موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(09-15-2013, 03:51 PM)'ehsan8858' نوشته است: سلام دوستان
یه راهنمایی بکنن کسایی که GTA V رو بازی میکنن
12.3 از بازی رد شده
الان با مایکل هستم وقتی میرم جای( laster(L که تو یه کارگاه خیاطی هستش
وقتی میرم پیغام میده که برو لباست رو عوض کن و لباس ماموریت رو تنت کن حالا نمیدونم کدوم لباس رو میگه اگه دوستانی که این مرحله رو رد کردن خواهشا بگن که با کدوم لباس ها بوده یا یه عکس با گوشی بگیری بزارید
بد جوری اعصابم خورد شده
دمتون گرم
ببخشید بابت اسپم[img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
عزیز برنر مکسشو داری یا معمولی[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
از کجا گرفتی؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
ببخشید میشه سریعبه سوالم جواب بدید؟؟
1. اگر بازی ای را با پیک موتوری بگیریم سریع تر میرسه یا پست؟؟؟
2. فروشگاه gamesky مطمعنه؟؟ ممنون
موضوعها: 0
دانلود کردم و دوستم برام برنر مکس رایت کرد
اقا مشکل من حل شد[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 0
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(09-15-2013, 06:58 PM)'dark' نوشته است: (09-15-2013, 02:02 PM)'mammad78' نوشته است: (09-15-2013, 12:33 PM)'dark' نوشته است: سلام
اقایون من تو بازی Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition PC-
تو چاپتر 2 غول سنگی گیر کردم کسی هست کمکم کنه که چطور غولو شکست بدم. البته از من بعیده
منظورت غول یخیه هست دیگه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] اخه من غول سنگی ندیدم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
نه داداش اون غول سنگی که گوی اتشین پرتاب میکنه؟
کسی هست کمک کنه . تو چاپتر دوم هستش.
وقتی که گوی اتش یا همون سنگ های اتشین رو پرتاب میکنه به طرفم
معلوم نیست چیکار کنم؟؟؟؟//؟
کسی این بازی رو بازی نکرده؟؟
ببین وقتی اون سنگرو پرت میکنه سمتت وقتی که سنگ نزدیکت شد U رو بزن بعد باید w.a.s.d.w.a.s.d (که سنگ رو میچرخونه) همینطور بزنی بعد سنگ رو پرت میکنه سمت غوله بعد اون غوله که محافظ دخترس میزنه تو پاش بعد باید بری سمت غوله بعد باید از دستش بری بالا و بری به سمت اون چراغه که روی زانوی راستش هست و بعد باید با J هی بزنی به پاش تا چراغه بشکنه بعد دوباره که سنگ رو پرت کرد طرفت دوباره همون کار رو میکنی و بعد از دست چپش میری بالا.بعد که رو اون چراغه که رو شونش قرار داره رو میزنی بعد که چراغه ترکید غوله با دستش میخواد بزنتت که تو باید بیای نه اینکه از روی دست غوله بپری پایین رو زمین باید روی اون سخره ها که میشه ازشون بالا رفت بیای پایین وقتی غوله دستشو کوبید به بازوش دوباره U رو بزن که از دستش بچسبی بعدشم که مثل همینه.اخرشم که میرسی به سرش دختره واست یه کریستال میندازه که باید سر موقع J رو بزنی که بگیرتش.بعد خودش کریستالو میکنه رو سرش و بعد میمیره.
به همین سادگی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?