موضوعها: 3
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]هووووووووووووووراا یه کم بهش ور رفتم درست شده عالی اجرا میشه فقط یه چند دقیقه چند دقیقه یه گیر خیلی کوتاه میکنه وباز درست میشه ممنون از همه[img]/images/smi/new/122.gif[/img][img]/images/smi/new/gamer4.gif[/img]
امیدوارم watch dogsرو هم بشه رو سیستمم بازی کرد به نظرتون میشه؟
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(08-04-2013, 05:47 PM)'poria77' نوشته است: [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]هووووووووووووووراا یه کم بهش ور رفتم درست شده عالی اجرا میشه فقط یه چند دقیقه چند دقیقه یه گیر خیلی کوتاه میکنه وباز درست میشه ممنون از همه[img]/images/smi/new/122.gif[/img][img]/images/smi/new/gamer4.gif[/img]
امیدوارم watch dogsرو هم بشه رو سیستمم بازی کرد به نظرتون میشه؟
دادا واقعا" اومد[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
به نظر من نباید اجرا میشد ولی حالا که شده چه بهتر[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی دیگه بیش از هد داری داستان بازی در میاری دیگه چون watch dogs گرافیکش خیلی خیلی بالاتر از gta iv هستش[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام کسی کرک یا سریال نامبر daemon tools v5 رو سراغ نداره.همش لایسنسش تموم میشه[img]images/smi/s0 (96).gif[/img]
Nothing is true every thing is permitted
موضوعها: 0
با سلام
دوست منXbox 360داره و همیشه توی مرحله ی اخرAlpa cephدستگاه هنگ میکنه مشکل از بازیه؟
بعد وقتی بازی رو روی لپ تاب نصب میکنه و میخواد دسته یXboxرو بهش وصل کنه توی تنظیمات عکس دسته هست ولی دسته رو نمیشناسه در حالی که بازیRemember meرو همونطوری بازی کرده.هیچ راهی نداره؟
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
سلام دوستان ایا کسی بازی Skyrim Legendary Edition برای کنسول ایکس باکس بازی کرده ایا همون اسکای ریم هستش که اولش سوار اسبه؟ بعد دوتا دیسک هست یا یکی؟اگه دوتاست دیسک دو dlc هاشه یا multiplayer؟ممنون
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
سلام چطوري دسته ايكس باكس رو بزنم به Pc ؟
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
سلام
دوستان ببخشید من تو بازی dmc یخ مشکلی دارم و همونتور که تو عکس میبینید بعد از هر مرحله این جا که میاد باید enter رو بزنیم که بره اما من وقتی میزنم هیچی نمیشه وباید از بازی بیام بیرون و دوباره برم تو بازی.
لطفا" کمک کنید[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?