امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(08-15-2013, 12:13 PM)'Ali_Assassin' نوشته است:
(08-07-2013, 04:28 PM)'Alex Mercer' نوشته است: تو فروم خودمون بود منبعش می گفت کار میکنه
https://forum.gamefa.com/Thread-%D9%BE%D...8%A7-DX-10

(08-15-2013, 12:14 AM)'arvin2013' نوشته است:
(08-14-2013, 08:04 PM)'Ali_Assassin' نوشته است: سلام میخواستم بدونم راهی برای اجرای کرایسیس 3 بدون dx11 است اگه هست میشه دوستان راهنمایی کنن لطفاً
با تشکر
خیلی گیرم دوستان تو رو خدا کمک کنین
همچین چیزی غیر ممکن است [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
_______________________________________________________________________________________________________
مطمئنین راهی نیست بالاخره هکی پچی چیزی باید باشه [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

فکر کنم ی پچ غیر رسمی واسش اومده

ی سوال خیلی تخصصی : ی زما ی fear بازی می کردیم که اولش به ی منطقه ی نظامی حمله می شد و ما باید بریم ببینیم چی شده . ولی من الان هرچی fear می خرم اون نیست . و باید بگم که 2 و 3 تموم کردم . میشه یکی بگه این نسخه ی یکش چندتاس ؟
پاسخ
سلام من بازی mw2 رو تا اون مرحله که سوار هلی کوپتر می شی بعد با ضد هوایی می زنند سقوط می کنیم بعد فرمانده به همون خشاب میده بعد خشاب تموم می شود و در کل مرحله قبل از مرحله برفی که تو عکسش سگ هست . بعد که می خواد همین مرحله برفی لود بشه میاد بیرون کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟
اگه نیاز به پچ داره لینکشو بی زحمت بدید.
پاسخ
(08-15-2013, 05:42 PM)'mahdidj' نوشته است: سلام من بازی mw2 رو تا اون مرحله که سوار هلی کوپتر می شی بعد با ضد هوایی می زنند سقوط می کنیم بعد فرمانده به همون خشاب میده بعد خشاب تموم می شود و در کل مرحله قبل از مرحله برفی که تو عکسش سگ هست . بعد که می خواد همین مرحله برفی لود بشه میاد بیرون کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟
اگه نیاز به پچ داره لینکشو بی زحمت بدید.

ی چندتا کرک امتحان کنید جتما درست می شه
پاسخ
سلام
دیگه کمک کنید دیگه به سوال قبلیم که کسی جواب نداد ولی اگه میشه به این یکی جواب بدید[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بازم batman A.C مشکل این دفعه توصدا هستش مشکل اینه که صدای حرف زدنشون در نمیاد[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img] ولی بعضی وقتا یه کم در میاد ولی بعد دوباره قطع میشه.مشکل فقط تو حرف زدنشون هستش و صدا های دیگه همشون در میاد.
کممممممممممممممممممممممک[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
پاسخ
(08-16-2013, 07:00 PM)'mammad78' نوشته است: سلام
دیگه کمک کنید دیگه به سوال قبلیم که کسی جواب نداد ولی اگه میشه به این یکی جواب بدید[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بازم batman A.C مشکل این دفعه توصدا هستش مشکل اینه که صدای حرف زدنشون در نمیاد[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img] ولی بعضی وقتا یه کم در میاد ولی بعد دوباره قطع میشه.مشکل فقط تو حرف زدنشون هستش و صدا های دیگه همشون در میاد.
کممممممممممممممممممممممک[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

مال من قبلاً این طوری شده بود ولی خاموش و روشن کردن باند ها درست نی شد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
چرا هیچ وقت کسی به من جواب نمیده ؟
پاسخ
دوستانی که بازی Splinter Cell: Black Listرو برای Xbox 360گرفنتد چند تا DVD بود,گه دوتا هر دوتاش مال داستان بود یا یکیش مال انلاین؟؟

[تصویر:  26055552758238308166.jpg]\cell \lastrow\row}

پاسخ
سلام چطورید 
دوستان 2 سوال 

اول اینکه میدونید این افت فریم مسخره توی بازی مترو چیه من نصف مراحل مترو رو با 50 فریم رفتم  ولی نمی دونم چش شده دیگه از 25 یا 30 فریم بالاتر نمیره خیلی اعصاب داغون شدن 

دوم اینکه شما تا به حال دقت کردن وقتی توی بازی به یک جسم نزدیک میشید اون جسم یواش یواش ظاهر میشه ویا کیفیتش میره بالا 
ولی از وقتی که من این گرافیک رو خرید دیگه اینطور نیست یعنی من وقتی مثلا به یه خونه نزدیک میشه سریع کیفیتش میره بالا و وقتی از یه خونه دور میشم سریع کیفیتش  میاد پایین 
جوریه که بدجور چشم رو اذیت می کنه 
Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
شما راهکاری سراغ دارید [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
پاسخ
سلام! اقا من امروز این بازیو نصب کردم هرررررکاری میکنم فقط یه بازی واسم میاره ! میامی و اوکلاهاما! من میرم تو بازی
[align=right]هییییییچ کارین میتونم بکنم! ریباند نمیشه کرد . وقتی باید شروع کنیم هیچی نداره شروع کنم! نمیتونم پاس بدم شوت بزنم پیک بدم و .و .......! خلاصه هیچ کاری نمیشه کرد و خرابه! من نمیدونم چجوری میشه کنترل کرد میرم تو کنترلش همون چیزاییو زده که مووینگه ! w d s a اینارو زده برا بازی اما برای حرکت داره استفاده میشه واسه من! پاس نداره شوت نداره شروع مجدد بازی نداره ! تروخدا یکی راهنماییم کنه چیکار کنم! هیچکاری نمیکنه! هیچ کار! روی پی سیه ! لطف میکنید....
پاسخ
درود بر شما دوستان عزیزبنده یک مشکل جدی در دوتا 2 دارم که ممنون میشم اگر کسی راه حلی برای این مشکل داشته باشه مطرح بکنه تا از شر این مشکل خلاص بشم .وقتی بنده داخل بازی دوتا 2 هستم هر چند دقیقه یکبار بدون اینکه پینگ بالا بره ( یعنی اصلا لگ یا پکت لوز نیست ) بازی برای 5 تا 8 ثانیه استپ میکنه یعنی انگار وسط بازی پاز دادن که فرقی نمیکنه داخل درگیری باشه یا در بیس و ...ویندوز هشت نصب کرده بودم نشدویندوز سون نصب کردم نشدجدیدترین درایو گرافیک رو دریافت کردم نشدتنظیمات مختلف خود دوتا 2 رو تعویض کردم نشدمشخصات سیستم : گرافیک دی دی آر تیری 2 گیگ , سی پی یو i7 , رم دی دی آر تیری 8 گیگ که فک نمی کنم سیستم مشکل داشته باشه
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,792 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,726 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,413 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,747 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,497 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان