موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان لطفا یه راهنمایی بکنین
من وقتی cod:mw2 انلاین بازی میکنم ping م حدود 60تا80هست
سرورای بتل قوی هستن؟افت سرعت یا چیزی نداره؟من نتم 1مگ هست
یعنی میتونم با همچین پینگی بتل رو هم بااین پینگ بازی کنم؟
البته سرورای بازی cod ایرانی بودن که پینگم اینقدره
موضوعها: 1
(11-22-2013, 01:34 AM)arian esmaili نوشته است: (11-22-2013, 01:06 AM)'majidmm' نوشته است: دوستان توی assassins creed black flag من بازیو تا مرحله 3 میرم میخواد بره مرحله 4 توی لودینگش میمونه میتونم حرکت کنم ولی همش توی همون محیط هست کرک های مختلف هم امتحان کردم درس نشد اصن اگه کسی سیو مرحله 4 رو داره بده که بد جور خمار بازیم
کرک reloaded رو باید کپی کنی تا درست شه البه باید از اول بری[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این کرکو وقتی میندازم سیو کس دیگه ای رو قبول نمیکنه سیو قبلی خودمم همینطور [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
برادران من تمام mayan stone ها رو پیدا کردم ولی نمی دونم از کجا لباس Mayan outfit رو پیدا کنم تو نقشم علامت خاصی نیست!!
موضوعها: 5
(11-21-2013, 10:31 PM)'hassan' نوشته است: سلام[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
کسی سیو این مرحله روداره[img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
من می خوام بااین زنه بجنگم حالا اگه عقبتر بود مشکل نداره ها[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام ،
من بازی nfs Rivals رو نصب کردم موقع اجرای بازی پیام (ارور) میده که باید اول Origin رو نصب کنید... ولی من نمیدونم باید چیکار کنم... لطفا راهنمایی کنید...خواهش میکنم! [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
دوستان من یه قسمتی از مرحله call of duty:ghostکه بازی میکنم این errorرو میده
مشکلش چیه؟:(
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
متاسفانه فایل اون مرحله ات خرابه اون مرحله ای رو می خوای بری که یارو با برادرش تو جنگل با یه سگی میرن؟
ولی مطمئنا باید یه دیسک دیگه بخری چون در این جور مواقع فقط دو راه حل داری یا باید بازی رو دانلود کنی یا دیسکتو عوض کنی