موضوعها: 0
(11-16-2013, 04:13 PM)'mammad78' نوشته است: (11-16-2013, 03:34 PM)'ali206' نوشته است: سلام من تو بازی بتمن بعد از مرحله gcpd نمیدونم باید باید چی کار کنم؟ یه جایی رو پشت بوم میگه برم و وقتی میرم دیگه هیچی نیست فکر کنم اسم مرحلش همون انیگما باشه اگه کسی میدونه از کمک دریغ نکنه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
دادا فک کنم میدونم کجا رو میگی ولی اگه میتونی ی عکس بزار تا بیشتر مطلبو بگیرم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ببین میدونی کجا رو میگم همون که در نظرته حالا واسه اطمینان بیشتر اطلاعات میدم ببین دقیقا بعد از اینکه از پاسگاه پلیس بیرون باید بیای چی کار باید کنی؟
من راستش نمیتونم عکس بگیرم
دوستان من در بازی Batman Arkham Origins گیر کردم در 21% موقعهای که با جوکر مبارزه می کنه جوکرو به شیشه می زنه بعد هی جوکر با شیشه به اون ضربه می زنه ولی هیچ کلیدی کار نمیکنه تا بتمن میمره چی کار کنم [img=22x18]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(11-18-2013, 11:55 AM)'mahdi081' نوشته است: (11-18-2013, 12:18 AM)'ali206' نوشته است: (11-16-2013, 04:13 PM)'mammad78' نوشته است: (11-16-2013, 03:34 PM)'ali206' نوشته است: سلام من تو بازی بتمن بعد از مرحله gcpd نمیدونم باید باید چی کار کنم؟ یه جایی رو پشت بوم میگه برم و وقتی میرم دیگه هیچی نیست فکر کنم اسم مرحلش همون انیگما باشه اگه کسی میدونه از کمک دریغ نکنه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
دادا فک کنم میدونم کجا رو میگی ولی اگه میتونی ی عکس بزار تا بیشتر مطلبو بگیرم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ببین میدونی کجا رو میگم همون که در نظرته حالا واسه اطمینان بیشتر اطلاعات میدم ببین دقیقا بعد از اینکه از پاسگاه پلیس بیرون باید بیای چی کار باید کنی؟
من راستش نمیتونم عکس بگیرم
اگر منظورتون اینه که نمیدونید چطوری باید عکس بگیرید
برای عکس گرفتن در هر جای بازی یا هر جایی که دوست دارید اول کلید alt رو بگیرید بعدش کلید prtSc SysRq در بعضی کیبوردها هم این میشه Print Screen رو بزنید اینطوری عکس گرفته میشه
برای ذخیره عکس به برنامه paint رفته و کلید ctrl رو بگیرید و v رو بزنید بعد عکس رو ذخیره کنید
ببین شما میتونی کاری که دوستمون گفت رو انجام بدی ولی اگه بلد نیستی برو برنامه fraps یا action رو دانلود کن.با این برنامه ها میشه عکس رو فیلم گرفت.
بعد که عکس میگیری باید اپلودش کنی واسه اپلودشم از سایت های اپلود مثل
این میتونی استفاده کنی.
ولی اگه همون جایی باشه که حدس میزنم شما نباید بری روی ساختمون بری باید بری پایین چند تا ادم میکشی بعد یه دریچهی ورود به فاضلاب هست که باید از اونجا بری پایین.همین[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 7
اقا تو assassin's creed black flag یه مرحلش نوشته incapacitate a schooner بعد سوار کشتی هستش بعد همینطوری ول میگرده!!
الان این incapacitate a schooner دقیقا میخواد چی کار کنم؟؟
پلتفرم های شما:
سلا من وقتی میخوام بازی batman arkham origins رو اجرا کنم این ارورو میده
the aplication was unable to start corctly (0xc0000142). click ok to close to program
مشکلش چیه
موضوعها: 2
دکمه ی Esc کیبورد من کار نمی کنه.لطفا بگید چه جوری درستش کنم؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]