موضوعها: 0
سلام دوستان,راستش این جا دیگه آخرین امیدم واسه بازی COD ghosts .لطفا کسی تونست کمکم کنه چون هیشکی نمیدونه مشکل کجاست
ماجرا از این قراره .
دوستان نصب شد رو سیستمم بازی بالا میاد اما تو منو start new game , difficulty رو که انتخاب می کنی not responding می زنه!
[align=right][font]یعنی مجبور میشم با Task manager خارجش کنم
آنتی ویروسمم موقع نصب فعال نبوده.
اینم از مشخصات البته رو سیستم دو برابر سیستم خودمم نصب کردم بازم همین مشکل رو داشت
[/font]
آره لپ تاپه
دایریکس 11 رو هم نصب کردم[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
سلام
من BF4 رو نصب کردم ام متاسفانه تنظیمات گرافیکی بسته است لطفا راهنمایی کنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
سلام دوستا من بازی GTA V رو تا اخر رفتم ولی نمی دونم چه جوری باید از بانک دزدی کرد و قواصی کرد ممنون می شم جواب بدین[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 75
(11-14-2013, 04:08 PM)JIGSAW نوشته است: سلام دوستا من بازی GTA V رو تا اخر رفتم ولی نمی دونم چه جوری باید از بانک دزدی کرد و قواصی کرد ممنون می شم جواب بدین[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
دیگه نمیشه از بانک دزدی کرد ، فقط میشه از یک سری مغازه های معمولی و بین راهی دزدی کرد که پولش زیاد نیست
برای قواصی هم باید یکی از خونه هایی که در شمال غربی نقشه هست و بقل یک دریاست رو خریداری کنید ، بقل اون خونه یک زیر دریایی وجود داره که وقتی سوارش بشین خود به خود لباس غواصی رو برمیداره .
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
11-14-2013, 04:18 PM
(آخرین ویرایش: 11-14-2013, 04:19 PM، توسط Arthas.)
تو بت من اوریجین نوشته شده آرکام اوریجین در صورتی که تو بازی به شهره میگن گاتهام. جریان چیه؟ آرکام و گاتهام یکیه؟