موضوعها: 1
با سلام
[align=right][align=right]بچه ها کسی می دونه چرا رنگهای قرمز صرتی آبی سبز در battlefield 4 روی pc من تکرار می شه واقعا ازار دهندست
[align=right]
[align=right]نمی شه بازی کرد اصلا از اونجایی که می نویسه 38 min earlier شروع می شه این تکرار شدن رنگها
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
ببخشید در نصب بازی بت من اوریجین روی PC، قسمتی داره یک صفحه سیاه میاد باید توش یه چیزایی وارد کنیم وگرنه بازی رو نمیخونه. چیکار کنم؟
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-30-2013, 05:05 PM)'MASOUD_H' نوشته است: سلام،بچه ها من battlefield 4 گرفتم برای pc و نصب و اجراش کردم ولی میخوام گرافیکشو ببرم بالا ،بازی مینویسه که واسه سیستم های 32 بیت نمیشه و عوض کردن گرافیک قفله و نمیشه دست زد بهش و عوضش کرد اما سیستم من که 32 بیت نیست و 64 بیت هست،مشکل اینه که توی پوشه بازی فایل اجرایی که مربوط به نسخه 64 بیت باشه نیست،حالا من موندم بخوام گرافیکشو ببرم بالا چه باید بکنم :(( خواهشا راه حلی میدونید بگید
خودم pc بازی نمیکنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی مشخصا باید اون فایل رو دانلود کنی(با سرچ در حضرت گوگل)
اگرم پول اضاف و حوصله زیاد داری برو یکی دیگه بگیر[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
پلتفرم های شما:
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟؟؟سلام میخواستم ببینم که اگه من بخوام نسخه ی کامل یه بازی ای (بازی pc) رو دانلود یا بخرم باید چی کار کنم که مطمئن بشم فلان بازی نسخه ی کامل هست و فشرده نیست؟؟؟؟؟
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
چجوری میشه batman arkham origins رو سیو کرد؟هروقت از بازی خارج می شم دوباره میام میره از اول
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
جواب ن می د ید[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]