موضوعها: 683
موضوعها: 0
ببخشید بعد از نصب پچ tuga vicio 0.8 وارد بازی که میشی موقعی که میاره loading edit data بلافاصله بعدش میاره unable to load because it is from different version و داخل بازی هم تغییراتی مثل درست لوگو ولباس تیم انجام نگرفته؛چرا؟هیچ دیتا پکی هم نصب نکردم
موضوعها: 65
پلتفرم های شما:
(01-12-2015, 03:25 PM)A_joker نوشته است: ببخشید بعد از نصب پچ tuga vicio 0.8 وارد بازی که میشی موقعی که میاره loading edit data بلافاصله بعدش میاره unable to load because it is from different version و داخل بازی هم تغییراتی مثل درست لوگو ولباس تیم انجام نگرفته؛چرا؟هیچ دیتا پکی هم نصب نکردم
ابتدا بازی را پاک کنید و از سیو خود بک اپ بگیرید.سپس اپدیت جدید کونامی را نصب کنید و در اخر پچ را نصب کنید.
موضوعها: 0
سلام خوبین ؟
من وقتی ویندوزم 8 ، 32 بیتی بود پی اس 15 رو نصب کردم و بازی کردم
الان ویندوزم 64 بیتیه ولی باز نمی کنه ... کارت گرافیکی هم آپدیتشو نصب کردم
همه ی سی پلاس پلاس ها و دایرکت هارو هم نصب کردم ولی باز ارور D3DX9_43.dll میاد
خاهشن کمک کنین ... خیلی ممنون
موضوعها: 65
پلتفرم های شما:
(01-24-2015, 10:34 PM)اشکان.. نوشته است: سلام خوبین ؟
من وقتی ویندوزم 8 ، 32 بیتی بود پی اس 15 رو نصب کردم و بازی کردم
الان ویندوزم 64 بیتیه ولی باز نمی کنه ... کارت گرافیکی هم آپدیتشو نصب کردم
همه ی سی پلاس پلاس ها و دایرکت هارو هم نصب کردم ولی باز ارور D3DX9_43.dll میاد
خاهشن کمک کنین ... خیلی ممنون
سلام ورودتون رو به گیمفا خوش امد میگم 74:
لطفا از دایرکتس 9 تا11 را به ترتیب نصب کنید.
اگر نشد یک عکس از ارور بگیرید و بفرستید
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSVita
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]با عرض سلام و خسته نباشید[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]دوستان بنده همین امروز دیتاپک 4 رو از وب سایت دانلودها دانلود کردم و توی پوشه ی بازی نصب کردم[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]تا قبل نصب بازی بدون ارور راحت اجرا می شد اما بعد از نصب دیتاپک این ارور میاد :[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]تصویر:[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]http://uupload.ir/files/cbsa_454.jpg[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]در ضمن directx و net framework و Microsoft Visual C++ و... همه نصب و آپدیت هستند ویندوز بنده هم 7 64 بیتی هست.[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]اگر راه حلی به ذهنتون میرسه ممنون میشم اعلام کنید[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]با تشکر[/font]
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
(05-15-2015, 06:10 PM)Big Bad 007 نوشته است: [font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]با عرض سلام و خسته نباشید[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]دوستان بنده همین امروز دیتاپک 4 رو از وب سایت دانلودها دانلود کردم و توی پوشه ی بازی نصب کردم[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]تا قبل نصب بازی بدون ارور راحت اجرا می شد اما بعد از نصب دیتاپک این ارور میاد :[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]http://uupload.ir/files/cbsa_454.jpg[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]در ضمن directx و net framework و Microsoft Visual C++ و... همه نصب و آپدیت هستند ویندوز بنده هم 7 64 بیتی هست.[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]اگر راه حلی به ذهنتون میرسه ممنون میشم اعلام کنید[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]با تشکر[/font] کرک بازی دوباره نصب و اگر آنتی ویروس هنگام نصب فعال بود حتما قسمت qarantine یه نگاه بندازید فایلی توش هست یا نه؟
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSVita
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
(05-15-2015, 06:20 PM)unique نوشته است: (05-15-2015, 06:10 PM)Big Bad 007 نوشته است: [font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]با عرض سلام و خسته نباشید[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]با تشکر[/font] کرک بازی دوباره نصب و اگر آنتی ویروس هنگام نصب فعال بود حتما قسمت qarantine یه نگاه بندازید فایلی توش هست یا نه؟
کرک رو دوباره ریختم بازم ارور میده توی قرنطینه هم فایلی نبود
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
من آپدیت نقل و انتقالات زمستانی رو میخوام
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
05-30-2015, 02:50 PM
(آخرین ویرایش: 05-30-2015, 02:50 PM، توسط Javad RmR.)
(05-15-2015, 07:43 PM)Purya_Cr7a نوشته است: من آپدیت نقل و انتقالات زمستانی رو میخوام
حجم = 2 مگ
لینک دانلود = http://uploadboy.com/ta1r9pfzk8n4.html
نحوه نصب = از فایل EDIT.bin خودتون بکاپ بگیرید بعد محتویات فایل دانلود شده را در مسیر سیو بازی ریپلیس کنید
|