امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع چی بازی کنیم و چه بازی بخریم
سلام به همگی
دوستان بازی evil within چحور گیمی هستش؟ هیجانش؟ جذابیت گیم پلی؟ داستان؟ آیا واقعا مثل رزیدنت اویل فوق العاده هستش؟
پاسخ
(10-16-2015, 09:10 PM)farhan khayampoor نوشته است: سلام به همگی
دوستان بازی evil within چحور گیمی هستش؟ هیجانش؟ جذابیت گیم پلی؟ داستان؟ آیا واقعا مثل رزیدنت اویل فوق العاده هستش؟
سبک بازی Survival-Horror یا بقول دوستان وحشت-بقا است یعنی شما باید یا استفاده از مهمات کم،در یازی دوام بیارید در حالی که سبک بازی باعث ترس می شه.
در ابتدا داستان بازی کشش لازم برای ادامه دارن رو داره ولی به مرور داستان جذابیت خودش رو از دست میده با اینکه در قسمت های آخر سرعت روایت خوبی داره ولی بر اساس کلیشه های نه چندان جالب سبک Horror پیش میره.
گیم پلی بازی به نظر من هیجان و جذابیت خوبی داره ولی اشکالاتی هم در اون وارده مثل نشانه گیری یا کنترل دوربین. ولی جالبه که در برخی موارد همین اشکالات گیم پلی باعث ایجاد هیجان بیشتر در موقعیت های حساس می شن،بدون اینکه گیمر متوجه بشه.
ولی با توجه به سابقه ی سازنده بازی یعنی آقای شینجی میکامی ( Shinji Mikami ) که سازنده ی RE  هم هستند،بازی موفق شده که به رسالت خودش یعنی ترسوندن برسه حتی اگر این ترس از نوع ترس های فیلم های Slasher باشه.

در انتها باید بگم که این نظر شخصی بنده بود.
امضا ندارم......................................................................................................................................................................انگشت می زنم.
پاسخ
یه سوال دیگه
فرق gta v نسخه تحت استیم با سوشیال کلاب چه فرقی میکنه؟کدوم بهتره؟
پاسخ
(10-17-2015, 12:10 AM)alijanson نوشته است: یه سوال دیگه

هیچ تفاوتی ندارن فقط نسخه استیم برای انلاین بازی کزدن با کاربران استیم بازی میکنی و سوشیال کلاب هم با کاربرای سوشیال بازی میکنی.
ولی من خودم نسخه سوشیال رو بیشتر میپسندم.
پاسخ
(10-17-2015, 12:10 AM)alijanson نوشته است: یه سوال دیگه

هیچگونه فرقی نمیکنند.فقط اگه برای استیم رو میگیرید باید باز هم موقعه وصل شدن به سرور های انلاین بازی باید از اکانتی که توی سوشال کلاب ساخته اید استفاده بکنید.
پاسخ
بازی bf4 رو میخوام سی دی کیشو بخرم الان رو این بازی کرکی ه دارم جواب میده یا باید ی نسخه مخصوص بخرم؟
پاسخ
(10-17-2015, 12:19 AM)alijanson نوشته است: بازی bf4 رو میخوام سی دی کیشو بخرم الان رو این بازی کرکی ه دارم جواب میده یا باید ی نسخه مخصوص بخرم؟

بازی اگه جاییش حذف نشده باشه بله میشه.فقط فایل های کرک بازی رو باید پاک کنید.بعد خود برنامه اوریجین اونو خود به خود دانلود میکنه فایل های حذف شدرو
پاسخ
یه سایت معتبر واسه خرید cd key معرفی میکیند
پاسخ
(10-17-2015, 12:27 AM)alijanson نوشته است: یه سایت معتبر واسه خرید cd key معرفی میکیند

سایت persiankey سایته خوبیه.اگر بازی رو نداشت باهاشون تماس بگیرین
پاسخ
(10-17-2015, 12:27 AM)alijanson نوشته است: یه سایت معتبر واسه خرید cd key معرفی میکیند

سایت گروهان ایکس تی اگه درست گفته باشم در بخش فروشگاهش .
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کمک برای بازی نید فور اسپید پی بک need for speed pay back yousefmoradalivand 0 460 03-09-2023, 01:50 AM
آخرین ارسال: yousefmoradalivand
Big Grin مشکل درصفحه بازی Kena.Bridge.of.Spirits در هنگام بازی کردن yousefmoradalivand 0 840 07-10-2022, 03:55 PM
آخرین ارسال: yousefmoradalivand
  با سرور بازی پینگ دارم ولی وصل نمیشه! hosseinbrusli 0 719 06-25-2022, 11:37 AM
آخرین ارسال: hosseinbrusli
  باگ‌های بازی arkham knight simchin 0 1,435 12-06-2020, 03:20 AM
آخرین ارسال: simchin
  رفع مشکلات بازی Assassin's Creed Rogue sir x (2) LG 15 21,445 11-11-2020, 12:25 PM
آخرین ارسال: لاو اساسین

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان