولی وقتی میره تو منو سریع میاد بیرون نمی دونم چیکار کنم دیگه گفتم شاید مشکل از بازیه رفتم دوباره بازی رو گرفتم
چه کنم ؟؟
نسخه معمولیه یا Legendary هستش؟> ویندوزت چیه؟ ارور نمیده؟
ویندوز که سونه ! ارور هیچی نمیده فقط میره تو منو هیچ گزینه ای هم نمیاد برا انتخاب سریعا بسته میشه . نسخه ی معمولی نمیاد نسخه ی legendary هم نمیاد ولی قبلا میومد حالا نمیاد[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
رو آیکون بازی که کلیک میکنم و میرم تو بازی وقتی لوگوی بتسدا رو نشون میده میره یه لحظه منو رو نشون میده و سریع بسته میشه . کرک razor 1911 رو ریختم درایور ها رو هم آپ کردم directx هم نصب کردم و.....
کمکک کنید
موضوعها: 2
مشکل کرک نیستش؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
پلتفرم های شما:
07-29-2013, 09:42 PM
(آخرین ویرایش: 07-29-2013, 10:01 PM، توسط LordMb.)
کرک razor 1911 رو هم نصبیدم ولی بازم همونجوره !
چیکار کنم بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکک کنید